Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ! "Θ υ σ ι ά ζ ο υ ν παιδιά", μαρτυρεί ο Ρόναλντ Μπέρναρντ, πρώην στέλεχος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 'ελίτ'!!!.....

 Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ συνεργαζόταν άμεσα με τους κορυφαίους ανθρώπους της οικονομικής 'ελίτ', οι οποίοι ουσιαστικά κυβερνούν τον κόσμο. 


Ήταν πολύ καλός στη διακίνηση των τεράστιων χρηματικών ροών τους, με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς να μην μπορεί να ανακαλύψει τις εγκληματικές πρακτικές τους. 


Κάποια στιγμή τον προσκάλεσαν να συμμετάσχει στις λειτουργίες τους στις εκκλησίες του Σατανά.

Ο Bernard το έβρισκε διασκεδαστικό να βλέπει τις γυμνές γυναίκες και να απολαμβάνει τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Το επόμενο βήμα όμως τον συγκλόνισε: τον κάλεσαν να συμμετάσχει στη θυσία παιδιών.

Ανακάλυψε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στα υψηλότερα οικονομικά επίπεδα του κόσμου μας είναι όλοι μέρος μιας θρησκείας που ονομάζεται Εωσφορισμός, όπου θυσιάζονται παιδιά.

Μερικά από το μηνύματα του Ρόναλντ Μπέρναρντ:

- Ο μόνος τρόπος για να μπεις στα κορυφαία επίπεδα του οικονομικού κόσμου, είναι να βάλεις τη συνείδησή σου στην κατάψυξη.

- Αν θέλεις να μάθεις τι συμβαίνει στον κόσμο μας, τότε απλά ακολούθησε το χρήμα.

- Η οικονομική ελίτ φροντίζει να μην ξέρει κανείς τι πραγματικά συμβαίνει.

- Όλα τα λεγόμενα αντιμαχόμενα μέρη στην πραγματικότητα συνεργάζονται στενά, αν δείτε πώς ρέει το χρήμα μεταξύ τους.

- Οι μυστικές υπηρεσίες είναι εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες εμπορεύονται ναρκωτικά, όπλα, ανθρώπους κ.λπ. CIA, FBI, Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών, Μοσάντ... Όλοι τους.

- Όλοι όσοι εργάζονται στον οικονομικό κόσμο στην κορυφή υπογράφουν συμβόλαιο ζωής για να μην αποκαλύψουν ποτέ ονόματα; Διαφορετικά, τους σκοτώνουν.

- Οι άνθρωποι στα υψηλότερα επίπεδα εκπαιδεύονται για να γίνουν ψυχοπαθείς.

- Οι περισσότεροι άνθρωποι στην κορυφή του οικονομικού κόσμου λατρεύουν ένα άυλο ον που ονομάζεται "Εωσφόρος".

- Τα πάντα πρέπει να εμφανίζονται σαν κάτι διαφορετικό.

- Οι Σατανιστές διχάζουν και καταδυναστεύουν τους ανθρώπους. Μόλις οι άνθρωποι ορθώσουν το ανάστημά τους και ενωθούν, οι Εωσφοριστές θα ηττηθούν.

- Ο Ρόναλντ βασανίστηκε σωματικά από την οικονομική ελίτ, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα αποκάλυπτε ποτέ την πραγματική τους
ταυτότητα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ

 ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

------------

ΠΗΓΗ: “They sacrifice children”, says financial elite insider Ronald Bernard

https://stopworldcontrol.com/bernard/

https://rumble.com/v1ijv4n-91626071.html

1 σχόλιο:

  1. Κάποιος κληρικός, πήρε άδεια από τον πνευματικό του να γίνει μασόνος, προκειμένου αργότερα να ξεσκέπαζε την μασονία με ένα βιβλίο που θα έγραφε περί μασονίας. Έγινε έτσι μασόνος και ύστερα από μερικά χρόνια είχε φτάσει στον 29ο βαθμό μασονίας. Μια μέρα μαζεύτηκαν όλοι οι μασόνοι, προκειμένουν ο κληρικός να αναβαθμιστεί στον 30ο βαθμό. Και ήταν υποχρεωμένος να κάνει της εξής τελετουργία: Του φέρανε ένα 5 χρονο αγοράκι, το οποίο το είχαν κλέψει και του είπαν αρχικά, να ασελγούσε πάνω του και στη συνέχεια θα το έσφαζε και θα έπαιρνε την καρδιά του και θα την τοποθετούσε πάνω σε μία τράπεζα. Στη συνέχεια θα έσφαζε έναν κόκκορα και με το αίμα αυτού, θα ''αγίαζε'' την καρδιά του παιδιού. Ο κληρικός μόλις τα άκουσε όλα αυτά τα΄χασε! Αρνήθηκε να το κάνει και μπόρεσε τελικά να γλυτώσει από την οργάνωση αυτήν χωρίς να τον σκοτώσουν, όπως είναι η συνηθισμένη κατάληξη αυτών που θέλουν να φύγουν. Στο βιβλίο που έγραψε, κατέγραψε όλες τις εμπειρίες του και στον επίλογο του βιβλίου έγραφε: Φανταστείτε από τον 30ο βαθμό και πέρα τί γίνεται!!! Μακριά από την μασονία, διότι είναι καθαρός σατανισμός και εσείς οι γονείς να έχετε τα παιδιά σας από κοντά, διότι ελλοχεύουν και τέτοιοι κίνδυνοι στην κοινωνία μας...

    Γέροντας Εφραίμ Σκήτης Αγίου Ανδρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!