Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΚΟΡΥΦΑΙΟ & ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ! - Το πλέγμα ελέγχου της 'Ν.Τ.Π.', ξεκινά μέ τήν συνδεσιμότητα των πάντων : Εσείς θά ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ τά κλειδιά της ....ζωής σας; ; ;


Υπάρχει ένα κρυφό κίνητρο πίσω από το κίνημα για τη μετάβαση των Αμερικανών, των Καναδών, των Ευρωπαίων και των Αυστραλών από τα οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο, από τις σόμπες αερίου και τις χορτοκοπτικές μηχανές αερίου σε μηχανές που κινούνται με ηλεκτρισμό.

Σας λένε ότι είναι για να σώσετε το περιβάλλον. Είμαι εδώ για να σας πω ότι είναι ψέμμα! 


Είμαι υπέρ του περιβάλλοντος, αλλά αυτό δεν αφορά το περιβάλλον. Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα έξυπνο βήμα πωλήσεων. 

Παρατηρήστε πώς δεν μιλούν ποτέ για το πού πρόκειται να τοποθετήσουν όλες αυτές τις μπαταρίες με διαρροή λιθίου και τους τοξικούς ηλιακούς συλλέκτες.

Ας εξετάσουμε λοιπόν τον πραγματικό λόγο που σας λένε να μεταβείτε στα ηλεκτρικά.

Τα πράγματα που τροφοδοτούνται από ηλεκτρική ενέργεια εξαρτώνται από το ηλεκτρικό δίκτυο, το οποίο εξαρτάται από έναν σχετικά μικρό αριθμό εταιρειών κοινής ωφέλειας που εξαρτώνται από την κυβέρνηση.

Και αν διαβάσετε τις ιστοσελίδες αυτών των εταιρειών κοινής ωφέλειας, θα δείτε πόσο πρόθυμοι είναι να καυχηθούν για τη δέσμευσή τους στη «βιωσιμότητα», τις «ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», τις «καθαρές μηδενικές εκπομπές άνθρακα» κ.λπ. 

Αυτή είναι η γλώσσα της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών και των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης για τη μεταμόρφωση του κόσμου μέσω μιας «ψηφιακής επαναφοράς» και της «Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης».

Οι εταιρείες κοινής ωφέλειας παίζουν μπάλα με τα μαύρα καπέλα που μας λένε συνεχώς πώς πρέπει να μεταβούμε σε μια Νέα Τάξη, να «οικοδομήσουμε καλύτερα», με ένα νέο σύστημα που βασίζεται στο 5G και τα ψηφιακά πάντα

Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι συμβαδίζοντας ψηφιακά με το «διαδίκτυο των πραγμάτων», όπου όλοι και όλα είναι συνδεδεμένα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οδεύουμε σε μια κοινωνία επιτήρησης που περιλαμβάνει την πλήρη εξάρτησή μας από τις ψηφιακά συνδεδεμένες, AI συσκευές παρακολούθησης σε όλες τις ανάγκες της ζωής. 

Η πρόσβαση σε τρόφιμα, νερό, ρούχα, στέγη, ταξείδια, υγειονομική περίθαλψη, ακόμη και τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό, όλα θα απαιτήσουν έναν ψηφιοποιημένο κωδικό QR, τη μοναδική ψηφιακή σας ταυτότητα.

Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Είναι όλα ανοιχτά σε έγγραφα ανοιχτού κώδικα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στον ΟΗΕ και αλλού. Δείτε τη Λευκή Βίβλο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Ιανουαρίου 2020 με τίτλο Reimagining Digital Identity: A Strategic Imperative (https://www.weforum.org/whitepapers/reimagining-digital-identity-a-strategic-imperative).

Όπως συζήτησα σε μερικά πρόσφατα άρθρα, αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι δυτικές παγκοσμιοποιημένες δυνάμεις υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να υποτάξουν τη Ρωσσία. 

Η Ρωσσία, μαζί με τους νέους εταίρους τους στη Σαουδική Αραβία, ελέγχουν πάρα πολύ φθηνό πετρέλαιο και φυσικό αέριο για τις προτιμήσεις της Δύσης.

