Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Σωτήριος Τζούμας: "Οι 2 ΚΑΡΚΙΝΟΙ του μακαριστού Αρχ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, συναντώνται σέ ΘΥΜΑΤΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"!!!!!!!!!!!!!! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 

Η πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδος ΑΛΛΑΞΕ, όταν «δολοφονήθηκε» ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, καταγγέλλει στην εκπομπή Black Monday του pronews.gr, ο πρώην εκπρόσωπος του και υποψήφιος Βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» Σωτήρης Τζούμας.


Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Σ.Τζούμας: «Ο καρκίνος του φυτεύτηκε».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τον Χριστόδουλο τον νίκησε μόνο ο θάνατος, με τους φυτευτούς καρκίνους. 

Είμαι ο μόνος που το λέω, ο Χριστόδουλος είχε δύο πρωτογενείς καρκίνους, στο μεγάλο έντερο και στο ήπαρ ιδίων διαστάσεων, 4 εκατοστών, που δεν ήταν μεταστατικοί.

Είναι καρκίνοι, που όπως μας είπε ηπατολόγος από την Ιαπωνία, που ήταν μαζί μας στο Μαϊάμι όταν πήγαμε να κάνουμε την μεταμόσχευση, είναι καρκίνοι που συναντώνται σε θύματα μυστικών υπηρεσιών.

Εγώ το λέω το επαναλαμβάνω και δεν θα με σταματήσει κανείς να το λέω»!

«…Από το Μαϊάμι την πρώτη στιγμή ως το τέλος στις 26 Οκτωβρίου, που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, όπου έζησα και το δραματικό του τέλος.

Με έναν Χριστόδουλο να ξέρει ότι φεύγει αλλά να είναι δοξαστικός προς τον Θεό και με πηγαίο χιούμορ, και ο ίδιος αυτοσαρκαζόταν για να μην λυπούμαστε εμείς οι περίλυποι που ήμασταν δίπλα του».

https://www.pronews.gr/pronews-tv/s-tzoumas-o-karkinos-fyteythike-ston-makaristo-arxiepiskopo-xristodoulo/

3 σχόλια:

  1. Οί δύο καρκίνοι του προήλθαν από ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ
    εξ αποστάσεως καί μάλιστα μέ διαφορετικά μήκη κύματος ό καθένας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε γιά τήν συμμετοχή σας.
      Θά ήταν πιστέψτε μας πολύ ευπρόσδεκτη - καί γιά ανάρτηση -, η όποια τυχόν ανάλυση, του πώς ακριβώς επιτυγχάνονται τά όσα περιγράψατε ανωτέρω.

      Διαγραφή
  2. Δεν ξερω τί νοημα εχει αυτη η υπερβολικα οψιμη ανακαλυψη.Περασαν τοσα χρονια.Απο την πρωτη στιγμη υπηρχε υπονοια,εστω και συνομοσιολογικη επειδη εφυγε ξαφνικα και αδοξα ενας πραγματικα αγαπητος ταγος.Ειχα την τιμη να τον γνωρισω σαν δασκαλο,ειχα την ευχερεια να τον συγκρινω με την προσωπικοτητα του Μακαριστου Σεραφειμ ακομα και του μονολιθικου μακαριστου Καντιωτη.Ο πηχυς πολυ ψηλα.Να γιατι θεωρω τον νυν αμελητεο[μην πω χειροτερα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!