Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Νομοσχέδιο στήν πολιτεία του Ιλλινόϊς, θά επιτρέπει στούς ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, νά γίνονται ....α σ τ υ ν ο μ ι κ ο ί !!!!

 


Οι Δημοκρατικοί στη Βουλή και τη Γερουσία του Ιλινόϊς ψήφισαν πρόσφατα ένα νέο νόμο (https://www.thegatewaypundit.com/2023/06/new-illinois-bill-would-allow-non-us-citizens/), το νομοσχέδιο 3751, για να επιτρέψουν σε ορισμένους μη Αμερικανούς που είναι επιλέξιμοι για εργασία, να εργάζονται ως αστυνομικοί σε όλη την πολιτεία!


Παρ' όλο που ο ομοσπονδιακός νόμος απαγορεύει σε μη αμερικανικούς πολίτες να εργάζονται στην επιβολή του νόμου, το Ιλινόϊς παραβιάζει τους κανόνες προσπαθώντας να διευκολύνει τους παράνομους αλλοδαπούς να επιβάλλουν το νόμο, κάτι που είναι ειρωνικό δεδομένου ότι παραβίασαν το νόμο για να φτάσουν εδώ εξαρχής.

Η νομοθεσία «Επανεισάγει τις διατάξεις του απορροφημένου νομοσχεδίου και προσθέτει ότι ένα άτομο εναντίον του οποίου η μεταναστευτική δράση έχει αναβληθεί από τις Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των ΗΠΑ στο πλαίσιο της ομοσπονδιακής διαδικασίας Αναβαλλόμενης Δράσης για Αφίξεις Παιδιών (DACA) επιτρέπεται να υποβάλει αίτηση για τη θέση του αστυνομικού, του αναπληρωτή σερίφη ή του ειδικού αστυνομικού, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2024».

Ο δισεκατομμυριούχος κυβερνήτης J.B. Pritzker δεν έχει ακόμη υπογράψει το νομοσχέδιο 3751 - όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή ο ομοσπονδιακός νόμος (18 U.S.C. § 922 (g) (5) (A)) απαγορεύει στους παράνομους αλλοδαπούς να κατέχουν πυροβόλα όπλα, κάτι που είναι κάπως πρόβλημα εάν πρόκειται να προσληφθούν ως αστυνομικοί στο Ιλινόϊς.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-06-26-illinois-bill-allow-illegal-aliens-police-officers.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!