Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

ΝΙΚΗΤΡΙΑ EUROVISION: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!Θεωρητικά, η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού. Ένας ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού. Στον οποίο, παραδόξως συμμετέχει και μια καθαρά… ασιατική χώρα – το Ισραήλ. Το οποίο μάλιστα κέρδισε φέτος.
Κι αντί η νικήτρια, Netta Barzilai, να πει κι ευχαριστώ, λίγα λεπτά μετά την πρωτιά της, φώναξε κατενθουσιασμένη: «Αγαπώ την πατρίδα μου, την επόμενη φορά στην Ιερουσαλήμ».

Βλέπετε, η πόλη στην οποία γίνεται ο επόμενος διαγωνισμός, είναι η πρωτεύουσα του κράτους του νικητή ή της νικήτριας. Άρα, του χρόνου θα πρέπει να γίνει στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, η οποία όμως δεν είναι η Ιερουσαλήμ!
Λέτε να της… ξέφυγε, λόγω του ενθουσιασμού της;
Το παρελθόν της στον ισραηλινό στρατό το αποκλείει!
Σκοπίμως το είπε, για την πρόκληση, καθώς αύριο ο παλιάτσος Τραμπ μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία από το Τελ-Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντάς την ως πρωτεύουσα του Ισραήλ!
(σ.σ.) Η δική μας πρόβλεψη για το φαβορί ήταν η  Κύπρος με το σκεπτικό πως εξυπηρετούσε διττά συμφέροντα....
...το μυαλό μας δεν ήταν φαίνεται τόσο πολύ πονηρό!!!...
Φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερα συμφέροντα...
(....κατά τα άλλα ψηφίζει ο κόσμος...... ΞΥΠΝΑΤΕ, ΒΡΕΕΕΕ....)

Μήπως λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον Ξενοδόχο;;;;;......


«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!