Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΚΑΙΡΙΟ! Τό «Pride» είναι μία κεκαλυμμένη έγχρωμη ε π α ν ά σ τ α σ η, γιά νά καταστρέψει τόν δυτικό πολιτισμό!

 


«Το 'Pride' είναι αποτυχία, όχι αρετή»

Ο ρυθμός των επιθέσεων έχει επιταχυνθεί σε σημείο που ακούω πολλούς ανθρώπους του Θεού να παραπονιούνται για κούραση, και μερικοί μάλιστα βυθίζονται στην απελπισία. Είμαι εδώ για να σας ενθαρρύνω. 


Τοποθετηθήκαμε εδώ στη Γη από Εκείνον ακριβώς για μια τέτοια εποχή και θα πρέπει να θεωρούμε προνόμιο που μας ήθελε εδώ κατά τη διάρκεια αυτού του πιο έντονου σταδίου του πολέμου των έσχατων καιρών μεταξύ καλού και κακού.

Άρα γε, είμαι ο μόνος που κερδίζω αυτοπεποίθηση κάθε φορά που μαθαίνω τις τακτικές του εχθρού; Αυτό μας επιτρέπει να προσβάλλουμε τον Σατανά και τα τσιράκια του με τρόπους που δεν ήταν δυνατοί αν μέναμε στην άγνοια. 

Αυτός ήταν πάντα ένας πόλεμος για το μυαλό, και ο νους είναι το παράθυρο στην ψυχή.

Ακόμη και οι κακοί καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και σε τι είδους πόλεμο εμπλέκονται. Ο Τζο Μπάιντεν έχει επανειλημμένα δηλώσει στις ομιλίες του ότι βρισκόμαστε σε μια «μάχη για την ψυχή της Αμερικής».

Να αναμένετε ότι αυτός ο πνευματικός πόλεμος θα συνεχίσει να εντείνεται οδηγώντας στη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού.

Εκείνοι που είναι αφοσιωμένοι στον πατέρα τους, τον Εωσφόρο, μας λένε τώρα ξεκάθαρα ότι «έρχονται για τα παιδιά σας».

Ο κ. Richard (Rachel) Levine, ο οποίος είναι ο διορισμένος από τον Μπάιντεν ως βοηθός υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, κάλεσε τα τσιράκια του Σατανά να συνεχίσουν τα κινήματα υπερηφάνειας «στο πρόσωπό σας» πέρα από τον μήνα υπερηφάνειας. Κάντε το ένα «Καλοκαίρι Υπερηφάνειας» (https://www.washingtonexaminer.com/news/rachel-levine-summer-pride-transgender-healthcare-suicide-prevention), είπε ο Levine. Έκανε επίσης μια δήλωση σχετικά με τον διπλασιασμό της προσπάθειας να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά μπορούν να ακρωτηριαστούν και να ναρκωθούν σε μια «μετάβαση» χωρίς την έγκριση των γονιών τους.

Στο πλαίσιο του «Καλοκαιριού της Υπερηφάνειας», το HHS δημοσιεύει μια σειρά συνεντεύξεων (https://www.youtube.com/watch?v=EVs8V1x01sM) μεταξύ του Levine και LGBT ακτιβιστών.

Στο πρώτο βίντεο, ο κ. Levine τόνισε τις «προκλήσεις» που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι καθώς αναζητούν τις ακρωτηριαστικές χειρουργικές επεμβάσεις τους.

«Συχνά λέμε ότι η φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο είναι υγειονομική περίθαλψη, η φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο είναι φροντίδα ψυχικής υγείας και η φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο είναι κυριολεκτικά φροντίδα πρόληψης αυτοκτονιών», δήλωσε ο κ. Levine.

Ο κ. Levine δήλωσε ότι «θα χρειαστεί όλοι μας» να εφαρμόσουμε τη μετάβαση στη νέα θρησκεία της υπερηφάνειας.

