Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Τό 'Facebook' προσλαμβάνει ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ της 'CIA', επικεφαλής «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ» γιά νά ηγηθεί των «πολιτικών εκλογών»!....

 


Η 'Meta' προήγαγε έναν πρώην πράκτορα της 'CIA' από ανώτερο ρόλο στην ομάδα «παραπληροφόρησης» του Facebook σε «επικεφαλής των εκλογικών πολιτικών» στον γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Aaron Berman, ένας βετεράνος της 'CIA' με 17 χρόνια εμπειρία, υπηρέτησε ως επικεφαλής «παραπληροφορήσεως» του 'Facebook' κατά τήν διάρκεια των εκλογών του 2020.


Στην πορεία προς τις εκλογές του 2020, το Facebook και άλλες εταιρείες Big Tech έθαψαν πληροφορίες, όπως η ιστορία του φορητού υπολογιστή Hunter Biden, που ήταν επιζήμιες για τους Δημοκρατικούς.

Αυτές οι ίδιες ομάδες «παραπληροφόρησης» επέτρεψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πλημμυρίσουν με ψευδείς ισχυρισμούς που βοήθησαν τον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς, όπως η φάρσα της Ρωσσίας (https://slaynews.com/news/john-durhams-final-report-finds-that-hillary-clintons-plan-to-link-trump-to-russia-was-briefed-to-obama-and-biden/) ή η κατασκευασμένη αφήγηση της «εξέγερσης» της 6ης Ιανουαρίου (https://slaynews.com/news/tucker-carlson-jan-6-footage-democrats-media-lied-capitol-cop-sicknick/).

Παρ' όλα αυτά, ο Berman, ο οποίος διαδραμάτισε βασικό ρόλο στις αποτυχημένες προσπάθειες λογοκρισίας του Facebook, θα ηγηθεί τώρα των «εκλογικών πολιτικών» της εταιρείας ενόψει της κρίσιμης κούρσας του 2024.

Ο Berman υπηρέτησε στη CIA μεταξύ Μαρτίου 2002 και Ιουλίου 2019.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έγραψε και επιμελήθηκε το President's Daily Brief, ένα άκρως απόρρητο έγγραφο με επιρροή που προετοιμάστηκε από την κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ που δίνεται στον πρόεδρο κάθε πρωΐ, σύμφωνα με το Breitbart (https://www.breitbart.com/tech/2023/06/22/zucks-spy-former-cia-agent-takes-over-elections-policies-at-facebook/).

Σύμφωνα με το Linkedin του Berman, απολάμβανε θέσεις σημαντικής επιρροής στην υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της «εποπτείας ομάδων δεκάδων αναλυτών και με προϋπολογισμούς πολλών εκατομμυρίων δολλαρίων» και της καθοδήγησης ενημερώσεων για μέλη του Κογκρέσου και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Το 2019, έφυγε από την υπηρεσία και εντάχθηκε στο Facebook (τώρα γνωστό ως Meta), όπου έγινε ανώτερος διευθυντής πολιτικής προϊόντων για «παραπληροφόρηση».

Σύμφωνα με τον Berman, «έχτισε το εργατικό δυναμικό των ΗΠΑ της ομάδας πολιτικής παραπληροφόρησης και έθεσε σε εφαρμογή πολιτικές κατά τη διάρκεια κρίσιμων γεγονότων».

Ενώ ο Berman δεν λέει ποια ήταν αυτά τα «κρίσιμα γεγονότα», ο χρόνος του στο τμήμα «παραπληροφόρησης» του Facebook συμπίπτει με την πορεία προς τις εκλογές του 2020.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Facebook και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων λογόκριναν (https://www.breitbart.com/tech/2023/05/11/hearing-exposes-election-integrity-partnership-as-government-censorship-stooges/) κορυφαίες ρεπουμπλικανικές φωνές και συντηρητικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους με την καθοδήγηση οντοτήτων που συνδέονται με το βαθύ κράτος.

Τον περασμένο μήνα, φαίνεται ότι ο Berman προήχθη σε "Head of Elections Policies" στο Facebook.

Στο προφίλ του στο LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/aarondberman/), ο Berman περιγράφει τον ρόλο ως εξής:

Ηγείται μιας ομάδας υπεύθυνης για τις πολιτικές περιεχομένου που σχετίζονται με τις εκλογές παγκοσμίως.

Επιβλέπει την ανάπτυξη πολιτικής, συμβουλεύει ανώτερα στελέχη, συντονίζει με ομάδες την υλοποίηση μέσω τεχνικών και ανθρώπινων ροών εργασίας και εκπροσωπεί τη Meta με εξωτερικούς ενδιαφερόμενους.

Εφαρμόζει πολιτικές σε κρίσιμες εκλογές.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg, ήταν η κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ, συγκεκριμένα το FBI, που προειδοποίησε την εταιρεία (https://slaynews.com/news/mark-zuckerberg-says-fbi-warned-facebook-of-propaganda-dump-before-hunter-biden-laptop-story-but-unlike-twitter-he-didnt-ban-story/) για μια επικείμενη «επίθεση ρωσικής προπαγάνδας» λίγο πριν η New York Post δημοσιεύσει την πρώτη από τις ιστορίες της για τον «φορητό υπολογιστή από την κόλαση» του Hunter Biden.

Το Facebook, μαζί με άλλες κορυφαίες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, απέκρυψε γρήγορα την ιστορία, ισχυριζόμενο ότι ήταν ψευδής.

Η ιστορία ήταν αληθινή (https://slaynews.com/news/ny-times-admits-hunter-bidens-laptop-real-voters-russian-disinformation/) και πολύ καταδικαστική (https://slaynews.com/news/whistleblower-reveals-text-message-that-implicates-joe-biden-i-am-sitting-here-with-my-father-i-will-make-certain-that-between-the-man-sitting-next-to-me-and-every-person-he-knows-and-my-ab/).

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/facebook-hires-ex-cia-agent-misinformation-chief-lead-elections-policies/


3 σχόλια:

  1. Confidential EU Documents Reveal Thousands Of Deaths From Pfizer-BioNTech Covid Jabs
    https://thepeoplesvoice.tv/confidential-eu-documents-reveal-thousands-of-deaths-from-pfizer-biontech-covid-jabs/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόταση στις ΗΠΑ να επιτρέπεται ακόμα και η απώλεια επιμέλειας παιδιών!!! vid

    https://www.triklopodia.gr/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΡΜΟΤΑΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, γιά τούς πολύ ουσιαστικούς συνδέσμους Αγγελική μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!