Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

( ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ) 'Βίντεο': Η μονοπολική «Μία Παγκόσμια Τάξη» ('OWO') καί η ΕΠΙΒΟΛΗ μιάς «παγκόσμιας κυβέρνησης»: Πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας Tun.(*) Dr. Mahathir Mohamad

 

[Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ,
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ]

Από Mahathir Mohamadκαθηγητή Michel Chossudovsky, Δρ Chandra Muzaffar και Yoichi Shimatsu

Global Research, 22 Ιουνίου 2023

Perdana World Peace Foundation

***

Ο Tun. Dr. Mahathir Mohamad με θέμα «Μία Παγκόσμια Τάξη» στο διεθνές συνέδριο του 2015: 

Η «Νέα Παγκόσμια Τάξη», Μια συνταγή για πόλεμο, ή ειρήνη.



(διάρκεια: 15:09, https://youtu.be/BUE0ZqUBY3w) (Σ.τ.Μ. ολόκληρη η ομιλία του Tun. Dr. Mahathir Mohamad στο τέλος του άρθρου)

Ο κόσμος βρίσκεται σε ένα επικίνδυνο σταυροδρόμι. Η έννοια του «ανθρωπιστικού πολέμου» στηρίζει τις απειλές στρατιωτικής επίθεσης από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.

Την ομιλία του Tun Dr. Mahathir ακολούθησαν παρουσιάσεις από τον καθηγητή Michel Chossudovsky, τον Dr. Chandra Muzzafar και τον Yoichi Shimatsu,

Thomas Barnett, Ανώτερος Στρατηγικός Ερευνητής και Καθηγητής στην Ανάλυση Πολέμου, ο οποίος υποστήριξε την εντολή ανθρωπιστικού πολέμου της Αμερικής, αρνούμενος απερίσκεπτα τους κινδύνους της στρατιωτικής επιθετικότητας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. (Βίντεο παρακάτω)

Βίντεο (διάρκεια: 1:06:53΄, https://youtu.be/y8F1L-3QPMk)

 

*

 

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

 

Η επιλεγμένη εικόνα είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης από το βίντεο/δεν υπάρχει πρόθεση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

 

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι το Perdana Global Peace Foundation

 

Πνευματικά δικαιώματα © Tun Dr. Mahathir MohamadProf Michel ChossudovskyDr. Chandra Muzaffar και Yoichi Shimatsu, Perdana Global Peace Foundation, 2023

 

 

(*) Tun: https://en.wikipedia.org/wiki/Malay_styles_and_titles

 

Ο τίτλος Tun υπάρχει στη μαλαισιανή κοινωνία εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Στην αρχαιότητα, ο Tun ήταν ένας τιμητικός τίτλος που χρησιμοποιούσαν ευγενείς άνθρωποι βασιλικής γενεαλογίας, κληρονομημένος από τους αρσενικούς απογόνους. Με την πάροδο του χρόνου, ο τίτλος Tun έχει γίνει ένας τίτλος που απονέμεται από το Yang di-Pertuan Agong στον πιο άξιο παραλήπτη που έχει συμβάλει ιδιαίτερα στο έθνος.

 

Ο Tun είναι ο ανώτερος ομοσπονδιακός τίτλος που απονέμεται στους παραλήπτες είτε του Seri Maharaja Mangku Negara (Μεγάλος Ταξιάρχης του Τάγματος του Υπερασπιστή του Βασιλείου) (SMN) είτε του Seri Setia Mahkota (Μεγάλος Ταξιάρχης του Τάγματος της Πίστης στο Στέμμα της Μαλαισίας) (SSM). Ωστόσο, το SMN και το SSM δεν είναι τα υψηλότερα ομοσπονδιακά βραβεία, καταλαμβάνοντας την τέταρτη και πέμπτη θέση, αντίστοιχα. Δεν μπορούν να υπάρχουν περισσότεροι από 25 (SMN) και 35 (SSM) ζώντες κάτοχοι καθενός από αυτά τα βραβεία αντίστοιχα ανά πάσα στιγμή. Ο τίτλος για τη σύζυγο ενός Tun ονομάζεται Toh Puan. Οι παραλήπτες και οι σύζυγοί τους στη συνέχεια απονέμονται με το στυλ του Yang Amat Berbahagia ή (Ο πιο ευτυχής).

 

Το SMN απονέμεται συνήθως στον νεοδιορισθέντα Yang di-Pertua Negeri (YDPN) και σε όλους τους συνταξιούχους πρωθυπουργούς της Μαλαισίας, με εξαίρεση τον Tunku Abdul Rahman (είναι ο πρίγκιπας του κράτους Kedah), τον Najib Razakτον Muhyiddin Yassin και τον Ismail Sabri Yaakob. Οι ανώτεροι πολιτειακοί τίτλοι των Dato Seri Utama και Datuk Seri Utama είναι ισοδύναμης τάξης με τον Tun.