Τη Δευτέρα, ο γραμματέας του HHS Xavier Becerra (https://www.washingtonexaminer.com/tag/xavier-becerra) ξεκίνησε την πρώτη σύνοδο κορυφής υπερηφάνειας (https://www.hhs.gov/live/live-1/index.html#9345του τμήματος για να συζητήσει τις ανησυχίες για την υγεία των ΛΟΑΤΚΙ, καλώντας για «ανάγκη να κινηθούμε ταχύτερα» σχετικά με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+. Αυτό είναι μέρος της «επιτάχυνσης» του εχθρού που έχουμε προειδοποιήσει ότι έρχεται.

«Αυτό το παιχνίδι άμυνας μπορεί να γίνει κουραστικό. Θέλουμε επίθεση», δήλωσε ο Becerra. «Ας παίξουμε στην επίθεση και ας αναπτυχθούμε».

Όπως εξηγεί ο Brandon Smith του Alt-Market.us (https://www.washingtonexaminer.com/policy/healthcare/becerra-hhs-go-on-offense-gay-rights) στο παρακάτω άρθρο, ο Σατανάς και τα τσιράκια του εστιάζουν τις επιθέσεις τους στα παιδιά μας αυτή τη στιγμή και υπάρχουν λόγοι για αυτό που είναι φυσικοί, πνευματικοί και πολιτισμικοί. (Τα σχόλιά μου σε έντονη παρένθεση).

Από τον Brandon Smith

Ο όρος «έγχρωμη επανάσταση» συνδέεται συχνά με συγκεκαλυμμένες προσπάθειες μεταξύ των αμερικανικών και ευρωπαϊκών συμφερόντων να υποδαυλίσουν πολιτικές αναταραχές εντός εχθρικών εθνών (και μερικές φορές συμμαχικών εθνών) ως μέσο αποσταθεροποίησης των κοινωνιών και των κυβερνήσεών τους. Είναι ουσιαστικά 4ου πόλεμος γενεών, μια έννοια που επεκτάθηκε από τον αντισυνταγματάρχη Michael Aquino (έναν αυτοαποκαλούμενο σατανιστή) σε μια λευκή βίβλο με τίτλο «From Psyop tο Mindwar» (https://flowofwisdom.files.wordpress.com/2013/07/mindwar-mindwar_co_authored_by_michael-aquino.pdf). Ο στόχος είναι απλός – Να πάει κανείς σε πόλεμο εναντίον μιας ξένης χώρας (ή της δικής του χώρας) επιτιθέμενος στους πολίτες και όχι στους στρατούς της. Ή, να εκμεταλλευτεί τον πληθυσμό-στόχο ως όπλο για να προκαλέσει αστάθεια.

Οι έγχρωμες επαναστάσεις έχουν υποκινηθεί εδώ και δεκαετίες σε όλο τον κόσμο. Ένα τέτοιο psy-op οδήγησε στην επανάσταση του Euromaidan στην Ουκρανία το 2014, η οποία προκάλεσε την ανατροπή του φιλορώσου προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Αυτό το μοναδικό γεγονός ήταν το κύριο έναυσμα για την ενδεχόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία το περασμένο έτος, καθώς ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε (https://www.voanews.com/a/putin-no-more-color-revolutions/6390636.html) ότι δεν θα ανεχθεί πλέον έγχρωμες επαναστάσεις μεταξύ των Ρώσων συμμάχων.

Κάποιος μπορεί να συζητήσει τις ευρύτερες επιπτώσεις αυτού του πολέμου και ποιον ωφελεί πραγματικά μακροπρόθεσμα, αλλά το γεγονός παραμένει ότι το Euromaidan ήταν μια υποστηριζόμενη από το ΝΑΤΟ έγχρωμη επανάσταση που ξεκίνησε ένα γεγονός πυριτιδαποθήκης που μας φέρνει πιο κοντά στον παγκόσμιο πόλεμο. Αν το χάος ήταν ο σκοπός, τότε ο σκοπός έχει επιτευχθεί.

