Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Χ Α Σ Τ Ο Υ Κ Ι ! Μελέτη ισχυρίζεται, ότι τα εμβόλια COVID-19 περιέχουν ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ - καί ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ !!!!

 



Χάρη σε επιστήμονες όπως ο Δρ Philippe van Welbergen, υπάρχουν πλέον συγκεκριμένες ενδείξεις ότι τα εμβόλια κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19) περιέχουν νανορομπότ γραφενίου (https://expose-news.com/2023/05/18/graphene-nanobots-in-covid-vaccines-shed-from-the-vaccinated-to-the-unvaccinated/).

Χωρίς την έρευνά τους, το κοινό δεν θα μάθει ποτέ ότι τα υποτιθέμενα ασφαλή εμβόλια περιέχουν μικροσκοπικές οντότητες, που αποτελούνται από οξείδιο του γραφενίου που μπορούν να βλάψουν την ανθρώπινη υγεία.


 

Τι είναι τα νανορομπότ γραφενίου;

Τα νανορομπότ γραφενίου είναι μικροσκοπικές οντότητες κατασκευασμένες από ένα υλικό που ονομάζεται γραφένιο. Αυτά τα nanobots έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία των ερευνητών και των καινοτόμων σε όλο τον κόσμο. Αλλά πίσω από τις φαινομενικά θαυματουργές δυνατότητές τους υπάρχει μια τρομακτική πραγματικότητα – μια πραγματικότητα που θα μπορούσε να διαμορφώσει το μέλλον της ανθρωπότητας με εκπληκτικούς και επικίνδυνους τρόπους.

Το γραφένιο είναι ένα μόνο στρώμα ατόμων άνθρακα διατεταγμένο σε ένα δισδιάστατο πλέγμα. Έχει εκπληκτικές ιδιότητες που έχουν ανοίξει το δρόμο για ανακαλύψεις σε διάφορους επιστημονικούς τομείς.

Αλλά η ενσωμάτωση του γραφενίου στα nanobots (http://nanotechnology.news/) οδηγεί το τεχνολογικό θαύμα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Τα νανορομπότ γραφενίου που οδηγούνται από τη δύναμη της νανοτεχνολογίας μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν στο περίπλοκο έδαφος του ανθρώπινου σώματος με πρωτοφανή ακρίβεια.

Στα χαρτιά, οι πιθανές εφαρμογές τους είναι ευεργετικές και ατελείωτες. Τα nanobots γραφενίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για «στοχευμένη χορήγηση φαρμάκων, επισκευή ιστών, ανίχνευση ασθενειών, ακόμη και νευρικές διεπαφές».

Αλλά όλες οι βαθιές τεχνολογικές εξελίξεις έρχονται με ερωτήματα, ιδιαίτερα σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους και τις ακούσιες συνέπειες αυτών των εφευρέσεων.

Για παράδειγμα, τα νανορομπότ γραφενίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διείσδυση και χειρισμό. Καθώς περιηγούνται στην κυκλοφορία του αίματος, αυτοί οι μικροσκοπικοί παράγοντες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τα κύτταρα, τους ιστούς και το DNA.

Η προοπτική σκόπιμης χειραγώγησης και ακούσιων παρενεργειών εγείρει συναγερμούς σχετικά με την εισβολή στη σωματική αυτονομία και την πιθανότητα μη αναστρέψιμης βλάβης. (Σχετικά: Τα εμβολιασμένα άτομα «μολύνουν» τους μη εμβολιασμένους με επικίνδυνο οξείδιο του γραφενίου, λέει ειδικός βιοϊατρικήςhttps://naturalnews.com/2022-07-25-vaccinated-individuals-infecting-unvaccinated-with-graphene-oxide.html)

 

Νανορομπότ γραφενίου σε εμβόλια COVID-19

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα νανορομπότ γραφενίου προστέθηκαν στα εμβόλια COVID μέσω μιας μυστικής διαδικασίας παρασκευής.

Η επιβεβαίωση μπορεί να βρεθεί σε ένα έγγραφο που υποβλήθηκε στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) από την Pfizer για να αποκτήσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) (https://phmpt.org/wp-content/uploads/2023/02/125742_S1_M4_4.2.1-vr-vtr-10741.pdf)Αρχικά, ο FDA δεν σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το έγγραφο για τουλάχιστον 75 χρόνια, αλλά ο οργανισμός αναγκάστηκε να το πράξει από έναν ομοσπονδιακό δικαστή.