 

Παραδείγματα:

·        Yang Amat Berbahagia (Η πιο ευτυχής) Tun Δρ Mahathir Mohamad SMN;

·        Yang Amat Berbahagia (ο πιο ευτυχής) Tun Δρ Ling Liong Sik SSM.

 

 

ΟΜΙΛΙΑ

Αξιότιμοι ομιλητές, 
Εξοχότητες, 
Κυρίες και Κύριοι,
 
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω [...] που μου έδωσε το καθήκον να εισαγάγω ένα θέμα για το [...] και το θέμα είναι "Η Νέα Παγκόσμια Τάξη - Μια συνταγή για πόλεμο ή ειρήνη".

Συχνά ακούμε ηγέτες να μιλούν για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και για τους περισσότερους από εμάς, όταν κάποιος μιλάει για την ΝΠΤ, οραματιζόμαστε έναν καλύτερο κόσμο - έναν κόσμο όπου ζούμε μια πολύ πιο ευημερούσα ζωή και χωρίς καταπίεση και παρόμοια.

Όμως, στην πραγματικότητα η ιδέα μίας ΝΤΠ δεν είναι νέα. Είναι πολύ παλιά. Και μόλις τώρα ακούσατε από τον/την [...] τι είδους ΝΤΠ δημιουργήθηκε για πρώτη φορά.

Βασικά, πρόκειται για την ύπαρξη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Θα πρέπει να καταργήσουμε όλα τα κράτη, όλα τα έθνη, όλα τα σύνορα και αντ' αυτού θα πρέπει να έχουμε πραγματικά μια παγκόσμια κυβέρνηση, και αυτή η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα προέρχεται από ορισμένους ανθρώπους - τις ελίτ: ανθρώπους που είναι πολύ πλούσιοι, πολύ έξυπνοι, πολύ ισχυροί από πολλές απόψεις. Είναι αυτοί που θα κυβερνήσουν τον κόσμο.

Δεν έγινε πολύς λόγος για δημοκρατία ή επιλογή ηγετών. Αντίθετα, έπρεπε να υπάρξει μια κυβέρνηση από αυτές τις ελίτ, που θα επιβάλει τους κανόνες σε όλους σε αυτόν τον κόσμο.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.
Αυτή είναι η ιδέα αρχικά, αλλά πολλοί δεν είναι έτοιμοι ή δεν γνωρίζουν για αυτήν την ιδέα. Αλλά είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε ότι αυτή η ΝΤΠ είναι μια Παλαιά Παγκόσμια Τάξη, κάτι που επινοήθηκε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια και ωστόσο επαναλαμβάνεται από ισχυρούς πολιτικούς από ισχυρές χώρες. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε εάν οι άνθρωποι που συνέλαβαν την ιδέα αυτή έχασαν ποτέ την ελπίδα τους για την επίτευξη μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Αν μελετήσουμε προσεκτικά την πρόσφατη Ιστορία, θα ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να επιθυμούν να δημιουργήσουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση όπου αυτή η Κυβέρνηση θα κυβερνά ολόκληρα έθνη, ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα έθνη ή τα κράτη.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ και όταν λέω όχι σύνορα, είμαι σίγουρος ότι θυμάστε πολλές συζητήσεις για την παγκοσμιοποίηση και έναν κόσμο χωρίς σύνορα.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και ένας ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ είναι μια έκφραση που σχετίζεται με την έννοια της ΝΤΠ , όπως είχε αρχικά συλληφθεί. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ​​φυσικά, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ.
Και αυτός ο "Ένας Κόσμος" θα κυβερνάται από ποιον; Δεν αναφέρεται ότι θα κυβερνηθεί δημοκρατικά με εκλογή αρχηγών. Αυτό μένει ανείπωτο. Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι η κυριαρχία των ανθρώπων που ξεκίνησαν την ΝΤΠ. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά, βλέπουμε ως ένα βαθμό ότι η ΝΤΠ είναι ήδη μαζί μας.

Ζούμε σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από τους ισχυρούς, τους δυνατούς, τους ανθρώπους με τα όπλα, μόνο που τα όπλα είναι πλέον πολύ πιο εξελιγμένα. Έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο όπου ορισμένοι άνθρωποι έχουν όπλα που θα μπορούσαν να εξαφανίσουν τον πληθυσμό αυτού του κόσμου.
Τα πυρηνικά όπλα έχουν αυτή την ικανότητα και τα πυρηνικά όπλα βρίσκονται στα χέρια ορισμένων χωρών και ορισμένων ανθρώπων.
Επομένως, ο κόσμος τους φοβάται και ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Και πράγματι, βλέπουμε την προώθηση αυτής της έννοιας της ΝΤΠ μέσα από αυτό που γίνεται σήμερα.

Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι πολιτικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.

Όταν μιλάμε για ελευθερία του λόγου, ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα, κ.λπ., είναι σε σχέση με τη δική σας εθνική κυβέρνηση. ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.

Αν πείτε λάθος πράγματα, θα τιμωρηθείτε και θα υβριστείτε στον διεθνή Τύπο που βρίσκεται υπό τον έλεγχό τους. Εάν πείτε τα λάθος πράγματα, θα ληφθούν μέτρα εναντίον σας και τα λάθος πράγματα είναι αυτά που λέγονται και τα οποία φαίνεται να αναιρούν ή να απορρίπτουν την ιδέα μιας ΝΤΠ- βλέπουμε ήδη να υπάρχει σήμερα.

Μπορείτε να επικρίνετε τη δική σας κυβέρνηση, αλλά ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ.
Έτσι, διαπιστώνουμε ότι είναι ήδη μια Κυβέρνηση του Νέου Κόσμου που επιβάλλεται με ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις και μια προθυμία να υπονομεύσει τις κυβερνήσεις όλων των χωρών.
Πολιτικά, τους βλέπουμε να πιέζουν κάθε χώρα που υφίσταται αλλαγή καθεστώτος, εκτός από αυτές που τους έχουν ήδη υποταχθεί.
Πρέπει να υπάρξει αλλαγή καθεστώτος για όλες τις κυβερνήσεις σε αυτόν τον κόσμο που υποτάσσονται σε αυτήν την παγκόσμια δύναμη, αυτήν την παγκόσμια κυβέρνηση.
ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΝΠΤ.
Αυτό συμβαίνει σήμερα, το βλέπουμε στη Μέση Ανατολή. Πολεμούν μεταξύ τους και μετά εγκαθιστούν κυβερνήσεις που είναι ασταθείς, και επειδή είναι ασταθείς εξαρτώνται από άλλους και αυτοί που μπορούν να τους υποστηρίξουν, ασκούν επίσης εξουσία πάνω τους.

Έτσι, με πολιτικά μέσα βλέπουμε την ΝΤΠ να πραγματοποιείται.

Τι γίνεται με την οικονομία; Η ισχύς, επίσης χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μίας ΝΠΤ. Βλέπουμε σήμερα την ιδέα του παγκοσμιοποιημένου κόσμου. ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. Εκεί βλέπουμε μια προσπάθεια να έχουμε TPPA, Δια-Ειρηνική Συνεργασία (Trans-Pacific Partnership Agreement).

ΔΕΝ είναι σύμπραξη. Όλες οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτή τη συμφωνία θα υπόκεινται σε περισσότερους κανόνες από ό,τι είχαν ποτέ πριν. Με άλλα λόγια, πρόκειται για το εμπόριο που υπόκειται σε κάθε είδους νόμους και κανονισμούς που εκθέτουν τις χώρες να μηνύονται σε διεθνή δικαστήρια που έχουν συσταθεί χωριστά από άλλους. Συνεπώς, το ΤΠΠΑ ΔΕΝ έχει να κάνει με το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, πρόκειται για ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Μόλις ρυθμίσετε το εμπόριο, τότε φυσικά, η πιο ισχυρή οικονομία θα κυριαρχήσει σε αυτό το σύστημα, που σχεδιάστηκε στο πλαίσιο του TPPA.
Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι είναι αδύνατο να ελέγξετε το εμπόριο - το διεθνές εμπόριο, και την ευημερία της οικονομίας μέσω της λεγόμενης συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου, η οποία δεν είναι καθόλου ελεύθερη.

Πολλοί αποτυγχάνουν να το προσέξουν αυτό επειδή ονομάζεται "ελεύθερο εμπόριο", αλλά στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ονομάζεται ρυθμιζόμενο εμπόριο.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Διαπιστώνουμε ότι εάν είστε ανυπότακτοι και απειθείς, δεν σας αρέσει να συμμορφώνεστε, τότε ενδέχεται να σας επιβληθούν κυρώσεις. Βλέπουμε ήδη χώρες όπως το Ιράν και η Ρωσσία να αντιμετωπίζουν την εφαρμογή κυρώσεων στο εμπόριο τους από άλλες χώρες. Αλλά το λυπηρό είναι ότι στην προσπάθεια επιβολής κυρώσεων σε αυτές τις χώρες, πρέπει να επιβάλουν κυρώσεις ακόμη και σε φίλους τους, ακόμη και σε χώρες που δεν είναι ο στόχος τους. Για παράδειγμα, οι κυρώσεις που επιβάλλονται κατά του Ιράν: Η Μαλαισία αντιμετωπίζει επίσης κυρώσεις, γιατί αν προσπαθήσουμε να συναλλαγούμε με το Ιράν, τότε θα δεχθούμε κάθε είδους τιμωρητική ενέργεια, όπως το κλείσιμο των τραπεζών μας και άλλα πράγματα. Έτσι, επιχειρούν να ελέγξουν τον κόσμο μέσω του πιο ισχυρού έθνους, όχι μόνο στον πολιτικό αλλά και στον οικονομικό τομέα.

