Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! - Ο RFK Jr., συνδέει τά ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ στό ΠΟΣΙΜΟ νερό, μέ τήν δυσφορία φύλου!

 RFK Jr. links herbicides in drinking water to gender dysphoria!



Ο Kennedy Jr. προσδιόρισε το ζιζανιοκτόνο atrazine ως τη χημική ουσία που ευθύνεται για τη σύγχυση των φύλων μεταξύ των νέων, απηχώντας τον ισχυρισμό του ιδρυτή του InfoWars Alex Jones.

Μοιράστηκε αυτό το εύρημα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Καναδό κλινικό ψυχολόγο Δρ Jordan Peterson.


 (https://www.revolver.news/2023/06/rfk-jr-water-supply-is-turning-kids-into-trannies-just-like-alex-jones-predicted/) Σύμφωνα με τον ιδρυτή και γενικό σύμβουλο της Children's Health Defense, η κλιματική αλλαγή ή τα θέματα ψυχικής υγείας δεν πρέπει να κατηγορούνται για τη σύγχυση φύλου των νέων. Οι χημικές ουσίες στην παροχή νερού είναι ο πραγματικός ένοχος, είπε.

"Πολλά προβλήματα που βλέπουμε στα παιδιά - και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ - είναι πιθανώς υποτιμημένα.  Πόσα από αυτά προέρχονται από την έκθεση σε χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών σεξουαλικών δυσφοριών που βλέπουμε», δήλωσε ο RFK Jr. στον Peterson. «Κολυμπούν μέσα σε μια σούπα τοξικών χημικών ουσιών σήμερα και πολλές από αυτές είναι ενδοκρινικοί διαταράκτες».

Ο πρόεδρος (https://kennedy24.com/) δήλωσε ότι το ζιζανιοκτόνο atrazine, το οποίο χρησιμοποιείται για τον επιλεκτικό έλεγχο των ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων πριν εμφανιστούν, είναι άφθονο στην παροχή πόσιμου νερού. (Σχετικά: Ο RFK Jr. συμφωνεί με τον Alex Jones: Η παροχή νερού με χημικά μετατρέπει τα παιδιά σε ομοφυλόφιλους, τρανσέξουαλ. https://www.naturalnews.com/2023-06-16-rfk-jr-chemical-water-children-gay-transgender.html)

«Αν βάλετε ατραζίνη σε μια δεξαμενή γεμάτη βατράχια, θα ευνουχίσει χημικά και θα θηλυκοποιήσει βίαια κάθε βάτραχο. 10% (!!!!!!!!!!!) των αρσενικών βατράχων θα μετατραπούν σε πλήρως βιώσιμα θηλυκά ικανά να παράγουν βιώσιμα αυγά», αποκάλυψε. «Αν το κάνει αυτό στους βατράχους, υπάρχουν πολλές άλλες ενδείξεις ότι το κάνει και στους ανθρώπους».

Οι παρατηρήσεις του RFK Jr. αντικατοπτρίζουν εκείνες του Jones, ο οποίος υποστήριζε ότι οι χημικές ουσίες που απελευθερώνονται κρυφά από την κυβέρνηση μετατρέπουν τους ανθρώπους σε ομοφυλόφιλους (https://www.nbcnews.com/feature/nbc-out/infowars-alex-jones-has-long-history-inflammatory-anti-lgbtq-speech-n898431). Το 2015, φώναξε την αντιπάθειά του για την κυβέρνηση «βάζοντας χημικά στο νερό που κάνουν τους βατράχους ομοφυλόφιλους». Δύο χρόνια αργότερα, το 2017, ο ιδρυτής του InfoWars ισχυρίστηκε ότι «η πλειοψηφία των βατράχων στις περισσότερες περιοχές των ΗΠΑ είναι πλέον ομοφυλόφιλοι» λόγω της έκθεσής τους σε αυτές τις χημικές ουσίες με την πάροδο των ετών.

Μελέτη διαπιστώνει ότι η ατραζίνη μετατρέπει τους βατράχους σε ομοφυλόφιλους

Σύμφωνα με ένα άρθρο του David Biello του Scientific American τον Μάρτιο του 2010 (https://www.scientificamerican.com/article/common-herbicide-turns-male-frogs-into-females/), περίπου 36 εκατομμύρια κιλά ατραζίνης ψεκάζονται σε αγροκτήματα για τον έλεγχο των χορτωδών ζιζανίων. Πρόσθεσε ότι περίπου 225.000 κιλά ατραζίνης παρασύρονται από τη βροχή κάθε χρόνο, μερικές φορές φτάνοντας έως και 1.000 χιλιόμετρα από τα αγροκτήματα προέλευσης.