Θα έλεγα, ωστόσο, ότι ακόμη και το Euromaidan και τα αποτελέσματά του ωχριούν σε σύγκριση με μια πολύ μεγαλύτερη και πιο καταστροφική έγχρωμη επανάσταση που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στα δυτικά έθνη με τη μορφή του κινήματος «Pride». Στην πραγματικότητα, έχει καταστεί σαφές τα τελευταία χρόνια ότι το 'Pride' είναι μια σαφής έγχρωμη επανάσταση - μια προσπάθεια πολιτικής αποσταθεροποίησης.

Στο παρελθόν, το κίνημα 'Pride' θεωρήθηκε ως μια ξεχωριστή και ευρεία και χωρίς ηγέτες οντότητα επικεντρωμένη σε θέματα LGBT. Αλλά αυτό αλλάζει γρήγορα. Τώρα, η σημαία του 'Pride' χρησιμοποιείται ως σύμβολο για να συμπεριλάβει όλες τις έννοιες woke σε έναν ενιαίο οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από τους Antifa έως το BLM έως τους τρανς trenders. Η σημαία δεν αντιπροσωπεύει πλέον μια προσπάθεια πολιτικών δικαιωμάτων. Αντίθετα, είναι ένα καθαρά πολιτικό έμβλημα και ένα τοτέμ λατρείας.

Οι ομάδες LGBT υποστηρίζονται ευρέως από κάθε κέντρο εξουσίας στην κοινωνία μας. Μεγάλες τράπεζες, εταιρείες, παγκοσμιοποιημένες δεξαμενές σκέψης και κυβερνήσεις διοχετεύουν απίστευτα ποσά χρηματοδότησης σε έργα αφύπνισης. Οι επαναστάτες δεν λαμβάνουν υποστήριξη από τη δομή εξουσίας του κατεστημένου, μόνο χρήσιμοι ηλίθιοι το κάνουν. Και αυτή τη φορά το κατεστημένο χρησιμοποιεί αριστερούς ακτιβιστές ηλίθιους για να στοχεύσει τον δυτικό κόσμο με τις ίδιες τακτικές που έχει εφαρμόσει εναντίον άλλων εθνών.

Αλλά πώς το 'Pride' υπονομεύει πραγματικά τον πολιτισμό μας;

Πρώτον, το βασικό μάντρα του 'Pride' είναι... σίγουρα... η υπερηφάνια. Το 'Pride' είναι αποτυχία και αδυναμία, όχι αρετή. Δεν είμαι σίγουρος γιατί κάποιος πρέπει να υπερηφανεύεται για τις σεξουαλικές του τάσεις. Το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν σε κάνει ξεχωριστό. Σε κάνει μειονότητα, αλλά δεν είναι ένα επίτευγμα που αξίζει μια παρέλαση ή έναν ολόκληρο μήνα στο ημερολόγιο. Το ρητό "Η υπερηφάνεια έρχεται πριν από την πτώση" υπάρχει για κάποιο λόγο. Η μεγέθυνση του εαυτού που βασίζεται στη μηδενική ολοκλήρωση και οι αυταπάτες του δικαιώματος οδηγούν σε ένα μονοπάτι αυτοκαταστροφής.

Δεύτερον, οι ακτιβιστές του 'Pride' είναι επαναστάτες χωρίς αιτία. Δεν υπάρχουν δικαιώματα βάσει του νόμου στη Δύση που να μην έχουν οι ομοφυλόφιλοι και οι τρανς. Μηδέν. Με άλλα λόγια, πρέπει τώρα να δημιουργήσουν λόγους για να εξεγερθούν από το πουθενά. Λοιπόν, προς τι όλη αυτή η γκρίνια και η οργή; Τι κάνουν αυτοί οι επαναστάτες αφού τους έχουν ήδη δοθεί ίσα δικαιώματα; Από όσο μπορώ να πω, το κίνημα LGBT+ έως το άπειρο, είναι τώρα αφιερωμένο στη στόχευση και την κατήχηση (grooming) παιδιών.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το παρακάτω βίντεο διάρκειας 3 λεπτών περιέχει σύντομο μερικό γυμνό, αλλά δείχνει την αφοσίωσή τους στον σκοπό της διαφθοράς του μυαλού της νεολαίας μας. 

