Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, Ή ΟΧΙ; ΑΚΟΜΑ; ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ 'ΣΥΡΙΖΑ' ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ;


ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΛΩΤΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ" ΣΤΗΝ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ; ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,
'ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ...ΠΟΤΑΜΙ'...


(ΕΛΑ ΝΤΕ! ΕΛΑ ΝΤΕ!)
Η (ΑΚΡΩΣ  Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ι Κ Η!) φωτογραφία που σας παραθέτουμε ανωτέρω, τραβήχτηκε προχθές στην ΠΟΛΥΠΑΘΗ Μυτιλήνη μας και απεικονίζει κάτι λίγους μασκοφόρους(!) "φουκαράδες" (κρατώντας ΚΑΙ "σοσιαλιστικά" ρόπαλα…) αναρχοκομμουνιστές. Και πριν σπεύσετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, σας θυμίζουμε ότι… τα φαινόμενα απατούν!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Δεν πρόκειται για διαδηλωτές κατά της επισκέψεως του κατοχικού πρωθυπουργίσκου της Μέρκελ και του Τραμπ, αλλά για  ο ρ γ α ν ω μ έ ν ο υ ς   πα-ρα-κρα-τι-κούς ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ του κατοχικού τσιπροκαμμενικού ψευδοκράτους, που προστατεύουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους διαδηλωτές, τον «εχθρό-λαό», με την άδεια της… Αστυνομίας, βεβαίως-βεβαίως…

Αυτοί είναι οι δήθεν «αντιεξουσιαστές», τα πιο λυσσασμένα σκυλιά των πιο σκληρών εξουσιαστών! Καμαρώστε τους – και φτύστε τους, για να μην τους… ματιάσετε!

[Πηγή:'εθνικισμός']
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!