Ο Biello ανέφερε επίσης μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (PNAS). Η μελέτη διαπίστωσε ότι η ατραζίνη επηρέασε αρνητικά τις αναπαραγωγικές ικανότητες (https://www.pnas.org/doi/abs/10.1073/pnas.0909519107) των αρσενικών αφρικανικών βατράχων (Xenopus laevis) – αποδεικνύοντας τους ισχυρισμούς των Jones και Kennedy αληθινούς.

Ο βιολόγος Tyrone Hayes του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Berkeley και οι συνεργάτες του εξέθεσαν 40 αφρικανικούς βατράχους σε 2,5 μέρη ανά δισεκατομμύριο (ppb) ατραζίνης σε διάλυμα νερού συνεχώς για τρία χρόνια. Το εν λόγω επίπεδο είναι κάτω από τα τρία ppb που επιτρέπονται στο πόσιμο νερό από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA).

Σύμφωνα με τους συγγραφείς της μελέτης, 30 από τους βατράχους ήταν χημικά ευνουχισμένοι και έγιναν ανίκανοι να αναπαραχθούν. Τέσσερεις βάτραχοι έγιναν θηλυκοί, φτάνοντας στο σημείο να ζευγαρώσουν με άλλα αρσενικά και να παράγουν βιώσιμα αυγά παρά το γεγονός ότι είναι γενετικά αρσενικά. Ενώ άλλοι τέσσερεις από τους βατράχους που υποβλήθηκαν σε θεραπεία προφανώς αντιστάθηκαν στις επιδράσεις της ατραζίνης, οι υπόλοιποι «δεν είχαν αρσενική αναπαραγωγική συμπεριφορά και είχαν μειωμένα αρσενικά χαρακτηριστικά, σοβαρά μειωμένο σπέρμα και χαμηλή γονιμότητα».

«Αυτά τα δεδομένα είναι συνεπή με τις επιδράσεις της ατραζίνης που παρατηρήθηκαν σε άλλες κατηγορίες σπονδυλωτών. Τα παρόντα ευρήματα αποτελούν παράδειγμα του ρόλου που πιθανώς παίζουν η ατραζίνη και άλλα φυτοφάρμακα που προκαλούν ενδοκρινικές διαταραχές στην παγκόσμια μείωση των αμφιβίων», κατέληξε ο Hayes και οι συνεργάτες του.

 

Επισκεφθείτε Weedkiller.news για περισσότερες ιστορίες σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις της ατραζίνης.

Παρακολουθήστε τον Alex Jones του InfoWars να συγκρίνει τις πολιτικές πλατφόρμες του RFK Jr. και του προέδρου Joe Biden παρακάτω (https://www.brighteon.com/1805d4d6-5c65-4192-bd3c-0494576d5694).

Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι InfoWars στο Brighteon.com.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

 

Revolver.news

NBCNews.com

ScientificAmerican.com

PNAS.org

Brighteon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΗΓΕΣ:

Το φυτοφάρμακο atrazine μπορεί να μετατρέψει τους αρσενικούς βατράχους σε θηλυκά

https://news.berkeley.edu/2010/03/01/frogs/

Δουλεύοντας με τον αφρικανικό βάτραχο, ο Hayes και οι συνεργάτες του έδειξαν το 2002 ότι οι γυρίνοι που εκτρέφονται σε νερό μολυσμένο με ατραζίνη γίνονται ερμαφρόδιτοι – αναπτύσσουν τόσο θηλυκές (ωοθήκες) όσο και αρσενικές (όρχεις) γονάδες.

Η ατραζίνη, ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα φυτοφάρμακα στον κόσμο, προκαλεί όλεθρο στη σεξουαλική ζωή των ενήλικων αρσενικών βατράχων, ευνουχίζοντας τα τρία τέταρτα από αυτούς και μετατρέποντας έναν στους 10 σε θηλυκούς, σύμφωνα με νέα μελέτη βιολόγων του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, Berkeley.

Το 75% που είναι χημικά ευνουχισμένο είναι ουσιαστικά «νεκρό» λόγω της αδυναμίας τους να αναπαραχθούν στη φύση, αναφέρει ο Tyrone B. Hayes του UC Berkeley, καθηγητής ενοποιητικής βιολογίας.

«Σε αυτούς τους αρσενικούς βατράχους λείπει η τεστοστερόνη και όλα τα πράγματα που ελέγχει η τεστοστερόνη, συμπεριλαμβανομένου του σπέρματος. Έτσι, η γονιμότητά τους είναι τόσο χαμηλή όσο το 10% σε ορισμένες περιπτώσεις, και αυτό είναι μόνο αν απομονώσουμε αυτά τα ζώα και τα συνδυάσουμε με θηλυκά», είπε. «Σε ένα περιβάλλον όπου ανταγωνίζονται με μη εκτεθειμένα ζώα, έχουν μηδενικές πιθανότητες αναπαραγωγής».(!!!!!!!)

