Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Τό αεροδρόμιο της Ατλάντα, γίνεται πλήρως ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ, χρησιμοποιώντας ψηφιακές ταυτότητες αναγνωρίσεως προσώπου, εκπληρώνοντας τήν "προφητεία" του Klaus Schwab, ότι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ θά ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ καί πολλά ΕΘΝΗ θά υιοθετήσουν το «πολύ ελκυστικό κινεζικό μοντέλο» της 24/07 παρακολούθησης.....

 




Ο ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, επαίνεσε το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα αυτή την εβδομάδα για την υιοθέτηση «νέων μέτρων ελέγχου του COVID» ενισχύοντας παράλληλα τον «κοινωνικό δυναμισμό» στην ετήσια συνάντηση των νέων πρωταθλητών του WEF.


Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τι εννοεί ο Schwab με τον όρο «κοινωνικός δυναμισμός». Αυτό είναι σημαντικό, γιατί; Επειδή ο Schwab, ένας παγκοσμιοποιητής, ένας φουτουριστής ένας μετανθρωπιστής, έχει τεράστια επιρροή σε πολλούς από τους δυτικούς πολιτικούς μας στον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία κ.λπ., τόσο σε πολιτειακό όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Αρχηγοί κρατών και κυβερνήτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων, από τη Δημοκρατική κυβερνήτη Gretchen Whitmer του Μίσσιγκαν μέχρι τον Ρεπουμπλικάνο κυβερνήτη Brian Kemp της Τζώρτζια, συρρέουν στις συναντήσεις του στο Νταβός κάθε χρόνο. Ο Kemp είπε στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ότι θα πήγαινε στο Νταβός τον Ιανουάριο του 2023 για να «πουλήσει τη Τζώρτζια» (https://leohohmann.com/2023/01/11/why-is-georgia-gop-governor-brian-kemp-heading-to-davos/). Μόλις επέστρεψε και ανακαλύψαμε ότι η Τζώρτζια έγινε μία από τις πρώτες πολιτείες που ξεκίνησαν μια νέα άδεια οδήγησης με βιομετρικές ψηφιακές ταυτότητες (https://leohohmann.com/2023/06/07/georgias-wef-puppet-governor-brian-kemp-rolls-out-digital-ids-for-all-citizens/) χρησιμοποιώντας λογισμικό αναγνώρισης προσώπου. Αυτό σημαίνει ότι ένας κωδικός QR που περιέχει προσωπικά βιομετρικά δεδομένα, αναγνωρίσιμα αμέσως όταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας σαρώνονται σε λιμάνια προσέγγισης παγκοσμίως, θα εκχωρηθεί σε κάθε πολίτη που εγγράφεται για αυτήν τη νέα ψηφιακή ταυτότητα.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία, που μου έστειλε ένας φίλος που ήταν στο αεροδρόμιο της Ατλάντα μόλις πριν από μερικές ημέρες και παρατήρησε ότι η νέα ψηφιακή ταυτότητα διατίθεται ήδη στην αγορά του κοινού.

Έτσι, μπορείτε να δείτε, η παγκοσμιοποιημένη ψηφιακή ταυτότητα για την οποία γράφω σε αυτόν τον ιστότοπο για σχεδόν τρία χρόνια, έχει πλέον φτάσει. Η ψηφιοποίηση της ανθρωπότητας έχει ξεκινήσει σοβαρά. Έρχεται σύντομα σε μια πόλη κοντά σας. Έχετε σκεφτεί πώς θα αντιδράσετε σε αυτό;

Μπορείτε να διαβάσετε για την «ψηφιακή εμπειρία από άκρο σε άκρο» (https://news.delta.com/delta-reveals-first-ever-dedicated-tsa-precheckr-lobby-bag-drop) της Delta στον ιστότοπό της. Ως συνήθως, όλα έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, την ευκολία χρήσης και την ευκολία σας. Η Delta μας γνέφει στην παγκόσμια ψηφιακή επαναφορά, εξοικειώνοντάς μας με τη σαγηνευτική γλώσσα. Ελάτε μαζί μας. Είναι εύκολο. Θα είναι "hands free", "device free"(χωρίς συσκευή) και "effortless" (χωρίς κόπο) να συμμετάσχετε σε αυτό το σύστημα. Δεν χρειάζεται πλέον ταλαιπωρία ή ανησυχία για την επίδειξη της ταυτότητάς σας στα σημεία ελέγχου. Μπορείτε απλά να περάσετε μέχρι την καθορισμένη πύλη σας σαν να σας ανήκει ο τόπος! Μόνο που δεν το κάνετε. Τώρα παρακολουθείστε βιομετρικά και ψηφιακά, σε κάθε σας κίνηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το σύστημα που αναπτύσσεται στην Ατλάντα είναι εθελοντικό. Προς το παρόν. Αυτά τα πράγματα ξεκινούν πάντα ως εθελοντικά. Σας πείθουν με γλυκά οφέλη. Αφού δελεάσουν όσο μπορούν με τη ζάχαρη, απελευθερώνουν το ξύδι. Εντολές. Η τεχνοκρατία χρησιμοποιεί τόσο το καρότο όσο και το μαστίγιο για να μας εγκλωβίσει στο σύστημα.

