Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

'Σ Ο Κ" ! Οι διασώστες στήν Βοστώνη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ, όταν βρήκαν 4 παιδιά σέ ....'τρανσέξουαλ' 'πάρτυ' με ένα ...πτώμα καί ναρκωτικά μέ σεξουαλικά παιχνίδια διάσπαρτα σέ όλο τό σπίτι.....

 


Σε ένα ανησυχητικό περιστατικό, τέσσερα παιδιά ανακαλύφθηκαν σε ένα ΑΘΛΙΟ διαμέρισμα, γεμάτο με «αλκοόλ, ναρκωτικά, σεξουαλικά βοηθήματα» και έναν νεκρό άνδρα, όπως ανέφεραν οι πρώτοι ανταποκριτές και οι αξιωματούχοι της πόλης.

Οι πρώτοι ανταποκριτές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Βοστώνης κλήθηκαν σε ένα δημόσιο συγκρότημα κατοικιών για έναν άνδρα σε καρδιακή ανακοπή το πρωΐ του Σαββάτου.

Αυτό που αντίκρυσαν ήταν τρομακτικό! 


Το πλήρωμα βρέθηκε αντιμέτωπο με κάτι πολύ περισσότερο από μια συνηθισμένη ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Αυτό είναι αηδιαστικό», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Michael Flaherty. 

«Ενημερώθηκα από ανθρώπους στο σημείο ότι υπήρχαν ναρκωτικά, αλκοόλ, ερωτικά βοηθήματα σε όλο το διαμέρισμα, καθώς και ένα πτώμα στο πάτωμα».

Το διαμέρισμα περιγράφηκε ως χώρος με «εξαιρετικά ανθυγιεινές συνθήκες», με περίπου έξι ενήλικες παρόντες, όλοι φαίνεται να είναι άνδρες.

Σύμφωνα με την Boston Herald (https://www.bostonherald.com/2023/06/19/four-kids-found-hidden-in-filthy-south-boston-apartment-where-a-man-died/), «μερικοί από τους ενήλικες ήταν ντυμένοι ως γυναίκες, όταν οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο». Πολλές αναφορές ανέφεραν ότι ήταν ένα τρανσέξουαλ-drag πάρτυ.

Σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη, οι ανταποκριτές βρήκαν «τέσσερα παιδιά στο πίσω υπνοδωμάτιο να κρύβονται από έναν ενήλικα άνδρα»

Τα παιδιά κυμαίνονταν σε ηλικία από 5 έως 10 ετών.

Παραμένει ασαφές εάν τα παιδιά που ανακαλύφθηκαν στο διαμέρισμα ήταν συγγενείς των ενηλίκων, που ήταν παρόντες ή αν ζούσαν εκεί σε μόνιμη βάση. 

Σύμφωνα με την Herald, «ένας άνδρας που φορούσε περούκα και  ισχυριζόταν ότι ήταν ο πατέρας» βρισκόταν σε ένα πίσω υπνοδωμάτιο με τα παιδιά.

Μετά την ανακάλυψή τους, το πλήρωμα της πυροσβεστικής υπέβαλε ένα «έντυπο 51Α στην αρμόδια κρατική υπηρεσία». 

Αυτή η φόρμα είναι μια «Αναφορά παιδιών που φέρεται να υποφέρουν από κακοποίηση ή παραμέληση» που διατίθεται μέσω του Τμήματος Παιδιών και Οικογενειών της Μασαχουσέτης (DCF).

«Όλα τα ενήλικα μέρη δεν ήταν συνεργάσιμα και δεν παρείχαν χρήσιμες πληροφορίες. 

Όλοι οι ενήλικες που ήταν παρόντες αρνήθηκαν ότι είχαν παιδιά μέσα στο διαμέρισμα», σύμφωνα με την αναφορά του περιστατικού.

Μέχρι το πρωΐ της Τρίτης, η Herald δεν είχε λάβει καμμία πληροφορία σχετικά με τους ενοίκους της δημόσιας οικιστικής μονάδας ή τις κατηγορίες εναντίον τους.

Περισσότερα από την Boston Herald (https://www.bostonherald.com/2023/06/19/four-kids-found-hidden-in-filthy-south-boston-apartment-where-a-man-died/):

Ο Flaherty, πρόεδρος της Δημόσιας Ασφάλειας στο συμβούλιο, δήλωσε στην Herald τη Δευτέρα το βράδυ, ότι το πτώμα που βρέθηκε στο πάτωμα ήταν «από προφανή υπερβολική δόση».

Ο πολιτειακός γερουσιαστής Nick Collins, Δημοκρατικός της Νότιας Βοστώνης, επαίνεσε την αστυνομία, τους πυροσβέστες και τους EMT που έσπευσαν να βοηθήσουν.

«Οι πρώτοι ανταποκριτές μας θα πρέπει να επαινεθούν για την τήρηση και την εκπλήρωση του καθήκοντός τους», δήλωσε ο Collins, αναφέροντας πώς δεσμεύονται νομικά να αναφέρουν παιδιά σε πιθανό κίνδυνο.

«Κανένα παιδί δεν πρέπει να εκτίθεται σε αυτό στο οποίο υποτίθεται (;) ότι εκτέθηκαν αυτά τα παιδιά».

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ed Flynn, επίσης αστυνομικός, αποκάλυψε την «απάνθρωπη και φρικτή» ανακάλυψη στις μονάδες της Αρχής Στέγασης της Βοστώνης (BHA).

«Αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη εποπτείας των επιθεωρήσεων και των πρακτικών έξωσης της BHA, των προσπαθειών ασφαλείας στις εξελίξεις και των πρωτοκόλλων για να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά είναι ασφαλή σε κάθε διαμέρισμα της BHA».

Η πιο υποαναφερόμενη ιστορία στη Βοστώνη αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι πρώτοι ανταποκριτές κλήθηκαν σε ένα δημόσιο συγκρότημα κατοικιών στη Νότια Βοστώνη για έναν άνδρα σε καρδιακή ανακοπή και βρήκαν μια τρομακτική σκηνή γεμάτη με άνδρες ντυμένους drag και τουλάχιστον 5 παιδιά ηλικίας μεταξύ των ηλικιών ... pic.twitter.com/cUEcLrQNHy

— David Croom – () (@dailycallout) 21 Ιουνίου 2023

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.thegatewaypundit.com/2023/06/boston-first-responders-horrified-find-four-children-transgender/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=2023-06-22


2 σχόλια:

  1. UN’s digital ID linked to bank accounts idea ‘similar’ to World Economic Forum ideas

    https://www.youtube.com/watch?v=sY2f44jt6cQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EU governments plan ‘blank cheque’ to spy on journalists

    https://www.investigate-europe.eu/en/2023/eu-media-freedom-act-governments-exemption-spy-surveillance-journalists/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!