Δυστυχώς για τους δυτικούς παγκοσμιοποιητές, η αιολική και η ηλιακή ενέργεια είναι πιο ακριβές στην παραγωγή και λιγότερο αξιόπιστες στην απόδοση. Ως εκ τούτου, η Ρωσσία πρέπει να αντιμετωπιστεί μέσω αλλαγής καθεστώτος και βαλκανοποίησης.

Το σχέδιο είναι για έναν πολύ μικρότερο παγκόσμιο πληθυσμό που χρησιμοποιεί πράγματα συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, όπου μπορούν να παρακολουθούνται 24/7, και να ελέγχονται 100%, όχι μόνο όσον αφορά την κίνηση και τη χρήση των πόρων, αλλά και όσον αφορά την ομιλία και την πολιτική τους έκφραση στις συνδεδεμένες συσκευές. 

Εάν αυτοί οι παγκοσμιοποιητές είναι επιτυχείς, θα είστε συνδεδεμένοι σε μια ψηφιακή ταυτότητα που καθιστά αδύνατο να ξεφύγετε από τον εντοπισμό στο διαδίκτυο. Κάνετε ένα σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε ένα blog όπως αυτό που έρχεται σε αντίθεση με το προδιαγεγραμμένο αφήγημα του κράτους και των εταιρικών εταίρων του, στη συνέχεια υποβαθμίζεστε στο κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας και τελικά χάνετε το «προνόμιό» σας να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. 

Αυτά είναι τα «ψηφιακά δακτυλικά αποτυπώματα» για τα οποία μίλησε πρόσφατα ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξή του σε ένα από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως έχω επαναλάβει ξανά και ξανά για δύο χρόνια ή περισσότερο, οι παγκοσμιοποιητές είναι αποφασισμένοι, με κάθε απαραίτητο μέσο, να επιτύχουν δύο στόχους βραχυπρόθεσμα: την εκχώρηση μιας ανιχνεύσιμης ψηφιακής ταυτότητας / QR Code σε κάθε άνθρωπο, ακολουθούμενη από την ανάπτυξη ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου ψηφιακού νομίσματος.

Μόλις καθιερωθεί ο κωδικός QR στα κινητά τηλέφωνα των ανθρώπων, το επόμενο βήμα, όπως μας είπε ο σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Yuval Harari, είναι να ενσωματωθεί αυτός ο κώδικας παρακολούθησης «κάτω από το δέρμα».

 Δεν γνωρίζουμε ακόμη ακριβώς ποια μορφή θα πάρει, αλλά η εικασία μου είναι ότι ο κώδικας θα φαίνεται να είναι πολύ μη επεμβατικός. Δεν θα είναι σαν ένα ενέσιμο τσιπ στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, όπως είναι ήδη δυνατό και ήταν εδώ και χρόνια με το VeriChip (https://www.hcplive.com/view/verichip)(περίπου το 2007). Πιθανότατα θα είναι κάποιος τύπος νανοκουκκίδων, ορατός μόνο από σαρωτή.

Θα κάνουν ό, τι χρειάζεται για να επιτύχουν αυτούς τους δύο στόχους της παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας για όλους τους ανθρώπους και του παγκόσμιου ψηφιακού χρήματος, διότι χωρίς αυτούς θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο πρωταρχικός στόχος τους για μια πραγματικά παγκόσμια τεχνοκρατική δικτατορία.

Δείτε το σύντομο κλιπ παρακάτω από μια πρόσφατη συζήτηση πάνελ με την εξαιρετικά κατηρτισμένη, πρώην τραπεζική πληροφοριοδότη Catherine Austin Fitts.

(βίντεο)

Τόσα πολλά ειπώθηκαν σε αυτό το κλιπ 1 λεπτού.

Παρατηρήστε τι είπε η Fitts για τα αυτοκίνητά σας, τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας και την πρόσβαση στο διαδίκτυοΑυτά είναι τα κλειδιά για το ψηφιακό πλέγμα ελέγχου. Είναι το κλειδί επειδή καθορίζουν εάν έχετε ή όχι το δικαίωμα να κινείστε στην κοινωνία, να αγοράζετε και να πουλάτε και να επικοινωνείτε με άλλους. 