Ο Klaus Schwab λέει σε εμάς τους ανθρώπους εδώ και τρία χρόνια ότι αυτό έρχεται, αλλά κανείς δεν ήθελε να τον ακούσει. Όσοι από εμάς ακούσαμε και εκφράσαμε τις ανησυχίες μας μας αποκάλεσαν «συνωμοσιολόγους». Είπε ότι υπάρχει μια «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» που περιμένει πολύ κοντά και θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου. Η πρόοδος στην τεχνολογία θα οδηγήσει σε «μια συγχώνευση της φυσικής, της ψηφιακής και της βιολογικής μας ταυτότητας», είπε. Δείτε το κλιπ 1 λεπτού παρακάτω.

(βίντεο)

Αυτό συμβαίνει στην Κίνα εδώ και λίγο καιρό, αλλά τώρα οι σαρωτές αναγνώρισης προσώπου είναι εδώ στην Ατλάντα και σύντομα θα εγκατασταθούν σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου, σιδηροδρομικούς σταθμούς, νοσοκομεία, σε κάθε γωνιά του δρόμου, σε εμπορικά κέντρα, καταστήματα, αίθουσες συναυλιών, στάδια και εστιατόρια. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον μοναδικό βιομετρικό κωδικό ταυτότητάς σας ακόμη και για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι εταιρικοί χώροι εργασίας θα τους έχουν. Δεν θα μπορείτε να εργαστείτε χωρίς αυτόν. Ενδέχεται να μην μπορείτε να λάβετε υγειονομική περίθαλψη.

Στην Κίνα, οι πολίτες περπατούν γνωρίζοντας ότι τα πρόσωπά τους παρακολουθούνται συνεχώς. Εμείς στις ΗΠΑ παρακολουθούμαστε σχεδόν εξίσου στενά, η μόνη διαφορά είναι ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί εξακολουθούν να μην το γνωρίζουν.

Η Κίνα υπήρξε το εργαστήριο για όλες τις τακτικές επιτήρησης που αναπτύσσονται τώρα στη Δύση.

Μιλώντας τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην εναρκτήρια ολομέλεια (https://www.youtube.com/watch?v=NI6_8_zrsGs) της 14ης Ετήσιας Συνάντησης των Νέων Πρωταθλητών του WEF, γνωστής και ως «Summer Davos», στο Tianjing της Κίνας, ο Schwab δήλωσε ότι το WEF εκτιμά την πάνω από 40 χρόνια συνεργασία του με τους κομμουνιστές δικτάτορες της Κίνας. Η συνάντηση θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουνίου.

Ο Schwab δήλωσε τα εξής:

«Ο πρωθυπουργός Li ανέλαβε το αξίωμά του αυτόν τον Μάρτιο στο Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο της Κίνας σε μια κρίσιμη στιγμή όταν η Κίνα υιοθέτησε νέα μέτρα ελέγχου του COVID και άρχισε να ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη, τον κοινωνικό δυναμισμό και τη διεθνή συνεργασία».

Αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσε να περιγραφεί αυτός ο κοινωνικός δυναμισμός από τους Χριστιανούς και τους άλλους που κρατούνται στους θαλάμους βασανιστηρίων της Κίνας, όπου πολλοί αφήνονται να σαπίσουν και σε μερικούς ακόμη τους αφαιρούνται τα όργανά τους.

(tweet:

Tim Hinchliffe

@TimHinchliffe

«Ο πρωθυπουργός Li ανέλαβε το αξίωμά του αυτόν τον Μάρτιο στο Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο της Κίνας σε μια κρίσιμη στιγμή όταν η Κίνα υιοθέτησε νέα μέτρα ελέγχου του COVID και άρχισε να ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη, τον κοινωνικό δυναμισμό και τη διεθνή συνεργασία»: Klaus Schwab #AMNC23 #WEF

Ορίστε από τον Dr. Evil, Klaus Schwab. Μια πραγματική γιορτή αγάπης στην Κίνα. Επαινώντας τους συντρόφους του στο άθεο ΚΚΚ και τα «μέτρα ελέγχου του Covid».

Πρόσθεσε ότι:

«Το [Παγκόσμιο Οικονομικό] Φόρουμ, με πάνω από 40 χρόνια φιλικής και εκτεταμένης εταιρικής σχέσης με την Κίνα [...] θα συνεχίσει να καταπολεμά τον κατακερματισμό και να αγωνίζεται για διάλογο, κατανόηση και συνεργασία [...] Εκτιμούμε τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη από τους Kινέζους φίλους μας. Η Κίνα έχει σημειώσει αξιοσημείωτα επιτεύγματα στην οικονομία, στην κοινωνική ανάπτυξη, στη διπλωματία και σε πολλούς άλλους τομείς».