Έπειτα, υπάρχουν οι ηθικές αξίες που προωθούνται. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ.
Πρέπει να έχουμε ελευθερία και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ.
Και βλέπουμε την ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Πρέπει να επιτρέψουμε κάθε είδους ελευθερία, συμπεριλαμβανομένης της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, στο βαθμό που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ, αν το επιθυμούν. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ, αλλά πρέπει επίσης να το αποδεχτούμε.

Και υπάρχουν και άλλες αξίες που υπονομεύονται λόγω της ανάγκης να δημιουργηθεί ένα ενιαίο σύστημα ηθικών αξιών: η έμφαση είναι πάντα στην ισότητα, στην ελευθερία, στην ελευθερία του λόγου και έτσι έχουμε αυτό που συνέβη στο Charlie Hebdo στη Γαλλία. Και λόγω της ελευθερίας του λόγου αυτό το περιοδικό έχει το δικαίωμα να προσβάλλει άλλους ανθρώπους.

Τώρα, εάν επιτρέψετε την προσβολή άλλων ανθρώπων ως μέρος της ελευθερίας του λόγου, δεν θα έχετε ησυχία. Μπορώ να πλησιάσω έναν άνθρωπο και να τον βρίσω ή να πω βρώμικα λέξεις για τους γονείς του, απλώς και μόνο επειδή είναι η ελευθερία μου.

Νομίζω ότι οι άνθρωποι που τυγχάνουν αυτού του είδους της ελευθερίας θα σας έριχναν μία στην μύτη.
Αλλά η ερμηνεία της ελευθερίας είναι ότι μπορείς να πεις ο,τιδήποτε, να προσβάλεις οποιονδήποτε θέλεις γιατί η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτό το σύστημα ηθικών αξιών που προωθείται.

Λοιπόν, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. Υπονομεύουν την πολιτική, υπονομεύουν την οικονομία μας και υπονομεύουν τις ηθικές μας αξίες.

Όταν συμβεί αυτό, φυσικά, όλοι αποδεχόμαστε όλα τα απαραίτητα πράγματα για τη ζωή μας, και τότε θα υπάρξει η ανάγκη να υποταχτούμε σε Μία Ενιαία Κυβέρνηση - μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και αυτή η Παγκόσμια Κυβέρνηση ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ. Θα κυβερνήσουν σύμφωνα με τη δική τους αντίληψη για τη διακυβέρνηση, τις δικές τους ιδέες για την ελευθερία, τις δικές τους ιδέες για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.

Και όταν συμβεί αυτό, φυσικά, τότε η ΝΤΠ θα έχει πετύχει πλήρως.
Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι μια διαδικασία προς αυτή την κατεύθυνση: τη δημιουργία μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που να είναι ΜΗΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Δεν θα έχουμε καμμία επιλογή για το ποιος θα έπρεπε να κυβερνά αυτόν τον κόσμο. Θα έπρεπε να δεχτούμε τους κυβερνώντες γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους ως τους πιο κατάλληλους ανθρώπους για να κυβερνήσουν αυτόν τον κόσμο.

Έτσι, αυτή η ιδέα για την ΝΤΠ είναι ακόμα σε ισχύ, που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει μια Κυβέρνηση και θα πρέπει να κυβερνούν σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις τους.
Αυτό που βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει στη Μέση Ανατολή συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Μαλαισίας, και οι τάσεις που διαφαίνονται στην πολιτική διαδικασία σε αυτή τη χώρα είναι προς το συμφέρον της δημιουργίας μίας ΝΠΤ.

Τώρα, αυτό θα φέρει ειρήνη σε εμάς; Ή θα μας κοστίσει πολέμους σε πολλά μέρη; Βλέπουμε ήδη πολέμους να γίνονται στη Μέση Ανατολή, πόλεμοι έγιναν στο Βιετνάμ και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου λόγω της ανάγκης οι άνθρωποι που προωθούν την ΝΤΠ να δημιουργήσουν την κυβέρνησή τους στον κόσμο.

