Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Mike Yeadon - Οι απώτερες ε π ι δ ρ ά σ ε ι ς των εμβολίων 'Cοvid-19' στίς ΩΟΘΗΚΕΣ!....

 


Ομολογώ ότι δεν είχα σκεφτεί τις απώτερες επιδράσεις στις ωοθήκες από τα πλαστά, εσκεμμένα τοξικά εμβόλια. Είχα επικεντρωθεί στις ανησυχίες μου για τις πιθανές επιπτώσεις στη γονιμότητα.

Αποδείχθηκε ότι μάλλον ήταν σωστό. Ωστόσο, οι ωοθήκες είναι ο κύριος ρυθμιστής και δεν είναι παράλογο να αναμένεται αύξηση της πρόωρης ωοθηκικής ανεπάρκειας, δηλαδή της πρώιμης εμμηνόπαυσης.


 

Εδώ, ο Jikky παρέχει συνταγογραφικά στοιχεία που δείχνουν ότι συμβαίνει και αυτό. Δυστυχώς δεν θα προκαλέσει μόνο την πρώιμη εμμηνόπαυση αλλά και όλες τις άλλες συνέπειες, όπως ο καρκίνος της μήτρας ή γενική φθορά της υγείας.

 

Λέω συχνά στους ανθρώπους ότι κατά πάσα πιθανότητα, η πλειονότητα των ανθρώπων που δεν έχουν εμφανίσει παρενέργειες είναι πιθανώς εντάξει, όσο μεγαλύτερο είναι το διάστημα χωρίς συμπτώματα, μετά το εμβόλιο, τόσο το καλύτερο. Τα κακώς φτιαγμένα ενέσιμα διαφέρουν πάρα πολύ, οπότε μπορεί να ήσασταν τυχεροί.

 

Ωστόσο, μην διανοηθείτε καν να κάνετε άλλες από αυτές τις ενέσεις mRNA.

 

Έχοντας εργαστεί χρησιμοποιώντας τον λεγόμενο ορθολογικό σχεδιασμό φαρμάκων για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας μελετήσει τη μηχανιστική τοξικολογία, είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτές οι ενέσεις σχεδιάστηκαν ρητά για να τραυματίσουν, να ακρωτηριάσουν και να σκοτώσουν.

 

Δεν υπάρχει κανένας άλλος εκτός από εμένα στο κίνημα της ελευθερίας με επαρκή προσόντα για να κάνει αυτή την κρίση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα και να σας πω για αυτό, εκτός από το ότι όλη μου η εκπαίδευση και η εμπειρία μου λέει ότι αυτό είναι αλήθεια.

 

Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο είμαι απολύτως βέβαιος ότι αν προχωρήσουμε πειθήνια σε έναν κόσμο ολοκληρωτικού, ψηφιακού ελέγχου, το τέλος του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει την απαίτηση να διατηρήσετε την ισχύ της τότε υποχρεωτικής ψηφιακής σας ταυτότητας αποδεχόμενοι όποια «εμβόλια» σας λεχθεί ότι είναι απαραίτητα για την προστασία του κοινού. Όλα θα είναι ψέμματα.

 

Απορρίψτε ενεργά την ψηφιακή ταυτότητα, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Αυτή η απόφαση, η λήψη και η χρήση της ψηφιακής ταυτότητας είναι, κατά τη γνώμη μου, η τελευταία μεγάλη επιλογή που πρόκειται να κάνουν οι άνθρωποι.

 

Η αδιαμφισβήτητη ταλαιπωρία που βιώσαμε δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που θα συμβεί αν δειλιάσετε και το αποδεχτείτε με την δικαιολογία ότι είναι «μόνο κάτι προσωρινό».

 

Πρέπει να σπάσουμε το ναζιστικό σύστημα. Δεν υπάρχει διαφυγή αργότερα.

 

Προσανατολιστείτε στο φως και κάντε το σωστό.

Τις καλύτερες ευχές και ο Θεός να σας έχει καλά,

Mike [Yeadon]

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://twitter.com/jikkyleaks/status/1671836504153554945

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!