Σχεδόν κάθε νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα σε συντηρητικές πολιτείες που ασχολούνται με θέματα ΛΟΑΤ προστατεύει ειδικά τα παιδιά από την ιδεολογική πλύση εγκεφάλου στα δημόσια σχολεία ή αποτρέπει τον χημικό και χειρουργικό ακρωτηριασμό του σώματός τους στο όνομα της πολιτικής φύλου. Οι τρανς ακτιβιστές αναφέρονται σε τέτοιους νόμους ως «γενοκτονία».

Γιατί; Ίσως επειδή γνωρίζουν ότι για να διαιωνίσουν τον αριθμό τους ΠΡΕΠΕΙ να κατηχήσουν τα παιδιά στο μαντρί. Ένα μεγάλο ποσοστό των ΛΟΑΤ ευσεβών δεν έχουν παιδιά και δεν θα κάνουν ποτέ παιδιά. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν τη λατρεία τους είναι να σφετεριστούν το μυαλό και το σώμα των παιδιών άλλων ανθρώπων.

Αυτός είναι ο λόφος στον οποίο οι αριστεροί έχουν επιλέξει να πεθάνουν, και για καλό λόγο - Κάθε επιτυχημένη έγχρωμη επανάσταση απαιτεί την υποστήριξη της νεολαίας. Αν μπορείς να μετατρέψεις τα παιδιά μιας κοινωνίας σε στρατιώτες για τον σκοπό αυτό, είναι πολύ πιο δύσκολο για αυτή την κοινωνία να αντεπιτεθεί. Η φυσική τάση των περισσότερων ενηλίκων σήμερα είναι να λυγίζουν στις ιδιοτροπίες των παιδιών τους, να μην πηγαίνουν σε πόλεμο μαζί τους. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά παιδιά είναι γενικά αδαή και άπειρα. Χειραγωγούνται εύκολα και χρησιμοποιούνται εύκολα και είναι πιο πιθανό να αξιοποιηθούν για κακούς σκοπούς από κακούς ανθρώπους.

Τρίτον, το κύριο εργαλείο για την επιδίωξη και την πλύση εγκεφάλου της δυτικής νεολαίας ήταν το δημόσιο σχολικό σύστημα, και πιο συγκεκριμένα οι δάσκαλοι και τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών. Η ταχύτητα με την οποία τα δημόσια σχολεία αγκαλιάζουν πλέον ανοιχτά την ακροαριστερή ιδεολογία είναι συγκλονιστική και όλα οφείλονται στους εκπαιδευτικούς. Καταλάβετε ότι τα δημόσια σχολεία έχουν τα παιδιά σας για τη μισή ημέρα, ενώ μπορεί να είστε τυχεροί να έχετε μερικές ώρες μαζί τους την ημέρα κατά μέσο όρο. Οι περισσότεροι γονείς εργάζονται σκληρά και δεν έχουν χρόνο να παρακολουθούν την προσωπική ζωή του παιδιού τους και ποιος τους επηρεάζει.

Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια οι γονείς στις ΗΠΑ άρχισαν να ξυπνούν με τη διαδικασία κατήχησης στα σχολεία και ελπίζουμε ότι δεν είναι πολύ αργά. (Πιστεύω ότι τα δημόσια σχολεία είναι πολύ πέρα από κάθε σωτηρία. Οι γονείς που είναι συνειδητοποιημένοι για το τι συμβαίνει θα πρέπει να απομακρύνουν τα παιδιά τους από αυτούς τους βόθρους το συντομότερο δυνατό αντί να χάνουν χρόνο προσπαθώντας να τα αλλάξουν.)

Οι αριστεροί δάσκαλοι υποστηρίζουν ότι οι σεξουαλικές συζητήσεις στην τάξη πρέπει να προστατεύονται ως μορφή ακτιβισμού για τα πολιτικά δικαιώματα. Λένε ότι είναι μεροληπτικό να μπλοκάρονται τα μαθήματα για θέματα LGBT και θέματα ταυτότητας φύλου. Αυτό είναι προφανώς ανοησία. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για τους δασκάλους να μιλούν στους μαθητές για σεξουαλικά θέματα, είτε ομοφυλόφιλα είτε ετεροφυλόφιλα, και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να υποστηρίζουν τις θεωρίες των ρευστών φύλων. Και πάλι, αυτό είναι ιδεολογία, όχι επιστήμη.