Και όχι μόνο πολέμους. Βλέπουμε κάθε είδους ανατροπή να γίνεται, υπονομεύοντας τις ηθικές μας αξίες σε ένα στάδιο που γινόμαστε αβοήθητοι, ανίκανοι να πράξουμε ο,τιδήποτε.
Και η ειρήνη που θα πάρουμε από αυτό είναι η «ειρήνη του τάφου» (*), γιατί ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Την εποχή που ξεκίνησε η ΝΤΠ, ο πληθυσμός αυτού του κόσμου ήταν μόνο 3 δισεκατομμύρια. Η πρόθεση ήταν να μειωθεί στο 1 δις. Τώρα ο πληθυσμός του κόσμου είναι 7 δισεκατομμύρια.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Αυτό είναι αυτό που επιφυλάσσουν στους περισσότερους. Για όσους θα υποφέρουν και θα πεθάνουν, θα υπάρχει «η ειρήνη του τάφου».
Θα γίνει όμως πόλεμος; Φυσικά, θα υπάρξει πόλεμος. το βλέπουμε ήδη αυτό. Όχι πόλεμοι στις χώρες που προωθούν την ΝΤΠ, αλλά σε άλλα μέρη. ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΤΠ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΕΘΝΗ.

Λοιπόν, τι δυνατότητες έχουμε εκεί; Θα υπάρξει η «ειρήνη του τάφου» ή θα γίνει πόλεμος και ο κόσμος θα είναι σε κατάσταση αναταραχής.

Είμαστε ευγνώμονες που τόσοι πολλοί στοχαστές είναι εδώ σήμερα για να δώσουν τις απόψεις τους για την ΝΤΠ.

Μου ανατέθηκε να εξηγήσω τι είναι η ΝΤΠ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μάθουμε περισσότερα για την ΝΤΠ από τους εξέχοντες ομιλητές που έχουν προσκληθεί.

Έτσι, με αυτό θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον [...] που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ξεκινήσω τη Διεθνή Διάσκεψη για το NWO - A Recipe for War or Peace».

VABhg TUN DR. MAHATMIR MOHAMAD, 4ος Πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Πρόεδρος του PGPT

(*) Φράση από την εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου John F. Kennedy στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο (10 Ιουνίου 1963), βλ. σχετική ανάρτηση της Οδύσσειας, 
https://odysseiatv.blogspot.com/2023/06/60-jfk.html

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.globalresearch.ca/video-

new-world-order-addressed-2015-former-malaysian-

prime-minister-dr-mahathir-mohamad

/5790769

======================================================

ΟΜΙΛΙΑ

Αξιότιμοι ομιλητές, 
Εξοχότητες, 
Κυρίες και Κύριοι,
 
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω [...] που μου έδωσε το καθήκον να εισαγάγω ένα θέμα για το [...] και το θέμα είναι "Η Νέα Παγκόσμια Τάξη - Μια συνταγή για πόλεμο ή ειρήνη".
 
Συχνά ακούμε ηγέτες να μιλούν για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και για τους περισσότερους από εμάς, όταν κάποιος μιλάει για την ΝΠΤ, οραματιζόμαστε έναν καλύτερο κόσμο - έναν κόσμο όπου ζούμε μια πολύ πιο ευημερούσα ζωή και χωρίς καταπίεση και παρόμοια.
 
Όμως, στην πραγματικότητα η ιδέα μίας ΝΤΠ δεν είναι νέα. Είναι πολύ παλιά. Και μόλις τώρα ακούσατε από τον/την [...] τι είδους ΝΤΠ δημιουργήθηκε για πρώτη φορά.
 
Βασικά, πρόκειται για την ύπαρξη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Θα πρέπει να καταργήσουμε όλα τα κράτη, όλα τα έθνη, όλα τα σύνορα και αντ' αυτού θα πρέπει να έχουμε πραγματικά μια παγκόσμια κυβέρνηση, και αυτή η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα προέρχεται από ορισμένους ανθρώπους - τις ελίτ: ανθρώπους που είναι πολύ πλούσιοι, πολύ έξυπνοι, πολύ ισχυροί από πολλές απόψεις. Είναι αυτοί που θα κυβερνήσουν τον κόσμο.
 