Το έγγραφο επιβεβαιώνει ότι είναι πιθανό το τοξικό οξείδιο του γραφενίου να καταλήξει σε εμβόλια COVID-19 μέσω της διαδικασίας παρασκευής.

Ο Van Welbergen είναι ένας διάσημος ειδικός νανοτεχνολογίας που έχει κάνει πρωτοποριακά βήματα στην αποκάλυψη της αλήθειας για τα νανοσωματίδια γραφενίου στα εμβόλια COVID-19.

 

Μετά την ανάλυση δειγμάτων εμβολίων, ο van Welbergen ανίχνευσε την παρουσία γραφενίου, εγείροντας ανησυχίες σχετικά με τον αντίκτυπο αυτών των ενέσεων στην ανθρώπινη υγεία.

Τα ευρήματά του συσχετίζουν την παρουσία γραφενίου με την εμφάνιση ανησυχητικών διαταραχών πήξης του αίματος και την καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίωνΥπογραμμίζουν επίσης την ανάγκη άμεσης και περαιτέρω διερεύνησης της ασφάλειας και των μακροπρόθεσμων συνεπειών των εμβολίων κατά της COVID-19 που περιέχουν γραφένιο.

Μια εικόνα από την έρευνα του van Welbergen δείχνει ένα δείγμα αίματος από ένα μη εμβολιασμένο τρίχρονο παιδί. Η εικόνα δείχνει κομμάτια ή «θραύσματα» γραφενίου που έχουν αποβληθεί ή μεταδοθεί από εμβολιασμένους γονείς στο μη εμβολιασμένο παιδί τους.

Μια άλλη εικόνα δείχνει ένα δείγμα αίματος από ένα οκτάχρονο μη εμβολιασμένο παιδί του οποίου το αίμα έχει μολυνθεί και καταστραφεί από τη μετάδοση γραφενίου από εμβολιασμένους ανθρώπους γύρω του (http://immunization.news/). Το δεξί χέρι και το άνω δεξί πόδι του παιδιού είναι βασικά παράλυτα, αφήνοντάς το ανίκανο να χρησιμοποιήσει σωστά κανένα από τα δύο άκρα.

 

Συμβουλές για την ασφαλή εξάλειψη του γραφενίου από το σώμα σας

Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε εκτεθεί σε νανορομπότ γραφενίου σε εμβόλια COVID, οι μέθοδοι που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των πιθανών μακροπρόθεσμων επιπτώσεων της έκθεσης στο γραφένιο.

Θεραπεία αποσιδήρωσης

Η θεραπεία αποσιδήρωσης περιλαμβάνει τη χορήγηση χηλικών παραγόντων που συνδέονται με βαρέα μέταλλα και άλλες τοξίνες, διευκολύνοντας την απομάκρυνσή τους από το σώμα σας.

Ενώ η έρευνα σχετικά με τη θεραπεία αποσιδήρωσης για την απομάκρυνση του γραφενίου είναι περιορισμένη, ορισμένοι χηλικοί παράγοντες, όπως το τετραοξικό οξύ αιθυλενοδιαμίνης (EDTA), έχουν δείξει δυνατότητες στην απομάκρυνση διαφόρων βαρέων μετάλλων από το σώμα.

Διατροφικές παρεμβάσεις

Ορισμένες διατροφικές στρατηγικές μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του γραφενίου από το σώμα.

Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Κατανάλωση θρεπτικών τροφών με φυσικές αποτοξινωτικές ιδιότητες, όπως κόλιαντρο, σκόρδο (https://www.naturalpedia.com/garlic-sources-health-benefits-nutrients-uses-and-constituents-at-naturalpedia-com.html) και σταυρανθή λαχανικά όπως το μπρόκολο και τα λαχανάκια Βρυξελλών (https://www.naturalpedia.com/brussels-sprouts-sources-health-benefits-nutrients-uses-and-constituents-at-naturalpedia-com.html), μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της ικανότητας του σώματός σας να εξαλείψει επιβλαβείς ουσίες.
  • Μετά από μια δίαιτα πλούσια σε φυτικές ίνες – Μετά από μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες προάγει την πεπτική υγεία και τις τακτικές κινήσεις του εντέρου. Αυτή η δίαιτα βοηθά επίσης στη διευκόλυνση της αποβολής των τοξινών, συμπεριλαμβανομένου του γραφενίου, μέσω του πεπτικού σας συστήματος.