Τραβήξατε μακριά το σχοινί, γίνεστε απόβλητοι στην κοινωνία. Κανείς δεν θέλει να είναι αυτό, σωστά;

Η Fitts δήλωσε τα εξής:

"Αν κοιτάξετε τον αριθμό των τρόπων με τους οποίους οι κωδικοί QR και τα δεδομένα που εισέρχονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά, είναι τρομακτικό. 

Σημαίνει ότι είτε κάνετε ακριβώς αυτό που σας λένε ειδάλλως το αυτοκίνητό σας δεν θα ξεκινήσει, δεν θα πάει παρά μόνο μια ορισμένη απόσταση, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, ο τραπεζικός σας λογαριασμός δεν θα λειτουργεί, εκτός αν κάνετε ό, τι σας λένε. 

Για μένα το μεγάλο πρόβλημα δεν ξεκινά με τους κωδικούς QR, απλώς βοηθούν στην κατασκευή των φρακτών. Είναι το CBDC και τα διαβατήρια εμβολίων σε συνδυασμό με τους κωδικούς QR που μας κλειδώνουν».

Στη συνέχεια, η Monica Smit, από την Αυστραλία, αιτιολογεί, σωστά κατά τη γνώμη μου, ότι «κάθε φορά που χρησιμοποιείτε έναν κωδικό QR εργάζεστε για αυτούς και όχι για εμάς».

Εάν χρησιμοποιούμε αυτούς τους κωδικούς QR, περπατώντας στα καταστήματα που τους σαρώνουμε με τα τηλέφωνά μας, πώς είμαστε διαφορετικοί από εκείνους στον κόσμο που ακολουθούν το σύστημα του θηρίου;

Με βάση τα γραπτά και τις δημόσιες δηλώσεις των Henry Kissinger, Bill Gates, Yuval Harari, Dennis Meadows και άλλων, γνωρίζουμε ότι αυτοί οι παγκοσμιοποιημένοι τεχνο-τύραννοι γνωρίζουν πολύ καλά το γεγονός ότι η πραγματοποίηση των ονείρων τους για ένα παγκόσμιο σύστημα δεν είναι πλήρως εφικτή με το σημερινό status quo. Υπάρχουν απλά πάρα πολλοί άνθρωποι. 

Πώς μετατρέπετε 7.9 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε μετανθρώπους, ο καθένας με τον δικό του ανιχνεύσιμο κωδικό QR; Και, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, εξακολουθεί να υπάρχει υπερβολική πρόσβαση σε φθηνή ενέργεια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ήδη στα σκαριά

Αυτό το 'τζίνι' έχει ήδη βγει από το μπουκάλι. 

Γι' αυτό μας προειδοποιούν συνεχώς για μια νέα και πιο επικίνδυνη πανδημία.

Από τα τρία βασικά δικαιώματα που οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους – τα δικαιώματα στα ταξείδια, στην αγορά και την πώληση, και την επικοινωνία – ας δούμε μόνο ένα, το δικαίωμα στα ταξείδια και τις μετακινήσεις στην κοινωνία. Το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας κινείται προς τα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα. 

Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση επειδή οι πελάτες της, οι άνθρωποι που αγοράζουν αυτοκίνητα, το απαιτούν. 

Κινούνται προς έναν πλήρως ηλεκτρικό στόλο επειδή οι ολιγάρχες που ελέγχουν το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα το απαιτούν.

 Επομένως, μην ξεγελιέστε και νομίζετε ότι οι αλλαγές που έρχονται με οποιονδήποτε τρόπο καθοδηγούνται από τους καπιταλιστικούς νόμους της προσφοράς και της ζήτησης. 

Η τεχνοκρατία είναι ένα σύστημα από πάνω προς τα κάτω με έναν μικρό αριθμό «ειδικών» που λαμβάνουν τις αποφάσεις για αυτό που πιστεύουν ότι είναι το συλλογικό καλό της κοινωνίας.

