Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΤΟ 'ΣΩΟΥ' ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ!!! Γενετικά τροποποιημένα ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, που εμβολιάζουν τούς ανθρώπους, προκαλούν τώρα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ στίς ΗΠΑ για πρώτη φορά από τό 2003;



Αυτό το Substack είχε αναφερθεί στο παρελθόν στο παράνομο πρόγραμμα ευγονικής κουνουπιών του Bill Gates:

HORROR SHOW: Γενετικά τροποποιημένα κουνούπια εμβολιάζουν έναν άνθρωπο!!! 

Ένα κουτί γεμάτο γενετικά τροποποιημένα κουνούπια εμβολίασε (https://thecountersignal.com/pro-covid-vaccine-doctor-calls-for-worldwide-suspension-of-mrna-shots/) με επιτυχία έναν άνθρωπο κατά της ελονοσίας σε μια δοκιμή που χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH).


 


Σύμφωνα με το The Counter Signal (https://thecountersignal.com/genetically-modified-mosquitoes-vaccinate-a-human/):

Η μελέτη (https://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.abn9709) περιελάμβανε περίπου 200 πεινασμένα κουνούπια που δάγκωναν το χέρι ενός ανθρώπου. Οι άνθρωποι τοποθετούσαν τα χέρια τους απευθείας πάνω από ένα μικρό κουτί γεμάτο κουνούπια.

Και τώρα έχουμε την τελευταία βιοτρομοκρατία του κρατισμού με την τελευταία μαζική εκστρατεία φόβου που περιλαμβάνει την «ελονοσία»:

Γνωρίζουμε ότι ο Bill Gates κυκλοφορεί τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια-Φρανκενστάϊν του στη Φλόριντα εδώ και χρόνια. Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι τα εν λόγω κουνούπια μπορεί τώρα να εξαπλώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, μολύνοντας τους Τεξανούς καθώς και τους κατοίκους της Φλόριντα.

Φανταστείτε το.

Η ελονοσία (https://www.axios.com/2023/04/22/malaria-vaccine-r21-ghana-nigeria) έχει εξαπλωθεί από τα κουνούπια (https://www.axios.com/2023/06/04/why-mosquitoes-bite-blood) τοπικά στις ΗΠΑ για πρώτη φορά σε 20 χρόνια, σύμφωνα με προειδοποίηση των 'woke' Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (https://emergency.cdc.gov/han/2023/han00494.asp) που εκδόθηκε τη Δευτέρα.

Τέσσερις άνθρωποι στην κομητεία Sarasota της Φλόριντα και ένα άτομο στην κομητεία Cameron του Τέξας, προσβλήθηκαν από τη δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια (https://www.axios.com/2017/12/15/how-some-people-ward-off-malarias-deadliest-form-1513302398) για μια περίοδο από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου μέσω τοπικής μετάδοσης, σύμφωνα με το CDC. «Όλοι οι ασθενείς έχουν λάβει θεραπεία και βελτιώνονται», σύμφωνα με δήλωση του CDC.

  • Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα σε δήλωσή του (https://www.floridahealth.gov/newsroom/2023/06/20230626-mosquito-borne-illnesses.pr.html) τη Δευτέρα προέτρεψε τους κατοίκους σε όλη την πολιτεία να «λάβουν προφυλάξεις εφαρμόζοντας σπρέϋ εντόμων, αποφεύγοντας περιοχές με υψηλούς πληθυσμούς κουνουπιών και φορώντας μακριά παντελόνια και πουκάμισα όταν είναι δυνατόν - ειδικά κατά την ανατολή και τη δύση του ηλίου, όταν τα κουνούπια είναι πιο ενεργά».

Περίπου 2.000 περιπτώσεις ελονοσίας συνήθως διαγιγνώσκονται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο, αλλά το CDC σημείωσε ότι αυτές οι λοιμώξεις μεταδόθηκαν σε άλλες χώρες.

Για άλλη μια φορά, το Κέντρο Εγκλημάτων Ασθενειών εμπλέκεται σε αυτή την επιχείρηση φόβου.

Ίσως αυτές οι περιπτώσεις «ελονοσίας» μοιάζουν περισσότερο με τα VAIDS που προκαλούνται από το DEATHVAX™ παρά με την ασθένεια που έχει σχεδόν εξαλειφθεί στη Δύση.

Φυσικά, το καλύτερο μέρος του τελικού παιχνιδιού είναι το ερώτημα:

Υπάρχει εμβόλιο;

Δεν υπάρχει πλήρως αποτελεσματικό εμβόλιο κατά της ελονοσίας.

  • Αλλά ο ΠΟΥ συνιστά τώρα (https://www.who.int/initiatives/malaria-vaccine-implementation-programme) ένα εμβόλιο κατά της ελονοσίας για τα παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο. Η έγκριση έρχεται μετά από ένα συνεχιζόμενο πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2019 στη Γκάνα, την Κένυα και το Μαλάουι, στο οποίο σχεδόν 1,5 εκατομμύριο παιδιά έλαβαν μια πρώτη δόση.
  • Περισσότερα από δώδεκα υποψήφια εμβόλια βρίσκονται τώρα σε κλινική ανάπτυξη. Η πρόοδος έχει καθυστερήσει λόγω πολλών εμποδίων, συμπεριλαμβανομένης της «έλλειψης παραδοσιακής αγοράς, λίγων προγραμματιστών και της τεχνικής πολυπλοκότητας της ανάπτυξης οποιουδήποτε εμβολίου κατά ενός παρασίτου», σύμφωνα με το CDC (https://www.cdc.gov/malaria/malaria_worldwide/reduction/vaccine.html).