Το 10% ή περισσότερο που μετατρέπεται από αρσενικά σε θηλυκά - κάτι που δεν είναι γνωστό ότι συμβαίνει υπό φυσικές συνθήκες στα αμφίβια - μπορεί να ζευγαρώσει με επιτυχία με αρσενικούς βατράχους, αλλά, επειδή αυτά τα θηλυκά είναι γενετικά αρσενικά, όλοι οι απόγονοί τους είναι αρσενικά.

"Όταν μεγαλώσουμε αυτά, ανάλογα με την οικογένεια, θα έχουμε οπουδήποτε από 10 έως 50% θηλυκά", δήλωσε ο Hayes. «Σε έναν πληθυσμό, τα γενετικά αρσενικά θηλυκά μπορούν να μειώσουν ή να εξαλείψουν έναν πληθυσμό μόνο και μόνο επειδή στρεβλώνουν τις αναλογίες των φύλων τόσο άσχημα».

Αν και τα πειράματα πραγματοποιήθηκαν σε έναν κοινό εργαστηριακό βάτραχο, τον αφρικανικό βάτραχο (Xenopus laevis), μελέτες πεδίου δείχνουν ότι η ατραζίνη, ένας ισχυρός ενδοκρινικός διαταράκτης, επηρεάζει ομοίως τους βατράχους στην άγρια φύση και θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μία από τις αιτίες της μείωσης των αμφιβίων σε όλο τον κόσμο, δήλωσε ο Hayes.

(περισσότερα εντός του συνδέσμου)

ΕΠΙΣΗΣ:

Η ατραζίνη προκαλεί πλήρη θηλυκοποίηση και χημικό ευνουχισμό σε αρσενικούς αφρικανικούς βατράχους (Xenopus laevis)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2842049/

 

KAI:

Ορμονικοί διαταράκτες που συνδέονται με τις αλλαγές των

γεννητικών οργάνων και τη σεξουαλική προτίμηση

https://www.loe.org/shows/segments.html?programID=11-P13-00001&segmentID=7

[...] 

AHEARN: Λοιπόν, τι γίνεται με εμάς; Θα μπορούσαν οι ενδοκρινικοί διαταράκτες να έχουν θηλυκοποιητικές επιδράσεις στον άνθρωπο; Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα, αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι τα αυξανόμενα ποσοστά μιας γενετικής ανωμαλίας θα μπορούσαν να είναι ένας δείκτης.

 

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΕΔΩ:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑΤΑΡΑΚΤΕΣ; 

Οι χημικές ουσίες που προκαλούν ενδοκρινικές διαταραχές (EDC) είναι ουσίες στο περιβάλλον (αέρας, έδαφος ή παροχή νερού), πηγές τροφίμων, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και μεταποιημένα προϊόντα που παρεμβαίνουν στην κανονική λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος του σώματός σας.24 Ιαν 2022

Χημικές ουσίες που προκαλούν ενδοκρινικές διαταραχές (EDC)

https://www.endocrine.org/patient-engagement/endocrine-library/edcs

ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ:

Ρευστότητα φύλου και ορμονικοί διαταράκτες

Οι χημικές ουσίες που διαταράσσουν τις ορμόνες μπορεί να

αυξήσουν τη δυσφορία φύλου.

https://www.psychologytoday.com/intl/blog/the-human-beast/201911/gender-fluidity-and-hormone-disruptors

ΕΔΩ:

 

Ορμονικοί διαταράκτες που συνδέονται με τις αλλαγές των

γεννητικών οργάνων και τη σεξουαλική προτίμηση

https://www.loe.org/shows/segments.html?programID=11-P13-00001&segmentID=7

 

 

ΚΑΙ:

Queering chemicals (EDC): Βιβλιογραφία

https://discardstudies.com/2019/04/15/queering-edcs-a-bibliography/

 

Υπάρχει μια κατηγορία περιβαλλοντικών τοξικών ουσιών (https://discardstudies.com/2017/09/11/toxins-or-toxicants-why-the-difference-matters/) που είναι γνωστές για τα αποτελέσματά τους «queer-making». Οι χημικές ουσίες που προκαλούν ενδοκρινικές διαταραχές (https://discardstudies.com/2016/10/25/how-toxic-flame-retardant-chemicals-become-and-stay-ubiquitous-in-our-homes-and-bodies/), ή EDC, παράγουν ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων, του διαβήτη και των καρδιακών παθήσεων που επηρεάζουν δυσανάλογα τις ήδη περιθωριοποιημένες κοινότητες (Murphy 2017). Πρόσφατα, οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να συνδέουν τους ενδοκρινικούς διαταράκτες με υποτιθέμενες «σεξουαλικές ανωμαλίες»: ιστορίες ομοφυλόφιλων πουλιών (https://news.nationalgeographic.com/news/2010/12/101203-homosexual-birds-mercury-science/) και τρανς βατράχων (http://www.preventionisthecure.org/blog/2017/8/19/uzc9ev93f882ukk5seg143puvdktmo) έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές επιπτώσεις στο ανθρώπινο φύλο, το φύλο και τη σεξουαλικότητα.