Σε μια περίεργη μέθοδο κυκλικής άμυνας, οι αριστεροί συχνά υποστηρίζουν ότι τα παιδιά κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από τους θρησκευτικούς «groomers», όπως οι καθολικοί ιερείς. Σαν να λέμε, "Ε, το κάνουν, γιατί δεν μπορούμε εμείς;" Είναι μια κοινή απάντηση, αλλά ψευδής.

Σύμφωνα με μελέτες που καταγράφουν σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών, οι δάσκαλοι των δημόσιων σχολείων έχουν 100 φορές περισσότερες πιθανότητες (https://go2tutors.com/teachers-more-likely-abuse-kids/) να κακοποιήσουν σεξουαλικά παιδιά από τους καθολικούς ιερείς. Και μαντέψτε σε ποια συνδικάτα εκπαιδευτικών πολιτικών κομμάτων δίνουν το 94% των δωρεών τους (https://www.opensecrets.org/industries/indus.php?ind=l1300); Ναι, το Δημοκρατικό Κόμμα.

Οι έρευνες δείχνουν μια τεράστια ανισορροπία των αριστερών στην εκπαίδευση (http://verdantlabs.com/politics_of_professions/). Μεταξύ των καθηγητών αγγλικών, υπάρχουν 97 Δημοκρατικοί για κάθε τρεις Ρεπουμπλικάνους, με το ποσοστό να είναι ακόμη πιο μονόπλευρο μεταξύ των καθηγητών υγείας (https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2015/06/03/why-your-flight-attendant-is-probably-a-democrat/?utm_term=.527beff2c4f3), με 99 Δημοκρατικούς για κάθε έναν Ρεπουμπλικάνο. Μεταξύ των καθηγητών μαθηματικών και φυσικών επιστημών υπάρχουν 87 Δημοκρατικοί για κάθε 13 Ρεπουμπλικάνους. Συμπερασματικά? Το πρόβλημα woke μεταξύ των παιδιών στις ΗΠΑ είναι κυρίως πρόβλημα των εκπαιδευτικών. Ξεφορτωθείτε τους αριστερούς δασκάλους και ξεφορτωθείτε το πρόβλημα.

Τέταρτον, η βάση του κινήματος 'Pride', πέρα από την ίδια την υπερηφάνεια, είναι η υπερβολική σεξουαλικότητα για τους ομοφυλόφιλους σε μια εποχή καταπιεσμένης σεξουαλικότητας για τους στρέητ. Έχετε παρατηρήσει ότι οι στρέητ άνθρωποι (ειδικά οι στρέητ άνδρες) δέχονται τώρα έντονη επίπληξη για οποιαδήποτε έκφραση επιθυμίας, ενώ οι ομοφυλόφιλοι επιτρέπεται να επιδεικνύουν τη σεξουαλικότητά τους στους δρόμους, ακόμη και μπροστά σε παιδιά; Υπάρχει ένα γκροτέσκο διπλό πρότυπο που τίθεται σε εφαρμογή το οποίο δοξάζει την ομοφυλοφιλική σεξουαλικότητα, ενώ η στρέητ σεξουαλικότητα δέχεται επίθεση.

Το «ανδρικό look» και η αρρενωπότητα ειδικότερα έχουν ξεχωρίσει για διαγραφή στη δυτική κοινωνία ως επικίνδυνα και «τοξικά». Αλλά, αν είστε ομοφυλόφιλος άνδρας ή άνδρας που «μεταβαίνει» στα ρούχα μιας γυναίκας, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε και θα χειροκροτηθείτε.

