Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

( Καθ' οδόν πρός μία Παγκόσμια Κυβέρνηση! ) Α π ο κ α λ ύ φ θ η κ α ν ΣΧΕΔΙΑ, γιά τό παγκόσμιο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ σύστημα, γιά τήν «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής»!



 Έχουν αποκαλυφθεί σχέδια για την εισαγωγή ενός παγκόσμιου φορολογικού συστήματος για να διασφαλιστεί ότι οι φορολογούμενοι σε όλο τον κόσμο θα χρηματοδοτούν την πράσινη ατζέντα για την «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής».

Το σύστημα ανακοινώθηκε από τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron, ο οποίος υποστήριξε ότι οι παγκοσμιοποιημένοι φόροι είναι κρίσιμοι για τη «δράση για το κλίμα».


Ο Macron αποκάλυψε τα σχέδια μιλώντας στη σύνοδο κορυφής για ένα νέο παγκόσμιο σύμφωνο χρηματοδότησης στο Παρίσι την Παρασκευή.

Επιμένει ότι οι ενέργειες από μεμονωμένες κυβερνήσεις θα ήταν ανεπαρκείς για την αντιμετώπιση του υποτιθέμενου Αρμαγεδδώνα που η λεγόμενη «κρίση υπερθέρμανσης του πλανήτη» πρόκειται να εξαπολύσει στον κόσμο.

Ο Macron, ένας από τους νέους παγκόσμιους ηγέτες (https://slaynews.com/news/canadian-premier-warning-klaus-schwab-wef-control-political-leaders/) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), δήλωσε ότι πρέπει να θεσπιστεί ένα νέο διεθνές φορολογικό πλαίσιο για την επιδότηση της πράσινης ατζέντας.

Ενώ αποκάλυψε τα σχέδιά του, ο Macron διακήρυξε ότι η Γαλλία θα ενταχθεί στο παγκόσμιο φορολογικό σύστημα.

«Είμαι υπέρ μιας διεθνούς φορολογίας για τη χρηματοδότηση των προσπαθειών που πρέπει να κάνουμε για την καταπολέμηση της φτώχειας και όσον αφορά τη δράση για το κλίμα», δήλωσε ο Macron σε σχόλια που ανέφερε το Politico (https://www.politico.eu/article/france-emmanuel-macron-calls-for-international-taxation-to-finance-climate-efforts/).

«Δεν λειτουργεί όταν το κάνεις μόνος σου, οι [οικονομικές] ροές πηγαίνουν αλλού», πρόσθεσε ο Macron.

Ο Γάλλος ηγέτης έκανε τις εκκλήσεις ενώ τερμάτιζε τις προσπάθειες της Γαλλίας να εφαρμόσει έναν νέο φόρο περιουσίας για τη χρηματοδότηση της πράσινης ατζέντας.

«Η Γαλλία έχει ήδη θεσπίσει δύο τύπους φόρων που έχουν προταθεί: έναν στα αεροπορικά εισιτήρια, έναν άλλο στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές», είπε.

Ο Macron πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλους παγκόσμιους ηγέτες που αναμένει ότι θα «μας ακολουθήσουν και θα κινητοποιηθούν» γύρω από αυτά τα σχέδια.

«Υπήρξε μεγάλη συζήτηση σχετικά με την ιδέα της διεθνούς φορολογίας, πέρα και πάνω από αυτό που κάνουν οι χώρες και οι θεσμοί», συνέχισε.

«Είτε πρόκειται για οικονομικές συναλλαγές, θαλάσσιες μεταφορές ή ορισμένα άλλα μοντέλλα, θα λειτουργήσει μόνο εάν είναι πραγματικά διεθνές, και έτσι προϋποθέτει μια συμφωνία, όπως μπορέσαμε να κάνουμε για τη διεθνή φορολογία».

Ο Macron πρότεινε ότι ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) που εδρεύει στο Παρίσι θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για μια διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Εξήγησε ότι ελπίζει ότι ο ΟΟΣΑ θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος φορολόγησης του κλίματος για τις πολυεθνικές εταιρείες.

Ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στη δεύτερη θητεία του, αντιμετωπίζει μήνες αναταραχής στη χώρα του.

Ο ΛΑΟΣ της Γαλλίας ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ απεγνωσμένα στην εισαγωγή της ριζοσπαστικής πράσινης ατζέντας του WEF από τον Macron (https://slaynews.com/news/wef-lockdowns-prove-billions-will-comply-climate-restrictions/).

Όπως και μεγάλο μέρος της Ευρώπης, η Γαλλία παλεύει με μια αυξανόμενη κρίση κόστους ζωής.


Η κρίση προέκυψε ως αποτέλεσμα των τυραννικών lockdown και της αποτυχίας της πράσινης ενέργειας (https://slaynews.com/news/americans-widespread-blackouts-bidens-green-energy-expert-warns/) να παράσχει αρκετή ενέργεια για να αντισταθμίσει τη χαμένη ρωσική ενέργεια μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

 

Οι διαμαρτυρίες στη Γαλλία, οι οποίες συχνά εξελίχθηκαν σε ταραχές και πράξεις βανδαλισμού, συχνά αποδόθηκαν αποκλειστικά στις αμφιλεγόμενες συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις του Macron.

 

Η κίνηση αύξησε την ηλικία συνταξιοδότησης από τα 62 στα 64 έτη.

 

Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τις εργατικές τάξεις κατά την άποψή τους για την κυβέρνηση του πρώην τραπεζίτη Rothschild.

 

Πέρυσι, ο ηγέτης της παγκοσμιοποίησης διακήρυξε ότι ο λαός της Γαλλίας «ζει το τέλος της αφθονίας» (https://www.france24.com/en/france/20220824-macron-warns-french-of-tough-times-ahead-end-to-energy-price-cap).

 

Έκανε τα σχόλια ενώ αρνήθηκε να αναγνωρίσει τον ρόλο της κυβέρνησής του στις πολιτικές που διαιωνίζονται.

 

Η ώθηση του Macron προς την πράσινη ατζέντα του WEF, ειδικότερα, έχει οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/plans-revealed-global-taxation-system-fight-climate-change/

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως29 Ιουνίου 2023 στις 7:52 μ.μ.

    Έχουν αναρτηθεί 2 διαφορετικά άρθρα εκ των οποίων το δεύτερο δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες. Κρίμα να χαθεί έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οτι η παγκόσμια κυριαρχία επι των γκοϊμ ήταν το προαιώνιο σχέδιο των εβραίων το γνωρίζουμε πάρα πολλά χρόνια. Ομως τα γκοϊμ αντί να εναντιωθούν στους "εκλεκτούς" περιτμημένους του γιαχβέ, συνετάχθησαν μαζί τους. Μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου του 2ου ΠΠ, ουδεν λάθος (ή κλάψα) αναγνωρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!