Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Μία νεαρή γυναίκα καταθέτει στό Γραφείο Παγκόσμιων Υποθέσεων της κυβερνήσεως των ΗΠΑ, σχετικά μέ τίς τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού του 'Π.Ο.Υ.'...

 


Ομολογώ, δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε τέτοια ευκαιρία να καταθέσει κανείς.

Η γυναίκα είναι η Katie Ashby-Koppens, η οποία είναι επικεφαλής του νομικού τμήματος στο Voices for Freedom (VFF).


Εδώ είναι μια σύνδεση με την 4λεπτη μαρτυρία - η οποία σχεδόν σίγουρα θα αγνοηθεί από την αντι-ανθρώπινη λατρεία που διαπερνά όλες τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

s319.podbean.com/pb/cba96d29e80ce711373ac0b79f69f774/6497b128/data1/fs130/16086892/uploads/Katie_Ashby-Koppens_Speech8kkyh.mp3?pbss=a81adcbc-373f-51fd-99e0-44388950e932

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τις δραστηριότητες της VFF, η οποία εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία, υπάρχουν μερικοί σύνδεσμοι.

"Βήμα #1: Αποκτήστε τους πόρους

Μάσκες | Εμβόλια | Νομικά Θέματα | Δικαιώματα Παιδιού | Θέματα Απασχόλησης

Δοκιμή PCR | Επιστήμη &; Ερμηνεία Κυβερνητικών Εντολών/Εντολών | (Δείτε ΟΛΑ)

Βήμα #2: Βρείτε τοπική υποστήριξη

Τοπικές ομάδες | Βιομηχανικοί όμιλοι

Βήμα #3: Μείνετε ενημερωμένοι

Τηλεγράφημα | Odysee | Γκαμπ | Ίνσταγκραμ | Ιστολόγιο

Συχνές ερωτήσεις | Κώδικας Δεοντολογίας

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://peterhalligan.substack.com/p/a-young-woman-testifies-to-the-us?utm_source=substack&utm_medium=email

2 σχόλια:

  1. Στο Κογκό πουλάνε παιδιά 2-12 ετών μέσα σε σάκους για εμπορία οργάνων!! SOS παιδιά! ΒΙΝΤΕΟ

    https://dimpenews.com/2023/06/27/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%b5-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-2-12-%ce%b5%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%83%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.......

    Οι Απολογητές του Εμβολίου προσπάθησαν να ισχυριστούν ότι η αύξηση του αριθμού των νέων που εισάγονται στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα οφείλεται κυρίως στον ιό Covid – και όχι στον 💉 .
    Ωστόσο, ένα πρόσφατο FOI από νοσοκομεία της Βικτώριας δείχνει ότι αυτό είναι απλώς ένα ακόμη ψέμα που διαφημίζεται από φανατικούς και ζηλωτές που προσπαθούν να καλύψουν την καταστροφική ζημιά που έχει προκαλέσει η 💉 .
    Οι καρδιακές εισαγωγές σε νοσοκομεία στην ομάδα ηλικιών 20-29 ετών στη Βικτώρια άρχισαν να αυξάνονται τον Ιούλιο του 2021 -συμπτωματικά καθώς τα εμβόλια ξεκίνησαν να κυκλοφορούν σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα.
    Οι νοσηλείες στην καρδιά κορυφώθηκαν τότε τον Οκτώβριο του 2021, με πρωτοφανή ποσοστά -πάνω από 150% πάνω από τον μέσο όρο- και πάλι συμπτωματικά καθώς κορυφώνεται ο αριθμός των χορηγούμενων εμβολίων.
    Και μετά τον Οκτώβριο μειώθηκε ο αριθμός των νοσηλειών στην καρδιά – και πάλι συμπτωματικά καθώς μειώθηκε ο αριθμός των εμβολιασμών.
    Οι λοιμώξεις από τον Covid δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για τα παραπάνω, καθώς ο αριθμός των λοιμώξεων κορυφώθηκε τον Ιανουάριο του 2022, ΑΦΟΥ οι νοσηλείες στην καρδιά είχαν αυξηθεί και μειωθεί σύμφωνα με τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο.
    Θα ήταν αδιανόητο ότι οι αξιωματούχοι της Victorian Health και ο DanAndrews αγνοούσαν αυτή την τεράστια αύξηση των νεαρών κατοίκων της Βικτώριας – χιλιάδες επιπλέον περιπτώσεις – όλα σχετίζονται με την κυκλοφορία του εμβολίου.
    Κι όμως ο Νταν Άντριους δεν έκανε τίποτα, παρά μόνο να στριμώξει την πολιτοφυλακή του για να χτυπήσει και να σπρέι πιπεριού και να πυροβολήσει με λαστιχένιες σφαίρες νεαρούς Βικτωριανούς που διαμαρτύρονταν ενάντια στις εντολές του.
    Και αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι είχαν δίκιο να διαμαρτυρηθούν – καθώς οι πυροβολισμοί έστειλαν περίπου 7.000 νεαρούς Βικτωριανούς ηλικίας 20-29 ετών στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα σε διάστημα 5 μηνών.

    https://pbs.twimg.com/media/FzqGoETacAERX6a?format=jpg&name=4096×4096

    COVID-19 Προδοσία Ανθρωπότητας Μνήμη-Εργο

    https://chbmp.org/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!