Είναι ίσως μια προσπάθεια να ρυθμιστεί ο ετεροφυλόφιλος πληθυσμός να αγκαλιάσει την ομοφυλοφιλική σεξουαλικότητα, ώστε να μην αισθάνεται πλέον καταπιεσμένος; Εξάλλου, σύμφωνα με τους τρανς ακτιβιστές, το να είσαι ομοφυλόφιλος ή στρέητ δεν είναι πλέον μια έμφυτη και αμετάβλητη δυναμική. Σύμφωνα με αυτούς, η σεξουαλικότητα είναι ένα «φάσμα» και ο καθένας μπορεί να γίνει ομοφυλόφιλος υπό τις κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο εδώ πρέπει να αντιμετωπιστεί, ο οποίος είναι ότι μια κοινωνία που έχει συνηθίσει να είναι όλο και περισσότερο ΛΟΑΤ ή που μεταβαίνει τους ανθρώπους από την παιδική ηλικία χρησιμοποιώντας κατήχηση, χειρουργικές επεμβάσεις και ορμόνες θα δει τους αριθμούς του πληθυσμού της να καταρρέουν. Και ίσως αυτός είναι ένας από τους στόχους του κατεστημένου – Να κάνει τη Δύση στείρα. (Ο Brandon έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό, το οποίο τεκμηρίωσα στο πρόσφατα απαγορευμένο από το Amazon βιβλίο μου, Stealth Invasion.)

Πέμπτον, η φιλοσοφική ουσία της woke έγχρωμης επανάστασης και του τρανς ακτιβισμού είναι η ιδέα της υποκειμενικής πραγματικότητας. Αν η ταυτότητα και η βιολογία είναι υποκειμενικές και θέμα αντίληψης, τότε τι άλλο είναι θέμα αντίληψης;

Τι γίνεται με την ηθική και τη συνείδηση; Αν η ταυτότητα είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα, τότε σίγουρα η ηθική πυξίδα είναι επίσης ένα κοινωνικό κατασκεύασμα. Και όπως συνήθως ισχυρίζονται οι αριστεροί, οι κοινωνικές κατασκευές που δεν τους αρέσουν είναι «φασισμός». Κατά την άποψή μου, αυτό είναι πραγματικά το κίνημα του 'Pride': Η δημιουργία μιας ηθικά σχετικής κοινωνίας που αντιμετωπίζει το σωστό και το λάθος ως υποκειμενικές κατευθυντήριες γραμμές και όχι ως αρχαίους και έμφυτους κανόνες για τη ζωή. Και, σε μια ηθικά σχετική κοινωνία, η κατάρρευση είναι αναπόφευκτη.

Το βλέπουμε ήδη σήμερα με δύο μέτρα και δύο σταθμά να εφαρμόζονται στο πλαίσιο του νόμου υπέρ των αριστερών και των αριστερών μειονοτικών ομάδων έναντι των συντηρητικών και των μετριοπαθών. Και, όταν ο νόμος αρχίζει να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά, επίκειται εμφύλιος πόλεμος. Ίσως το θέμα είναι να ξεκινήσει ένας πόλεμος που το κατεστημένο πιστεύει ότι μπορεί να τελειώσει. Ή, ίσως το θέμα είναι απλώς να δημιουργήσουν περισσότερο χάος και στη συνέχεια να ορμήσουν για να αναλάβουν μόλις κατακαθίσει η σκόνη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η έγχρωμη επανάσταση του κινήματος 'Pride' είναι ένα σαφές psy-op που μπορεί να οδηγήσει στην αποδόμηση της Δύσης μόνο αν δεν σταματήσει στα ίχνη της.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/06/27/pride-is-a-thinly-veiled-color-revolution-to-destroy-western-civilization/


1 σχόλιο:

  1. Πιλοτικὴ ἐφαρμογὴ πληρωμῶν μὲ «σάρωση» προσώπου καὶ παλάμης!

    https://orthodoxostypos.gr/%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%E1%BD%B4-%E1%BC%90%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%E1%BD%B4-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%E1%BF%B6%CE%BD-%CE%BC%E1%BD%B2-%CF%83%CE%AC%CF%81/?fbclid=IwAR1TiB_PDXhRP06sxJIG4GAMCseF6OsR8R-u8ip23KCy-8xh8o2rqNnLDYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!