Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

(Γιά καλά μελετημένους! ) Β Ι Ν Τ Ε Ο : Ο RFK Jr. μιλά γιά τήν εξωτερική του πολιτική καί πώς θά ΔΙΕΦΕΡΕ από αυτή, που κυριαρχεί στόν κόσμο γιά 75 χρόνια! [ Μπάς καί πάει "γ υ ρ ε ύ ο ν τ α ς"; Ξέχασε τί συνέβη μέ τόν πατέρα του καί τόν θείο του; ]



Το σημερινό βίντεο είναι ίσως το καλύτερο και σαφέστερο που έχω ακούσει μέχρι στιγμής για το πώς θα άλλαζε η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ υπό τον πρόεδρο Robert F. Kennedy Junior. 

Αμφισβητήθηκε αρκετά επιθετικά από την συντονίστρια Elizabeth Vargas και βαλτή των εταιρικών μέσων ενημέρωσης, σε δημαρχείο που τους φιλοξένησε εχθές, 28 Ιουνίου.


Η Vargas συνοψίζει την περιφρονητική στάση των παγκοσμιοποιητών απέναντι σε κάθε πολιτικό που έχει το θράσος να θέλει να δοκιμάσει ο,τιδήποτε νέο ή διαφορετικό στον τρόπο με τον οποίο ασκείται η αμερικανική εξωτερική πολιτική.

Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι εκπαιδεύονται με έναν τρόπο - τον τρόπο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR, Council on Foreign Relations), της Τριμερούς Επιτροπής, της Rand Corporation, της Bilderberg και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ - που υποστηρίζει την χρήση στρατιωτικής δύναμης προς όφελος των τραπεζιτών της Wall Street και των μεγάλων εταιρειών. 

Είναι έτσι από τότε που ο Allen Dulles, το πνευματικό τέκνο πίσω από τη δημιουργία της CIA, κατέλαβε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και την έκανε ευεργέτη της Wall Street αντί του αμερικανικού λαού.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από μια κριτική (https://politicalinsights.net/the-devils-chessboard-allen-dulles-the-cia-and-the-rise-of-the-american-secret-governmentτης βιογραφίας του David Talbot για το Dulles, The Devil's Chessboard.

Ο πρόεδρος Harry S. Truman υπέγραψε τον Νόμο περί Εθνικής Ασφάλειας, δημιουργώντας το Υπουργείο Άμυνας, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, το Γενικό Επιτελείο Στρατού και την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA). 

Δεκαέξι χρόνια αργότερα - μόλις ένα μήνα μετά τη δολοφονία του Kennedy - ο Truman δημοσίευσε μια βόμβα στην Washington Post: «Ποτέ δεν είχα σκεφτεί όταν ίδρυσα τη CIA ότι θα εμπλεκόταν σε κρυφές επιχειρήσεις εν καιρώ ειρήνης... 

Έχει γίνει ένας λειτουργικός και μερικές φορές ένας βραχίονας χάραξης πολιτικής της κυβέρνησης... 

Τόσο απομακρυσμένο από τον επιδιωκόμενο ρόλο του, ώστε ερμηνεύεται ως σύμβολο μοχθηρής και μυστηριώδους ξένης ίντριγκας»



Όταν πρόκειται για παρασκηνιακές ίντριγκες, κανείς δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει τον απαίσιο Allen Dulles, διευθυντή της 'CIA' από το 1953 έως το 1961. 

Η δουλειά του Dulles, με απλά λόγια, ήταν να σφετεριστεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ – προς όφελος των πλουσίων.

Με αυτό κατά νου, δείτε το σημερινό βίντεο κλιπ του Robert F. Kennedy Jr. που εξηγεί τις αξίες της εξωτερικής πολιτικής του και πώς θα διαφέρουν από το 75ετές status quo. 

Και αυτό δεν αποτελεί έγκριση της υποψηφιότητάς του. Απλώς παρουσιάζεται για ενημερωτικούς σκοπούς. Εσείς είστε ο κριτής ως προς το ποια πολιτική θα μπορούσε να είναι προτιμότερη σε αυτό το σημείο της αμερικανικής ιστορίας.

(βίντεο)

Θα κλείσω με ένα άλλο απόσπασμα από την προαναφερθείσα ανασκόπηση της βιογραφίας του Dulles από τον David Talbot.

Αν και ο Kennedy τον είχε απολύσει το 1961, ο Dulles βασικά διατηρούσε, de facto, τη διοίκηση της CIA ούτως ή άλλως. 

Και, ακόμη πιο δυσοίωνο, μετά τη δολοφονία του Kennedy στο Ντάλλας την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 1963, ο Dulles μετακόμισε στο 'The Farm', μια μυστική εγκατάσταση της 'CIA' στήν Βιρτζίνια, όπου παρέμεινε για το Σαββατοκύριακο - κατά τη διάρκεια του οποίου ο «ύποπτος», Lee Harvey Oswald, πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου σε αστυνομικό τμήμα του Ντάλλας και ένας τεράστιος μηχανισμός τέθηκε σε κίνηση για να δημιουργήσει τον μύθο του «μοναχικού σκοπευτή» που έχει κυριαρχήσει στα βιβλία ιστορίας μας μέχρι σήμερα.

Δεν είναι τυχαίο, ο ίδιος μηχανισμός λειτούργησε για να θάψει αποδεικτικά στοιχεία, ότι ο ίδιος ο Oswald είχε βαθιές διασυνδέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Σε όλα αυτά, ένα πράγμα είναι σαφές: ο Dulles δεν ήταν αδίστακτος πράκτορας. Εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των εταιρικών και πολεμικών 'ελίτ' της Αμερικής. 

Και τα υπηρέτησε πλήρως.

Ο «πρώην» διευθυντής της CIA ήταν τόσο αποφασισμένος να ελέγξει την ιστορία θανάτου του JFK, όπως εξιστορεί ο Talbot παρακάτω, που προσπάθησε ακόμη και να ενισχύσει τον πρώην πρόεδρο Truman, όταν ο απλός ομιλών από το Μιζούρι άφησε υπαινιγμούς, ότι μια εκτός ελέγχου CIA μπορεί να είχε εμπλακεί στη δολοφονία του Kennedy.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/06/29/video-rfk-jr-confronted-on-his-foreign-policy-and-how-it-would-differ-from-that-which-has-dominated-the-world-for-75-years/

3 σχόλια:

  1. AYTO ETOIMAZOYN???

    Snowpiercer (2013)Xιονοστιβάδα

    https://tainio-mania.online/load/drama/1/2-1-0-1354

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nέα έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ προωθεί τις ψηφιακές ταυτότητες!
    https://enromiosini.gr/arthrografia/nea-ekthesi-toy-pagkosmioy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Final Days Worldwide Premiere
    Stew Peters Network
    Έκθεση των Τελικών Ημερών ---
    H Επιστημονική Τεχνολογική Ελίτ και H επιθυμία τους να γίνουν θεοί. Η πανδημία του Covid ήταν η δοκιμαστική πορεία για μια ακόμη πιο απαίσια πλοκή που θα ακολουθούσε

    https://rumble.com/v2r004k-final-days-worldwide-premiere.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!