Δεν έγινε πολύς λόγος για δημοκρατία ή επιλογή ηγετών. Αντίθετα, έπρεπε να υπάρξει μια κυβέρνηση από αυτές τις ελίτ, που θα επιβάλει τους κανόνες σε όλους σε αυτόν τον κόσμο.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.
Αυτή είναι η ιδέα αρχικά, αλλά πολλοί δεν είναι έτοιμοι ή δεν γνωρίζουν για αυτήν την ιδέα. Αλλά είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε ότι αυτή η ΝΤΠ είναι μια Παλαιά Παγκόσμια Τάξη, κάτι που επινοήθηκε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια και ωστόσο επαναλαμβάνεται από ισχυρούς πολιτικούς από ισχυρές χώρες. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε εάν οι άνθρωποι που συνέλαβαν την ιδέα αυτή έχασαν ποτέ την ελπίδα τους για την επίτευξη μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Αν μελετήσουμε προσεκτικά την πρόσφατη Ιστορία, θα ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να επιθυμούν να δημιουργήσουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση όπου αυτή η Κυβέρνηση θα κυβερνά ολόκληρα έθνη, ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα έθνη ή τα κράτη.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ και όταν λέω όχι σύνορα, είμαι σίγουρος ότι θυμάστε πολλές συζητήσεις για την παγκοσμιοποίηση και έναν κόσμο χωρίς σύνορα.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και ένας ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ είναι μια έκφραση που σχετίζεται με την έννοια της ΝΤΠ , όπως είχε αρχικά συλληφθεί. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ​​φυσικά, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ.
Και αυτός ο "Ένας Κόσμος" θα κυβερνάται από ποιον; Δεν αναφέρεται ότι θα κυβερνηθεί δημοκρατικά με εκλογή αρχηγών. Αυτό μένει ανείπωτο. Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι η κυριαρχία των ανθρώπων που ξεκίνησαν την ΝΤΠ. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά, βλέπουμε ως ένα βαθμό ότι η ΝΤΠ είναι ήδη μαζί μας.
 
Ζούμε σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από τους ισχυρούς, τους δυνατούς, τους ανθρώπους με τα όπλα, μόνο που τα όπλα είναι πλέον πολύ πιο εξελιγμένα. Έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο όπου ορισμένοι άνθρωποι έχουν όπλα που θα μπορούσαν να εξαφανίσουν τον πληθυσμό αυτού του κόσμου.
Τα πυρηνικά όπλα έχουν αυτή την ικανότητα και τα πυρηνικά όπλα βρίσκονται στα χέρια ορισμένων χωρών και ορισμένων ανθρώπων.
Επομένως, ο κόσμος τους φοβάται και ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Και πράγματι, βλέπουμε την προώθηση αυτής της έννοιας της ΝΤΠ μέσα από αυτό που γίνεται σήμερα.
 
Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι πολιτικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.
 
Όταν μιλάμε για ελευθερία του λόγου, ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα, κ.λπ., είναι σε σχέση με τη δική σας εθνική κυβέρνηση. ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.
 
Αν πείτε λάθος πράγματα, θα τιμωρηθείτε και θα υβριστείτε στον διεθνή Τύπο που βρίσκεται υπό τον έλεγχό τους. Εάν πείτε τα λάθος πράγματα, θα ληφθούν μέτρα εναντίον σας και τα λάθος πράγματα είναι αυτά που λέγονται και τα οποία φαίνεται να αναιρούν ή να απορρίπτουν την ιδέα μιας ΝΤΠ- βλέπουμε ήδη να υπάρχει σήμερα.
 
Μπορείτε να επικρίνετε τη δική σας κυβέρνηση, αλλά ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ.
Έτσι, διαπιστώνουμε ότι είναι ήδη μια Κυβέρνηση του Νέου Κόσμου που επιβάλλεται με ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις και μια προθυμία να υπονομεύσει τις κυβερνήσεις όλων των χωρών.
Πολιτικά, τους βλέπουμε να πιέζουν κάθε χώρα που υφίσταται αλλαγή καθεστώτος, εκτός από αυτές που τους έχουν ήδη υποταχθεί.
Πρέπει να υπάρξει αλλαγή καθεστώτος για όλες τις κυβερνήσεις σε αυτόν τον κόσμο που υποτάσσονται σε αυτήν την παγκόσμια δύναμη, αυτήν την παγκόσμια κυβέρνηση.
ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΝΠΤ.
Αυτό συμβαίνει σήμερα, το βλέπουμε στη Μέση Ανατολή. Πολεμούν μεταξύ τους και μετά εγκαθιστούν κυβερνήσεις που είναι ασταθείς, και επειδή είναι ασταθείς εξαρτώνται από άλλους και αυτοί που μπορούν να τους υποστηρίξουν, ασκούν επίσης εξουσία πάνω τους.
 
Έτσι, με πολιτικά μέσα βλέπουμε την ΝΤΠ να πραγματοποιείται.
 
