Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ο πρ. υπουργός Υγείας της Αγγλίας, προειδοποιεί γιά ακόμη αυστηρότερα 'lockdowns'! Η κυβέρνηση πρέπει νά είναι σε θέση, να λάβει «μ έ τ ρ α», που είναι ακόμη ΠΙΟ "ΑΥΣΤΗΡΑ", λέει ο Matt Hancock....



Ο Matt Hancock ήταν υπεύθυνος για τα σκληρά lockdown ως υπουργός Υγείας. 

Κατά τη γνώμη του, τέτοια, ή ακόμη αυστηρότερα μέτρα θα χρειαστούν επίσης στο μέλλον...

«Είναι ζωτικής σημασίας (...) εμείς ως χώρα να μάθουμε να λαμβάνουμε σκληρά μέτρα κατά μιας πανδημίας», είπε κατά την  διάρκεια της έρευνας του Ηνωμένου Βασιλείου για τον Covid νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, 


όπως ανέφερε η Telegraph (https://www.telegraph.co.uk/news/2023/06/27/britain-harder-lockdowns-covid-inquiry-matt-hancock/). Ο Hancock υπηρέτησε ως υπουργός Υγείας από το 2018 έως το 2021. Συνέχισε λέγοντας:

«Πρέπει να είμαστε σε θέση να λάβουμε μέτρα – συμπεριλαμβανομένων μέτρων καραντίνας εάν είναι απαραίτητο – που θα είναι πιο ολοκληρωμένα, νωρίτερα και αυστηρότερα».

Ο Hancock ζήτησε επίσης προφανώς συγγνώμη για τη ζημιά που προκάλεσαν τα lockdown του. «Γνωρίζω τις αρνητικές συνέπειες των lockdown για πολλούς, πολλούς ανθρώπους – εκ των οποίων πολλές συνεχίζονται μέχρι σήμερα».

Τώρα προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η έρευνα για τον Covid θα φτάσει στο βάθος του θέματος. Είναι σημαντικό να αντλήσουμε τα σωστά διδάγματα για το μέλλον, προκειμένου να μπορέσουμε να «σταματήσουμε τις μελλοντικές πανδημίες πολύ, πολύ νωρίτερα».

Σύμφωνα με τον Hancock, τα «συστήματα» που είναι σημαντικά για την πρόληψη της πανδημίας επί του παρόντος «αποσυναρμολογούνται».

Ο Hancock φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη απευθείας από τις οικογένειες που πενθούν μετά την ομιλία του. Αλλά εις μάτην.

«Τον απέρριψαν», δήλωσε (https://www.telegraph.co.uk/politics/2023/06/27/covid-inquiry-matt-hancock-former-health-secretary/) ο δημοσιογράφος Tim Stanley της Telegraph. «Ήταν πολύ λυπηρό να το βλέπεις αυτό».

Η δημοτικότητα του Hancock στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει πληγεί πολύ πρόσφατα. Αυτό συνέβη επίσης αφού πρόσφατα διέρρευσαν γραπτά μηνύματα που αποκάλυψαν ότι είχε «τρομοκρατήσει» τους Βρετανούς κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. Στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι πολίτες ακολουθούν ευσυνείδητα τα μέτρα από καθαρό φόβο.

Πηγή:

The Telegraph: Η Βρετανία πρέπει να προετοιμαστεί για σκληρότερα lockdown, λέει ο Matt Hancock - 27 Ιουνίου 2023


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://transition-news.org/ex-gesundheitsminister-grossbritanniens-warnt-vor-noch-harteren-lockdowns


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!