Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Ο "κύριος" αυτός, ναί, αυτός που βλέπετε, ( ή που ΔΕΝ ...."βλέπεται"! ), είναι εκλεγμένος Αντιδήμαρχος στήν Στοκχόλμη!!!!! Τά παιδιά όμως τί χρωστάνε; Τί γνώμη έχετε;

 

Ο 45χρονος Αντιδήμαρχος της Στοκχόλμης, ο κύριος Jan Jonsson, με "κατάλληλη" αμφίεση, διαβάζει στα παιδάκια το παιδικό μυθιστόρημα "Αδελφοί Λεοντόκαρδοι" (The Brothers Lionheart), γραμμένο το 1973 από την Άστριντ Λίντγκρεν (γνωστή στην Ελλάδα και με το "Πίπη Φακιδομύτη") κι ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα και αγαπημένα παιδικά βιβλία στη Σουηδία.Τόνισε πως πρόκειται για μια «αντιρατσιστική-αντιφασιστική καμπάνια εναντίον της μισαλλοδοξίας και του λαϊκισμού».

Δήλωσε μεταξύ πολλών πως το «Είναι εναντίον της ακροδεξιάς...Οι ιστορίες δεν είναι επικίνδυνες για τα παιδιά. Οι ντραγκ κουίν (drag queen) δεν είναι. 

Αλλά ο λαϊκισμός και η μισαλλοδοξία είναι επικίνδυνα για τα παιδιά και τους ενήλικες.

Εντάξει, αρκετά ως τώρα! Η Σουηδία πρέπει να είναι μια ελεύθερη χώρα!»1 σχόλιο:

  1. Σουηδία, Σουηδία (που έχεις πρωτεύουσα την Στοκχόλμη), και σε σένα θα εκπληρωθούν οι προφητείες των Αγίων της Εκκλησίας, και θα κλάψεις πικρότατα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!