Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Εάν προσπαθήσουν νά σας ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ μέ τά δεδομένα τους, απλώς απαντήστε μέ καλύτερα δεδομένα!

 


Η άλλη πλευρά το μισεί απολύτως όταν τους αντιμετωπίζετε με στοιχεία υψηλότερης ποιότητας που δεν μπορούν να αντικρούσουν. 

Σταματούν να σας ανταποκρίνονται σε εκείνο το σημείο.


Περίληψη


Όταν δεν μπορούν να διαφωνήσουν με τα δεδομένα σας, θα σας αποκαλέσουν ρατσιστή (όπως έκανε thereal_truther στον φίλο μου John Beaudoin), θα αλλάξουν το θέμα σε επιλεγμένα δεδομένα που υποστηρίζουν την αφήγησή τους (σε αυτήν την περίπτωση θα αλλάξουν από δεδομένα της Μασσαχουσέτης σε δεδομένα από τη Σουηδία) ή θα παρουσιάσουν παραπλανητικά δεδομένα και θα δηλώσουν νίκη προτού να περιμένουν να απαντήσει η άλλη πλευρά (κάτι που έκανε το 'Reduce Covid Now!').

Θα σας δείξω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα των τεχνικών που χρησιμοποιούν και πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτές τις επιθέσεις με καλύτερα στοιχεία.

Το tweet που τράβηξε την προσοχή μου

 

https://twitter.com/thereal_truther/status/1673208219555221510?s=20

 

The Real Truther

 

@thereal_truther

Ο John ήρθε μια φορά στο χώρο μου και ταπείνωσε εντελώς τον εαυτό του με μια επαίσχυντη ρατσιστική επίθεση. Δεν έχει καμμία αξιοπιστία. Στη Σουηδία εμβολιάστηκε το 51% των 12-15, το 73% των 16-17 &; το 86% των 18+ (67% με τουλάχιστον 3 δόσεις). Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα έγινε ΑΡΝΗΤΙΚΗ αμέσως μετά σε άτομα ηλικίας 12-44 ετών.

 

Η απάντησή μου [Steve Kirsch] και η επακόλουθη πρόκληση

https://twitter.com/stkirsch/status/1673226005459378177?s=20

Steve Kirsch

@stkirsch

Τρομερό!! επίθεση στο άτομο αντί για τα δεδομένα!!!. Αυτό είναι που κάνουν οι πραγματικοί επιστήμονες είναι να επιτίθενται ο ένας στον άλλο προσωπικά και να αποφεύγουν εντελώς τα δεδομένα. Ως επιστήμονας, θέλετε πάντα να αποφεύγετε να μιλάτε για τα δεδομένα. Καλή δουλειά. Η αλλαγή του θέματος μακριά από τα δεδομένα της Μασαχουσέτης είναι κρίσιμη! Θέλετε μόνο να μιλήσετε για τα δεδομένα που υποστηρίζουν τις πεποιθήσεις σας.

 

Reduce Covid Transmission now!

@AussieSteve6

Θέλετε δεδομένα; Ορίστε... ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΣΧΕΣΗ μεταξύ εμβολιασμένου και θανάτου..

και: 

https://twitter.com/stkirsch/status/1673230390641971203?s=20

Steve Kirsch

@stkirsch

Πώς έχασα ξανά; Έχετε δει τα γραφήματα του Josh Stirling στις ΗΠΑ που δείχνουν το αντίθετο. Γιατί λοιπόν κάνει λάθος; Δεν το εξηγήσατε αυτό. Εξηγήστε και αυτό: https:// open.substack.com/pub/wherearethenumbers/p/the-devils-advocate-an-exploratory?r=o7iqo&utm_campaign=post&utm_medium=web.... Η γραμμή πηγαίνει στραβά. Γιατί;

 

Τα δεδομένα Stirling είναι μια διαχρονική ανάλυση ανά νομό. Η δική σας δεν είναι. Εξηγήστε μας γιατί η δική σας είναι ανώτερη από μια διαχρονική ανάλυση ανά κομητεία, όπως έκανε ο Stirling. Ανυπομονώ!!! Ευχαριστώ!!

@stkirsch

Και ευχαριστώ για την φανταστική ιδέα. Θα πάω να γράψω ένα Substack με τα δεδομένα του Stirling σε σύγκριση με τα δικά σας για να δείξω στους ανθρώπους πόσο παραπλανητικό είναι αυτό που έχετε κάνει. Ευχαριστώ!!! Και επίσης αναφέρετε πώς δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε και τα δεδομένα σας. Συμβουλή: Ο πρώτος κανόνας των τρυπών είναι ότι όταν βρεθείτε μέσα, σταματήστε να σκάβετε κι άλλο...

Η ανάλυση του συνηγόρου του διαβόλου


Η ανάλυση του Συνηγόρου του Διαβόλου (https://wherearethenumbers.substack.com/p/the-devils-advocate-an-exploratory): Αυτή η εξαιρετική ανάλυση των Martin Neil και Norman Fenton δεν έχει δεχθεί ποτέ επίθεση. Δείχνει σαφώς ότι όταν κάνετε μια παγκόσμια ανάλυση, διαπιστώνετε ότι η μόνη εξήγηση για τους υπερβολικούς θανάτους είναι τα εμβόλια. Οι άλλες εξηγήσεις δεν ταιριάζουν.

Η διαχρονική ανάλυση των δεδομένων των ΗΠΑ από τον Josh Stirling

Ακόμη πιο ανησυχητική είναι η διαχρονική ανάλυση που έγινε από τον Josh Stirling ανά κομητεία στις ΗΠΑ. Εξέτασε τη μεταβολή της θνησιμότητας στις κομητείες με βάση το ποσοστό εμβολιασμού. Έδειξε ότι όσο περισσότερο εμβολιάζεστε, τόσο υψηλότεροι είναι οι θάνατοι σας ένα χρόνο αργότερα. Είναι πραγματικά δύσκολο σε οποιονδήποτε να επιτεθεί εναντίον αυτών των δεδομένων.

(βλ. τους πίνακες εντός του συνδέσμου)

Υπάρχουν περισσότερα, αλλά πήρατε μια ιδέα.

Αυτά τα διαχρονικά δεδομένα των ΗΠΑ είναι πολύ πειστικά.

Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να το αμφισβητεί ή να καταλήγει σε κάτι πιο πειστικό που να δείχνει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Δεδομένα Medicare

Εάν δεν είστε πεπεισμένοι, δείτε το άρθρο μου σχετικά με τα δεδομένα χρυσού προτύπου Medicare (https://stevekirsch.substack.com/p/game-over-medicare-data-shows-the).

Περίληψη

Όταν σας επιτίθενται με δεδομένα, μπορείτε να τους παρουσιάσετε τα δεδομένα εδώ, να τους προκαλέσετε να βρουν κάτι πιο οριστικό και, στη συνέχεια, να απολαύσετε τους ήχους της σιωπής ή απλώς να διπλασιάσουν την αρχική τους δήλωση και να αγνοήσουν εντελώς αυτό που γράψατε.

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

 https://stevekirsch.substack.com/p/if-they-try-to-gaslight-you-with

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!