Τι γίνεται με την οικονομία; Η ισχύς, επίσης χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μίας ΝΠΤ. Βλέπουμε σήμερα την ιδέα του παγκοσμιοποιημένου κόσμου. ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. Εκεί βλέπουμε μια προσπάθεια να έχουμε TPPA, Δια-Ειρηνική Συνεργασία (Trans-Pacific Partnership Agreement).
 
ΔΕΝ είναι σύμπραξη. Όλες οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτή τη συμφωνία θα υπόκεινται σε περισσότερους κανόνες από ό,τι είχαν ποτέ πριν. Με άλλα λόγια, πρόκειται για το εμπόριο που υπόκειται σε κάθε είδους νόμους και κανονισμούς που εκθέτουν τις χώρες να μηνύονται σε διεθνή δικαστήρια που έχουν συσταθεί χωριστά από άλλους. Συνεπώς, το ΤΠΠΑ ΔΕΝ έχει να κάνει με το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, πρόκειται για ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Μόλις ρυθμίσετε το εμπόριο, τότε φυσικά, η πιο ισχυρή οικονομία θα κυριαρχήσει σε αυτό το σύστημα, που σχεδιάστηκε στο πλαίσιο του TPPA.
Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι είναι αδύνατο να ελέγξετε το εμπόριο - το διεθνές εμπόριο, και την ευημερία της οικονομίας μέσω της λεγόμενης συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου, η οποία δεν είναι καθόλου ελεύθερη.
 
Πολλοί αποτυγχάνουν να το προσέξουν αυτό επειδή ονομάζεται "ελεύθερο εμπόριο", αλλά στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ονομάζεται ρυθμιζόμενο εμπόριο.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Διαπιστώνουμε ότι εάν είστε ανυπότακτοι και απειθείς, δεν σας αρέσει να συμμορφώνεστε, τότε ενδέχεται να σας επιβληθούν κυρώσεις. Βλέπουμε ήδη χώρες όπως το Ιράν και η Ρωσσία να αντιμετωπίζουν την εφαρμογή κυρώσεων στο εμπόριο τους από άλλες χώρες. Αλλά το λυπηρό είναι ότι στην προσπάθεια επιβολής κυρώσεων σε αυτές τις χώρες, πρέπει να επιβάλουν κυρώσεις ακόμη και σε φίλους τους, ακόμη και σε χώρες που δεν είναι ο στόχος τους. Για παράδειγμα, οι κυρώσεις που επιβάλλονται κατά του Ιράν: Η Μαλαισία αντιμετωπίζει επίσης κυρώσεις, γιατί αν προσπαθήσουμε να συναλλαγούμε με το Ιράν, τότε θα δεχθούμε κάθε είδους τιμωρητική ενέργεια, όπως το κλείσιμο των τραπεζών μας και άλλα πράγματα. Έτσι, επιχειρούν να ελέγξουν τον κόσμο μέσω του πιο ισχυρού έθνους, όχι μόνο στον πολιτικό αλλά και στον οικονομικό τομέα.
 
Έπειτα, υπάρχουν οι ηθικές αξίες που προωθούνται. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ.
Πρέπει να έχουμε ελευθερία και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ.
Και βλέπουμε την ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
 
Πρέπει να επιτρέψουμε κάθε είδους ελευθερία, συμπεριλαμβανομένης της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, στο βαθμό που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ, αν το επιθυμούν. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ, αλλά πρέπει επίσης να το αποδεχτούμε.
 
Και υπάρχουν και άλλες αξίες που υπονομεύονται λόγω της ανάγκης να δημιουργηθεί ένα ενιαίο σύστημα ηθικών αξιών: η έμφαση είναι πάντα στην ισότητα, στην ελευθερία, στην ελευθερία του λόγου και έτσι έχουμε αυτό που συνέβη στο Charlie Hebdo στη Γαλλία. Και λόγω της ελευθερίας του λόγου αυτό το περιοδικό έχει το δικαίωμα να προσβάλλει άλλους ανθρώπους.
 
Τώρα, εάν επιτρέψετε την προσβολή άλλων ανθρώπων ως μέρος της ελευθερίας του λόγου, δεν θα έχετε ησυχία. Μπορώ να πλησιάσω έναν άνθρωπο και να τον βρίσω ή να πω βρώμικα λέξεις για τους γονείς του, απλώς και μόνο επειδή είναι η ελευθερία μου.
 
Νομίζω ότι οι άνθρωποι που τυγχάνουν αυτού του είδους της ελευθερίας θα σας έριχναν μία στην μύτη.
Αλλά η ερμηνεία της ελευθερίας είναι ότι μπορείς να πεις ο,τιδήποτε, να προσβάλεις οποιονδήποτε θέλεις γιατί η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτό το σύστημα ηθικών αξιών που προωθείται.
 