Θυμηθείτε ότι ο Schwab έχει δηλώσει προηγουμένως ότι η Κίνα, η οποία είναι το σαφέστερο παράδειγμα τεχνοκρατικού κράτους επιτήρησης στον κόσμο σήμερα, είναι και θα συνεχίσει να είναι «ένα πολύ ελκυστικό μοντέλο για αρκετές χώρες» καθώς οδεύουμε προς τη Μεγάλη Επαναφορά και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση του WEF. Δείτε το κλιπ 1 λεπτού παρακάτω.

(βίντεο)

Το επίκεντρο της δικτατορίας της Κίνας έχει γίνει το σύστημα βαθμολόγησης της κοινωνικής πιστοληπτικής ικανότητας. Πρόκειται για το ίδιο σύστημα που εφαρμόζεται σταδιακά σε πολλές δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

(βίντεο)

Ο Schwab πιστεύει ότι αυτή είναι μια μεγάλη ιδέα. Μπορεί ακόμη και να πιστεύει ότι εμείς που είμαστε υπέρ των δημοψηφισμάτων θα μπορούσαμε να μάθουμε να αγαπάμε την υποδούλωσή μας σε ένα τέτοιο σύστημα. Θυμάστε εκείνο το βίντεο του WEF πριν από μερικά χρόνια; Όπου είπαν ότι μέχρι το 2030 «δεν θα κατέχουμε τίποτα και θα είμαστε ευτυχισμένοι»;

Σύμφωνα με το κινεζικό σύστημα κοινωνικής πίστωσης (https://sociable.co/government-and-policy/globalists-embrace-social-media-location-behavioral-data-alternative-credit-scoring/), πάνω από 30 εκατομμύρια Κινέζοι πολίτες απαγορεύεται να εγκαταλείψουν τη χώρα, να ταξιδέψουν με τραίνο ή αεροπλάνο, να έχουν ασφάλιση, να νοικιάσουν ένα σπίτι, να πάνε σε εστιατόρια και να πάρουν δάνειο.

Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα σκιαγραφεί επίσης γενετικά το προφίλ του τουρκικού, μουσουλμανικού πληθυσμού των Ουιγούρων, χρησιμοποιώντας ως όπλο την αναγνώριση προσώπου και τις τεχνολογίες φαινοτυποποίησης DNA, ενώ τους συγκεντρώνει σε «στρατόπεδα επανεκπαίδευσης».

Εάν έχετε συνεισφέρει ποτέ ένα δείγμα DNA σε οποιαδήποτε από τις οργανώσεις καταγωγής όπως η Ancestry.com ή η 23AndMe, το DNA σας θα μπορούσε μια μέρα να πωληθεί στην κυβέρνηση και να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Νομίζετε ότι αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στην Αμερική; Ξανασκεφτείτε το. Ο Schwab μας προειδοποίησε ότι η Κίνα είναι το μοντέλο για τη Δύση. Και έχουμε ήδη δει μια εξαιρετική εξέλιξη της ιατρικής τυραννίας στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Covid. Ποιος, για παράδειγμα, θα φανταζόταν ποτέ πριν από τρία χρόνια ότι θα μπορούσατε να απολυθείτε από τη δουλειά σας επειδή δεν υποβληθήκατε σε πειραματικό εμβόλιο;

Τώρα βλέπουμε σαρωτές αναγνώρισης προσώπου σε αεροδρόμια που συνδέονται με ψηφιοποιημένα ανθρώπινα όντα.

Ο Schwab ολοκλήρωσε την ομιλία του ενώπιον του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος τη Δευτέρα δηλώνοντας ότι η Δύση μπορεί και πρέπει να «μάθει» από τους αφέντες σκλάβων του ΚΚΚ. Έτσι, οι τεχνοκράτες της παγκοσμιοποίησης δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ω όχι. Υπάρχουν πολλά περισσότερα να «μάθουμε» από τους Κινέζους.

Ο Schwab έκλεισε την ομιλία του τη Δευτέρα στην Κίνα με αυτό:

«Το [Παγκόσμιο Οικονομικό] Φόρουμ, με πάνω από 40 χρόνια φιλικής και εκτεταμένης εταιρικής σχέσης με την Κίνα - τη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο σήμερα - θα συνεχίσει να καταπολεμά τον κατακερματισμό και να αγωνίζεται για διάλογο, κατανόηση και συνεργασία καθώς υποστηρίζουμε ένα μέλλον όπου τα έθνη πρέπει να συνεργαστούν για τη συλλογική ευημερία της ανθρωπότητας.

«Εκτιμούμε τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη από τους Κινέζους φίλους μας, από πολλούς υπουργούς που είναι εδώ μαζί μας σήμερα. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

«Πρωθυπουργέ Li, είμαστε πρόθυμοι να διδαχθούμε από το όραμά σας για την Κίνα και τον κόσμο».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/06/28/atlanta-airport-goes-full-dystopian-using-digital-facial-recognition-ids-fulfilling-klaus-schwabs-prophecy-that-humans-will-be-digitized-and-many-nations-will-adopt-chinas-very-attractive-mode/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!