 

Ενίσχυση των οδών αποτοξίνωσης

Μία από τις κύριες προσεγγίσεις για τη διευκόλυνση της απομάκρυνσης του γραφενίου από το σώμα είναι η υποστήριξη των φυσικών οδών αποτοξίνωσης του σώματός σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές τεχνικές για να βελτιστοποιήσετε τη λειτουργία σημαντικών οργάνων που εμπλέκονται στην αποτοξίνωση, όπως το συκώτι, τα νεφρά και το λεμφικό σας σύστημα.

Αυτές οι τεχνικές περιλαμβάνουν:

  • Ενυδάτωση– Πίνοντας πολύ νερό καθημερινά σας βοηθά να παραμείνετε ενυδατωμένοι και υποστηρίζει τη λειτουργία των νεφρών. Η ενυδάτωση προάγει επίσης την εξάλειψη των τοξινών, όπως τα σωματίδια γραφενίου, μέσω των ούρων.
  • Υποστήριξη του ήπατος – Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά, όπως μούρα (https://www.naturalpedia.com/blueberries-sources-health-benefits-nutrients-uses-and-constituents-at-naturalpedia-com.html) και φυλλώδη πράσινα, μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της λειτουργίας του ήπατος και στην ενίσχυση της διαδικασίας αποτοξίνωσης.
  • Εφίδρωση – Η άσκηση και η συμμετοχή σε δραστηριότητες που σας κάνουν να ιδρώνετε, όπως η άσκηση, μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις τοξίνες μέσω του δέρματος.

 

Συμπληρώματα

Η λήψη ορισμένων συμπληρωμάτων μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των φυσικών διαδικασιών αποτοξίνωσης του σώματός σας και να προωθήσει την εξάλειψη των σωματιδίων γραφενίου.

  • Γλουταθειόνη – Ονομάζεται «κύριο αντιοξειδωτικό» του σώματος, η γλουταθειόνη έχει σημαντικό ρόλο στην αποτοξίνωση. Η συμπλήρωση με γλουταθειόνη ή τον πρόδρομό της, Ν-ακετυλο κυστεΐνη (NAC), είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξετε την ικανότητα του σώματός σας να απομακρύνει τις τοξίνες.
  • Βιταμίνη C - Η βιταμίνη C (https://www.naturalpedia.com/ascorbic-acid-sources-health-benefits-and-uses.html) είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μπορεί να εξουδετερώσει το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από την έκθεση στο γραφένιο και να υποστηρίξει την αποτοξίνωση.

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων COVID, επισκεφθείτε το Vaccines.news.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γραφένιο που βρίσκεται στα εμβόλια COVID-19 της Pfizer.

Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι chriswillard777 στο Brighteon.com.

 

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Ισπανοί επιστήμονες βρίσκουν οξείδιο του γραφενίου, νανοτεχνολογία σε ενέσεις COVID-19.

Κανείς δεν είναι ασφαλής: Τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταδώσουν γραφένιο στους μη εμβολιασμένους.

Οι μάσκες προσώπου με γραφένιο εγείρουν ανησυχίες για την υγεία.

 

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Expose-News.com

PHMPT.org[PDF]

Brighteon.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-06-21-study-covid-vaccines-contain-graphene-nanobots.html

 

4 σχόλια:

  1. Max Igan: ΓΡΑΦΕΝΙΟ τώρα και σε Σερβιέτες για την περίοδο !!!

    https://rumble.com/v1hzh7t-max-igan-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιερρακάκης: Οι 35 μεταρρυθμίσεις για «το πρώτο πλήρως ψηφιακό υπουργείο»
    https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/ypoyrgeio-paideias/420432_pierrakakis-oi-35-metarrythmiseis-gia-proto-pliros-psifiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.thecoinrepublic.com/2023/06/21/fear-of-digital-euro-drives-slovakia-to-amend-its-constitution/?fbclid=IwAR0ktyqU_Mz4b6UTFWkIYKP4lQErPWOXwXcmNKHlDc9lgYm3MR2glWO8Vg0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και σε εσωρουχα εχει βρεθει γραφενιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!