Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι Δημοκρατικοί (;;;;;;;;;) της Καλιφόρνια, προωθούν νομοσχέδιο, γιά νά δώσουν στούς ψ υ χ ο θ ε ρ α π ε υ τ έ ς ΝΕΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ γιά νά απομακρύνουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ από τούς γονείς!

 

California Democrats Advance Bill to Give Therapists New Powers to Remove Children from Parents!!!



Οι Δημοκρατικοί νομοθέτες στην Καλιφόρνια προωθούν ένα νομοσχέδιο, που θα χορηγήσει νέες άνευ όρων εξουσίες στους θεραπευτές.

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, οι θεραπευτές θα έχουν την εξουσία να απομακρύνουν παιδιά ηλικίας 12 ετών από τους γονείς τους!!!!....


Ο συν-συγγραφέας του νομοσχεδίου είναι ο αμφιλεγόμενος «woke» πολιτειακός γερουσιαστής Scott Wiener (https://slaynews.com/news/woke-california-democrat-accused-faking-homophobic-threat/), ένας άτεκνος ακροαριστερός Δημοκρατικός.

Ο Wiener συνέταξε επίσης ένα νομοσχέδιο (https://slaynews.com/news/california-democrats-bill-punishes-parents-misgendering-children/) που θα ανακαλούσε ή θα περιόριζε την επιμέλεια για τους γονείς που δεν «επιβεβαιώνουν» την επιλεγμένη «ταυτότητα φύλου» ενός παιδιού.

Το νέο νομοσχέδιο δεν αναφέρει συγκεκριμένα την «ταυτότητα φύλου»

Ωστόσο, δεδομένου του ιστορικού του Weiner (https://slaynews.com/news/california-declares-sanctuary-child-sex-change-surgeries/), οι άνθρωποι δικαίως ανησυχούν.

«Ο Wiener, ο οποίος πρόσφατα τίμησε τις αντι-καθολικές μοναχές στο νομοθετικό σώμα της Καλιφόρνια, προωθεί επίσης ένα νομοσχέδιο που θα απαιτεί από τους ανάδοχους γονείς της Καλιφόρνιας να «επιβεβαιώσουν» τις τρανσέξουαλ ταυτότητες των θετών παιδιών», αναφέρει το Washington Free Beacon (https://www.conservativereview.com/california-moves-toward-giving-therapists-unconditional-power-to-emancipate-12-year-olds-from-their-parents-2661697824.html).

Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας προώθησε ένα άλλο νομοσχέδιο που ο Wiener συνυπέγραψε για να καταστήσει τη μη επιβεβαίωση από τους γονείς της τρανς ταυτότητας του παιδιού τους λόγους ανάκλησης ή περιορισμού της επιμέλειας.

«Πέρυσι, τέθηκε σε ισχύ ένας νόμος που συνέταξε ο Wiener, εξουσιοδοτώντας τα δικαστήρια της Καλιφόρνια να αναλάβουν προσωρινή δικαιοδοσία για παιδιά που έρχονται στην Καλιφόρνια από το εξωτερικό σε αναζήτηση ορμονικής θεραπείας ή άλλης θεραπείας μετάβασης».

Σύμφωνα με την έκθεση, πολλοί γονείς από την Καλιφόρνια κατέθεσαν κατά του νομοσχεδίου αποκαλώντας το «χειραφέτηση των 12χρονων», «ειδεχθές» και «επικίνδυνο».

«Έχει χρησιμοποιήσει ο καθένας από εσάς τις εκλεγμένες πλατφόρμες και τα δίκτυά του για να ενημερώσει και να μιλήσει με τον λαό της Καλιφόρνια;» Η μητέρα του Λος Άντζελες Wendy Minas ρώτησε την επιτροπή της Γερουσίας κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της κατά του νομοσχεδίου.

«Δεν φαίνεται έτσι, γιατί όταν μιλάω στην κοινότητά μου, κανείς δεν το γνωρίζει.

«Και όταν το ακούνε, σοκάρονται και θυμώνουν που θα σκεφτόσασταν να περάσετε ένα ακραίο νομοσχέδιο που θα διέλυε τις οικογένειες κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων και προκλητικών χρόνων ενός παιδιού».

Οι γονείς προειδοποίησαν ότι τα προβληματικά παιδιά θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον νόμο για να μπορέσουν να φύγουν από το σπίτι, σύμφωνα με το Gateway Pundit (https://www.thegatewaypundit.com/2023/06/california-dems-advance-legislation-give-therapists-unconditional-power/?utm_source=feedly&utm_medium=rss&utm_campaign=california-dems-advance-legislation-give-therapists-unconditional-power).

«Οι συγγραφείς θέλουν να αλλάξουν τον νόμο για να επιτρέψουν σε ένα 12χρονο παιδί να αποχωρήσει από το σπίτι του από καπρίτσιο, επικαλούμενοι τον χωρισμό των γονέων και τη χειραφέτηση των ανηλίκων χωρίς καμμία αξίωση κινδύνου ή γονικής συναίνεσης», δήλωσε η δικηγόρος Nicole Pearson, κατά την κατάθεσή της.

«Αυτή είναι η χειραφέτηση των παιδιών».

Οι ανησυχίες τους, ωστόσο, διαγράφηκαν ως προϊόν «παραπληροφόρησης» από τους Δημοκρατικούς βουλευτές.

«Αυτό το νομοσχέδιο προστατεύει τα παιδιά», δήλωσε ο Wiener.

«Κάνει τα παιδιά ασφαλέστερα.

«Κάνει τα παιδιά πιο υγιή.

«Είναι ατυχές το γεγονός ότι αυτό το νομοσχέδιο, όπως τόσα πολλά, έχει παγιδευτεί σε αυτή τη δεξιά μηχανή οργής».

Η έκθεση του Free Beacon εξηγεί: «Το νομοσχέδιο θα ξεπεράσει την αυτονομία που παρέχεται στα παιδιά βάσει του ισχύοντος νόμου.

«Δεν θα υπήρχε καμία υποχρέωση, όπως υπάρχει για τους ανηλίκους σε ιδιωτική ασφάλιση, για τους θεραπευτές ή τους συμβούλους να αποδείξουν ότι ένας 12χρονος ασθενής είναι αρκετά ώριμος ή σε επικίνδυνη κατάσταση πριν μεταφερθεί σε «ξενώνα».

«Το αν θα ενημερωθούν ή όχι οι γονείς για τη μετακίνηση θα αφεθεί επίσης στη διακριτική ευχέρεια του επαγγελματία ψυχικής υγείας, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ασκούμενος ή εκπαιδευόμενος».


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!