Όχι μόνο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πιο ακριβά, πράγμα που σημαίνει ότι λιγότεροι άνθρωποι θα είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά να οδηγούν τα επόμενα χρόνια. 

Αλλά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σημαίνουν επίσης το τέλος του φόρου φυσικού αερίου, ο οποίος χρηματοδοτεί τη συντήρηση του οδικού δικτύου και άλλα έργα και στις 50 πολιτείες.

Κανείς δεν μιλάει γι' αυτό, αλλά το νέο φορολογικό σχέδιο θα σηματοδοτήσει το τέλος της ελευθερίας μετακίνησεώς σας, του δικαιώματός σας να μετακινείστε ανώνυμα και την αρχή της κυβερνητικής παρακολουθήσεως κάθε σας κινήσεως.

Το Headline USA αναφέρει (https://headlineusa.com/states-consider-supplementing-fuel-taxes-with-tracking-devices/) ότι παρά τις ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής (https://headlineusa.com/tag/privacy) και τα δυσλειτουργικά μοντέλα, ορισμένες πολιτείες είναι αποφασισμένες να αντικαταστήσουν τους φόρους επί των πωλήσεων στη βενζίνη με φόρο για κάθε χιλιόμετρο που διανύεται, ένα μοντέλο που απαιτεί συσκευές παρακολούθησης για την παρακολούθηση της κίνησης των πολιτών.

"Ο Evan Burroughs έχει περάσει οκτώ χρόνια διαλαλώντας τις αρετές ενός πιλοτικού προγράμματος του Όρεγκον που χρεώνει τους αυτοκινητιστές από την απόσταση που διανύει το όχημά τους και όχι από το αέριο που καταναλώνει, αλλά η μητέρα του δεν έχει ακόμη αγοράσει", αναφέρει το άρθρο.

Ωστόσο, η μητέρα του, Margaret Burroughs, 85 ετών, δήλωσε ότι δεν έχει καmμία πρόθεση να τοποθετήσει μια συσκευή εντοπισμού (https://headlineusa.com/tag/espionage) στο Nissan Murano της για να καταγράψει τα χιλιόμετρα που διανύει για να πάρει ψώνια ή να παρακολουθήσει κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το άρθρο αναφέρει περαιτέρω:

«Η απροθυμία της Burroughs αποτελεί παράδειγμα των μυριάδων εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι πολιτείες των ΗΠΑ καθώς πειραματίζονται με προγράμματα χρέωσης χρήσης του οδικού δικτύου που αποσκοπούν στη συμπλήρωση των φόρων φυσικού αερίου, οι οποίοι παράγουν λιγότερα κάθε χρόνο, εν μέρει λόγω της αυξημένης απόδοσης καυσίμου και της αύξησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων» (https://headlineusa.com/tag/electric-vehicles).

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρόκειται να δοκιμάσει το δικό της τέτοιο πρόγραμμα, χρηματοδοτούμενο από 125 εκατομμύρια δολλάρια από το μέτρο υποδομής που υπέγραψε ο Μπάιντεν τον Νοέμβριο του 2021.

Το άρθρο αναφέρει ότι, μέχρι στιγμής, «μόνο τρεις πολιτείες - το Όρεγκον, η Γιούτα και η Βιρτζίνια - παράγουν έσοδα από τα τέλη χρήσης του οδικού δικτύου, παρά την επικείμενη απειλή ενός συνεχώς διευρυνόμενου χάσματος μεταξύ των εσόδων από τον φόρο φυσικού αερίου των πολιτειών και των προϋπολογισμών τους για τις μεταφορές. Η Χαβάη θα γίνει σύντομα η τέταρτη».

Όσο είμαστε εδώ στη Γη, πρέπει να διατηρούμε ακέραιες τις θέσεις μας και να αντιστεκόμαστε στο σύστημα του θηρίου, και αυτό σημαίνει να απορρίπτουμε τα ψέμματα πάνω στα οποία είναι χτισμένο.

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/06/26/nwo-control-grid-starts-with-the-connectivity-of-everything-will-you-hand-over-the-keys-to-your-life/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!