 

ΚΑΙ:

Τι είναι οι χημικές ουσίες κάμψης φύλου;

https://pollutionissues.co.uk/what-are-gender-bending-chemicals/

Οι χημικές ουσίες κάμψης φύλου είναι μια τεράστια και ποικίλη ομάδα χημικών ουσιών που έχουν βρεθεί ότι μιμούνται, εμποδίζουν ή μεταβάλλουν τις επιδράσεις της ανάπτυξης και των αναπτυξιακών ορμονών που προκαλούν αναπαραγωγικές ανωμαλίες σε ορισμένα ζώα.

 

 

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ:

 

Βρέθηκαν ότι οι χημικές ουσίες που κάμπτουν το φύλο «εκθηλύνουν» τα αγόρια

https://www.newscientist.com/article/dn7440-gender-bending-chemicals-found-to-feminise-boys/

 

Οι χημικές ουσίες που μιμούνται τη γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο μπορούν να διαταράξουν την ανάπτυξη των αγοριών, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνδέουν ορισμένες χημικές ουσίες στα καθημερινά πλαστικά με τις επιδράσεις στους ανθρώπους.

Οι χημικές ουσίες που εμπλέκονται είναι οι φθαλικές ενώσεις, οι οποίες καθιστούν τα πλαστικά πιο εύκαμπτα σε πολλά καλλυντικά, παιχνίδια, μπιμπερό και χρώματα και μπορούν να διαρρεύσουν στο νερό και τα τρόφιμα.

Όλες οι προηγούμενες μελέτες που υποδηλώνουν ότι αυτές οι χημικές ουσίες αμβλύνουν την επίδραση της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης στην υγιή ανάπτυξη των αρσενικών ήταν σε ζώα. «Αυτή η έρευνα υπογραμμίζει την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους των χημικών ουσιών που κάμπτουν το φύλο», λέει η Gwynne Lyons, σύμβουλος τοξικών ουσιών στο WWF του Ηνωμένου Βασιλείου. Διαφορετικά, «η άγρια ζωή και τα ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ θα είναι οι χαμένοι».

Τα ενοχοποιητικά ευρήματα προήλθαν από μια μελέτη 85 αγοριών που γεννήθηκαν από γυναίκες που εκτέθηκαν σε καθημερινά επίπεδα φθαλικών ενώσεων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πραγματοποιήθηκε από την Shanna Swan στη Σχολή Ιατρικής και Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου του Rochester, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, και συνεργάτες.

Ως δείκτης θηλυκοποίησης, μέτρησε την «ανωγεννητική απόσταση» (AGD) μεταξύ του πρωκτού και της βάσης του πέους. Μέτρησε επίσης τον όγκο του πέους κάθε αγοριού. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι η AGD είναι διπλάσια στα αγόρια από ό, τι στα κορίτσια, κυρίως επειδή στα αγόρια η ορμόνη τεστοστερόνη επεκτείνει το μήκος του περίνεου που χωρίζει τον πρωκτό από τους όρχεις.

Μη κατεβασμένοι όρχεις

Στα ζώα, η AGD μειώνεται από φθαλικές ενώσεις – οι οποίες μιμούνται τα οιστρογόνα – οι οποίες εμποδίζουν την τεστοστερόνη να κάνει την κανονική της δουλειά. Σε υψηλότερες δόσεις, τα ζώα αναπτύσσουν πιο σοβαρές ανωμαλίες, όπως μη κατεβασμένους όρχεις και ... (περισσότερα στο άρθρο)

 

στο διαδίκτυο υπάρχει μια πληθώρα ερευνών σχετικά

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-06-22-rfk-jr-atrazine-linked-to-gender-dysphoria.html


1 σχόλιο:

  1. Ο Ερευνητής,Ιστορικός,Συγγραφεας Κος Γεώργιος Ρωμανός: Ποιά δημοκρατία,'Οχι στις Πρέσπες του Αιγαίου

    https://www.youtube.com/watch?v=kXQ9-wTyH9E

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!