Λοιπόν, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. Υπονομεύουν την πολιτική, υπονομεύουν την οικονομία μας και υπονομεύουν τις ηθικές μας αξίες.
 
Όταν συμβεί αυτό, φυσικά, όλοι αποδεχόμαστε όλα τα απαραίτητα πράγματα για τη ζωή μας, και τότε θα υπάρξει η ανάγκη να υποταχτούμε σε Μία Ενιαία Κυβέρνηση - μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και αυτή η Παγκόσμια Κυβέρνηση ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ. Θα κυβερνήσουν σύμφωνα με τη δική τους αντίληψη για τη διακυβέρνηση, τις δικές τους ιδέες για την ελευθερία, τις δικές τους ιδέες για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.
 
Και όταν συμβεί αυτό, φυσικά, τότε η ΝΤΠ θα έχει πετύχει πλήρως.
Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι μια διαδικασία προς αυτή την κατεύθυνση: τη δημιουργία μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που να είναι ΜΗΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Δεν θα έχουμε καμμία επιλογή για το ποιος θα έπρεπε να κυβερνά αυτόν τον κόσμο. Θα έπρεπε να δεχτούμε τους κυβερνώντες γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους ως τους πιο κατάλληλους ανθρώπους για να κυβερνήσουν αυτόν τον κόσμο.
 
Έτσι, αυτή η ιδέα για την ΝΤΠ είναι ακόμα σε ισχύ, που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει μια Κυβέρνηση και θα πρέπει να κυβερνούν σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις τους.
Αυτό που βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει στη Μέση Ανατολή συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Μαλαισίας, και οι τάσεις που διαφαίνονται στην πολιτική διαδικασία σε αυτή τη χώρα είναι προς το συμφέρον της δημιουργίας μίας ΝΠΤ.
 
Τώρα, αυτό θα φέρει ειρήνη σε εμάς; Ή θα μας κοστίσει πολέμους σε πολλά μέρη; Βλέπουμε ήδη πολέμους να γίνονται στη Μέση Ανατολή, πόλεμοι έγιναν στο Βιετνάμ και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου λόγω της ανάγκης οι άνθρωποι που προωθούν την ΝΤΠ να δημιουργήσουν την κυβέρνησή τους στον κόσμο.
 
Και όχι μόνο πολέμους. Βλέπουμε κάθε είδους ανατροπή να γίνεται, υπονομεύοντας τις ηθικές μας αξίες σε ένα στάδιο που γινόμαστε αβοήθητοι, ανίκανοι να πράξουμε ο,τιδήποτε.
Και η ειρήνη που θα πάρουμε από αυτό είναι η «ειρήνη του τάφου» (*), γιατί ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Την εποχή που ξεκίνησε η ΝΤΠ, ο πληθυσμός αυτού του κόσμου ήταν μόνο 3 δισεκατομμύρια. Η πρόθεση ήταν να μειωθεί στο 1 δις. Τώρα ο πληθυσμός του κόσμου είναι 7 δισεκατομμύρια.
 
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
 
Αυτό είναι αυτό που επιφυλάσσουν στους περισσότερους. Για όσους θα υποφέρουν και θα πεθάνουν, θα υπάρχει «η ειρήνη του τάφου».
Θα γίνει όμως πόλεμος; Φυσικά, θα υπάρξει πόλεμος. το βλέπουμε ήδη αυτό. Όχι πόλεμοι στις χώρες που προωθούν την ΝΤΠ, αλλά σε άλλα μέρη. ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΤΠ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΕΘΝΗ.
 
Λοιπόν, τι δυνατότητες έχουμε εκεί; Θα υπάρξει η «ειρήνη του τάφου» ή θα γίνει πόλεμος και ο κόσμος θα είναι σε κατάσταση αναταραχής.
 
Είμαστε ευγνώμονες που τόσοι πολλοί στοχαστές είναι εδώ σήμερα για να δώσουν τις απόψεις τους για την ΝΤΠ.
 
Μου ανατέθηκε να εξηγήσω τι είναι η ΝΤΠ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μάθουμε περισσότερα για την ΝΤΠ από τους εξέχοντες ομιλητές που έχουν προσκληθεί.
 
Έτσι, με αυτό θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον [...] που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ξεκινήσω τη Διεθνή Διάσκεψη για το NWO - A Recipe for War or Peace».
 
VABhg TUN DR. MAHATMIR MOHAMAD, 4ος Πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Πρόεδρος του PGPT
(*) Φράση από την εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου John F. Kennedy στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο (10 Ιουνίου 1963), βλ. σχετική ανάρτηση της Οδύσσειας, https://odysseiatv.blogspot.com/2023/06/60-jfk.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!