Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ΕΙΠΑΜΕ 'ΟΧΙ' σε τεράστια ΕΠΕΝΔΥΣΗ Μονάδος Ακτινοβολίας Καρκινικών Όγκων, που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια του CERN !!!!!!!!!!!! (Ε υ θ ύ ν ε ς; Ποιός;)


ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ  Α Φ Ω Ν Ο Ι !
ΜΟΝΑΔΙΚΗ  Β Λ Α Κ Ε Ι Α !
ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ...ΠΑΝΗΛΙΘΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΘΑ ΠΑΝΕ - πού αλλού; - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ...ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ;
ΙΣΩΣ;Φ ω τ ά κ η ς: ο Αριστερός «εγκέφαλος» υπουργός (φωτο κάτω) που AΡΝΗΘΗΚΕ (!!!) την νέα τεχνολογία του 'CERN' για τους καρκινικούς όγκους, και το παίρνει μάλλον η Αλβανία, και η ανίκανη Γ.Γ.Ε.Τ Ματρώνα Κυπριανιδου, που αμοίβεται με παχυλό μισθό για να απεμπολεί καινοτόμες ιατρικές εφαρμογές!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτάκης υπουργός
Όπως δήλωσε στην Καθημερινή ο καθηγητής Σωματιδιακής Φυσικής του ΕΜΠ και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του CERN, Ευάγγελος Γαζής, η χώρα μας  Α Ρ Ν Η Θ Η Κ Ε   να διεκδικήσει την εγκατάσταση και αρκέστηκε στον ρόλο του παρατηρητού, αφήνοντας ...Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο να διεκδικούν το έργο !!!!!!!!!!!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για cern

Μεγάλη έκπληξη προκαλεί το «όχι» που είπε η Ελλάδα στην εγκατάσταση στο έδαφός της, της Μονάδας Ακτινοβολίας Καρκινικών Όγκων, που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια του CERN!

Αποτέλεσμα εικόνας για cern

Το κόστος επένδυσης είναι στα 100 εκατομμύρια ευρώ και η απόσβεση, σύμφωνα με το σχέδιο επιχειρηματικότητας που έχουν εκπονήσει το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, το ΕΜΠ και η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δεν ξεπερνά τα 5 έως 6 χρόνια.

Μάλιστα η συγκεκριμένη τεχνογνωσία παραχωρείται, στην χώρα που θα αναλάβει την επένδυση, κατ’ αποκλειστικότητα της χρήσης και εφαρμογής της, για το σύνολο των κρατών της Βαλκανικής, της Βόρειας Αφρικής, πιθανότατα και της Τουρκίας!

Σύμφωνα με τον καθηγητή του ΕΜΠ, Ευάγγελο Γαζή, τον Οκτώβριο του 2017, δημιουργήθηκε στο CERN μια κίνηση συνεργασίας βαλκανικών κρατών με την επωνυμία «South Eastern Europe», προκειμένου να ενισχυθούν οι βαλκανικές χώρες σε θέματα υψηλής τεχνολογίας.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε σε αυτή την κίνηση συνεργασίας από την Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας που δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να γίνει μέλος της και παραμένει παρατηρητής! 
Γενική Γραμματέας της ΓΓΕΤ είναι η Ματρώνα Κυπριανίδου, (η κυρία στην πιό κάτω φωτογραφία) με εποπτεύοντα, τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Κώστα Φωτάκη...

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτάκης υπουργός

Αποτέλεσμα εικόνας για ματρώνα κυπριανίδου

Η συγκεκριμένη μονάδα είναι ένα καινοτόμο σύστημα ακτινοβολίας των καρκινικών όγκων με δέσμη πρωτονίων, που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε πρωτογενείς καρκίνους, αφού «χτυπά» τον όγκο «στην καρδιά του», καταστρέφοντάς τον ολοσχερώς, ενώ αφήνει άθικτα τα, γύρω από τον όγκο, υγιή κύτταρα.

Πλήρης ανικανότητα σε ένα τόσο καινοτόμο ιατρικό επίτευγμα, από έναν ανίκανο αριστερό υπουργό!

Ε ρ ώ τ η σ η :

Υπάρχουν ακόμα τα χρονικά περιθώρια, έτσι ώστε η Περιφέρεια Κρήτης μαζί με τα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία να κάνουν ενέργειες για την μεταφορά αυτής της τόσο σοβαρής ιατρικής καινοτομίας στην χώρα μας, που θα έχει πέραν του επιστημονικού χαρακτήρα και της οικονομικής εισφοράς, εφ΄όσον η Ελλάδα θα εξυπηρετεί όλες της Μεσογειακές χώρες;

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2018/05/14/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9-3/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!