Πηγή (https://www.axios.com/2023/06/27/malaria-mosquito-cases-rising-explained?utm_campaign=editorial&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_content=world).

Ακριβώς όπως και για το PSYOP-19 δεν υπάρχει «κανένα απολύτως αποτελεσματικό εμβόλιο κατά της ελονοσίας», αλλά έϊ, εσείς να κάνετε στα παιδιά σας ένα εμβόλιο ούτως ή άλλως! Και να είστε βέβαιοι ότι από τα δώδεκα υποψήφια «εμβόλια» ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο «εμβόλιο» mRNA βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης θα κυκλοφορήσει σύντομα, δηλαδή, μετά από πολλές περισσότερες περιπτώσεις VAIDS "ελονοσίας".

Και για όλους αυτούς τους αυξανόμενους καρκίνους turbo; Ένα διάλυμα «εμβολίου» mRNA είναι επίσης στα σκαριά.

Η Κυβέρνηση του Ενός Κόσμου μόλις ξεκίνησε το τεχνοκρατικό πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού της Μεγάλης Επαναφοράς. Το PSYOP-19 ήταν απλώς το εναρκτήριο γεγονός.

Μόλις ξεκινήσαμε...

ΑΛΛΑ μαντέψτε: Η ιβερμεκτίνη δεν είναι απλώς ένα θαυματουργό φάρμακο όταν πρόκειται για το PSYOP-19. Η ιβερμεκτίνη μπορεί επίσης να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την «ελονοσία», τους καρκίνους turbo κ.λπ.:

Η ιβερμεκτίνη έχει βρεθεί ότι έχει άμεση επίδραση στα ηπατικά στάδια του παρασίτου της ελονοσίας, καθιστώντας την ένα πιθανό εργαλείο για τον έλεγχο της ελονοσίας. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ιβερμεκτίνη μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής των κουνουπιών που τρέφονται με ένα αιματάλευρο που περιέχει ιβερμεκτίνη, καθιστώντας τα λιγότερο πιθανό να ζήσουν αρκετά για να ολοκληρώσουν τη σπορογονία και να γίνουν μολυσματικά. Η αύξηση της συχνότητας της μαζικής χορήγησης φαρμάκων ιβερμεκτίνης (MDA) σε ενδημικές περιοχές ογκοκερκίασης μπορεί να μειώσει το βάρος τόσο της ελονοσίας όσο και της ογκοκερκίασης και να επιτρέψει περισσότερες εντομολογικές έρευνες τόσο στα κουνούπια Anopheles όσο και στις μαύρες μύγες. Η ιβερμεκτίνη χρησιμοποιείται ευρέως σε μαζικές χορηγήσεις φαρμάκων για τον έλεγχο παραμελημένων παρασιτικών ασθενειών και μπορεί να είναι θανατηφόρα για τους φορείς της ελονοσίας που δαγκώνουν τους ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία. Δοκιμές στη Μπουρκίνα Φάσο έδειξαν ότι η ιβερμεκτίνη μείωσε τα ποσοστά μετάδοσης καθιστώντας το αίμα των ανθρώπων που εμβολιάστηκαν επανειλημμένα θανατηφόρο στα κουνούπια και σκοτώνοντας το plasmodium falciparum, το παράσιτο της ελονοσίας που μεταφέρεται από θηλυκά κουνούπια, όταν χορηγείται στον άνθρωπο.

— Brave AI Summariser

Μερικές πρόσθετες έρευνες:

Προώθηση της επαναχρησιμοποίησης της ιβερμεκτίνης για την ελονοσία (https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(18)32613-8/fulltext)

Νέα στοιχεία υποστηρίζουν τη χρήση της ιβερμεκτίνης ως εργαλείο για την εξάλειψη της ελονοσίας (https://www.isglobal.org/en_GB/-/nueva-evidencia-respalda-el-uso-de-ivermectina-como-una-herramienta-en-la-eliminacion-de-la-malaria)

Η ιβερμεκτίνη ως νέο συμπληρωματικό εργαλείο ελέγχου της ελονοσίας για τη μείωση της επίπτωσης και του επιπολασμού: μια μελέτη μοντελοποίησης (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31948767/)

Τι «σύμπτωση» ότι το βραβευμένο με Νόμπελ φάρμακο θα μπορούσε επίσης να θεραπεύσει τις τελευταίες επιδημίες «ελονοσίας»...

Ευτυχώς, οι αγαπημένες σας γάτες, σκύλοι, βοοειδή, πρόβατα, άλογα και χοίροι μπορούν να αντέξουν αυτά τα ωφέλιμα φορτία των κουνουπιών Φρανκενστάϊν με την πραγματικά ασφαλή και εξαιρετικά αποτελεσματική χορήγηση του PetMectin.

 

ΜΗΝ συμμορφώνεστε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ:

Το CDC εκδίδει υγειονομικό συναγερμό για την ελονοσία σε 2 πολιτείες των ΗΠΑ

https://www.theepochtimes.com/health/cdc-issues-health-alert-for-malaria-spread-in-2-us-states_5359065.html?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-06-28&src_cmp=mb-2023-06-28&utm_medium=email&est=bhz1BrFIZuePg6sTYmIa2b6WMwbcD%2BSmQ9p2%2BtwaMgDslU9dlY81EyyyDoI%3D


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/horror-show-update-are-genetically?utm_source=substack&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!