Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Ποιός βρίσκεται ΠΙΣΩ ἀπό τήν ἀπόπειρα πραξικοπήματος στήν Ρωσσία; (2 ἄρθρα)

 



Δημοσίευσα ένα άρθρο χθες (βλ. παρακάτω ολόκληρο το άρθρο) (https://leohohmann.com/2023/06/23/what-lies-behind-u-s-governments-bizarre-anti-russia-obsession-is-there-anything-the-u-s-european-globalists-wont-risk-in-pursuit-of-russias-demise/), λιγότερο από δύο ώρες πριν από την είδηση της απόπειρας πραξικοπήματος που λαμβάνει χώρα στη Ρωσσία. Σε αυτό το άρθρο, υπέθεσα ότι οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους θα έκαναν σχεδόν ο,τιδήποτε, θα διακινδύνευαν οποιοδήποτε αποτέλεσμα, για το έπαθλο της συντριβής της Ρωσσίας.

 

Σε ένα προηγούμενο άρθρο (https://leohohmann.com/2023/03/20/u-s-proxy-war-with-russia-has-nothing-to-do-with-ukraines-freedom-and-everything-to-do-with-regime-change-in-moscow/) που δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου, εξήγησα γιατί οι δυτικές δυνάμεις αισθάνονται ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν πλήρως με τη Μεγάλη Επαναφορά της παγκόσμιας οικονομίας όσο υπάρχει μια ισχυρά κυρίαρχη Ρωσσία στη θέση της.

Και τώρα, αυτό. Το πραξικόπημα. Μυρίζει επιχείρηση της CIA, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν όντως συμβαίνει αυτό.

Εν τω μεταξύ, δεν είμαι ο μόνος του οποίου οι αισθήσεις έχουν αντιληφθεί τη δυσωδία μιας δυτικής επιχείρησης πληροφοριών.

Ακούστε τα σχόλια της εμπειρογνώμονα της Ρωσσίας Rebekah Koffler παρακάτω στο 2λεπτο κλιπ παρακάτω.

(εντός του συνδέσμου)

Αυτό το πραξικόπημα καθοδηγείται από την ιδιωτική ομάδα μισθοφόρων Wagner με επικεφαλής τον Yevgeny Prigozhin. Τα ερωτήματα σχετικά με τα κίνητρα πίσω από την τολμηρή δράση του Prigozhin είναι μεγάλα. Οι μισθοφόροι εργάζονται για χρήματα. Ο ηγέτης αυτής της συγκεκριμένης ομάδας μισθοφόρων είναι επιχειρηματίας, όχι στρατιωτικός. Θα μπορούσε να είχε πειστεί να αλλάξει στρατόπεδο για το σωστό χρηματικό ποσό; Μόνο ο χρόνος θα δείξει καθώς τα γεγονότα αρχίζουν να παίζουν.

Αλλά αν αυτή η εξέγερση διαρκέσει περισσότερο από μερικές ημέρες, μια εβδομάδα το πολύ, τότε θα έλεγα ότι αυξάνονται οι πιθανότητες ότι η Ρωσσία θα μπορούσε να πέσει και δεν θα υπάρχει πλέον ως ένα ενοποιημένο και ισχυρό κυρίαρχο έθνος.

Και αν ο Πούτιν πιστεύει ότι πέφτει, και αν πιστεύει ότι οι ΗΠΑ / ΝΑΤΟ είναι υπεύθυνες για την υποκίνηση αυτού του πραξικοπήματος, αυτό τον καθιστά πιο επικίνδυνο από ό, τι ήταν πριν από το πραξικόπημα. Όλα αυτά θα μπορούσαν να γυρίσουν μπούμερανγκ στη Δύση. Ακόμα κι αν η Δύση δεν εμπλέκεται, αν ο Πούτιν πιστεύει το αντίθετο, πρέπει να ανησυχούμε για το ποια θα είναι η απάντησή του.

Είναι ενδιαφέρον για μένα πώς ο δυτικός Τύπος προσπαθεί να παρουσιάσει τον Πούτιν ως τρελλό που δεν ελέγχει πλήρως τις ικανότητές του, και όμως προσπαθούν επίσης να μας διαβεβαιώσουν ότι ο κίνδυνος να μας ρίξει πυρηνικά ο Πούτιν είναι πολύ χαμηλός. Πώς είναι δυνατόν να ισχύουν και τα δύο; Είτε είναι ένας τρελλός πλήρως ικανός να πατήσει το κουμπί, είτε δεν είναι. Αν δεν είναι, τότε γιατί δεν καθόμαστε να διαπραγματευτούμε μαζί του και να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο;

Η καλύτερη εικασία μου σε αυτό το σημείο είναι ότι ο Πούτιν θα καταστείλει την εξέγερση μάλλον γρήγορα και θα αποκαταστήσει την τάξη (γεγονός ότι υπάρχουν ήδη κάποιες ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι η Wagner αρχίζει να αποσύρει τα στρατεύματά της από το Ροστώφ). Στη συνέχεια, καθόμαστε αναπαυτικά και περιμένουμε την επόμενη δυτική σκακιστική κίνηση με στόχο να τον ξεφορτωθούμε. Μια επίθεση ψευδούς σημαίας ίσως;

Στο άρθρο μου στις 20 Μαρτίου (https://leohohmann.com/2023/03/20/u-s-proxy-war-with-russia-has-nothing-to-do-with-ukraines-freedom-and-everything-to-do-with-regime-change-in-moscow/) εξήγησα γιατί οι δυτικές δυνάμεις δεν ενδιαφέρονται για ειρήνη με τη Ρωσσία και σκοπεύουν να προκαλέσουν την καταστροφή της Ρωσσίας. Έχω μεταφέρει το σχετικό τμήμα αυτού του άρθρου παρακάτω:

Όλα αυτά οδηγούν στο ερώτημα των τρισεκατομμυρίων δολλαρίων: Γιατί οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είναι τόσο αποφασισμένοι να οδηγήσουν τον Πούτιν στον θάνατό του;

Θυμηθείτε τον πρώτο μας κανόνα πολέμου – ότι όλοι οι πόλεμοι διεξάγονται για τους πόρους – και νομίζω ότι έχετε την απάντησή σας.

Οι δυτικοί παγκοσμιοποιητές οραματίζονται ένα τεχνοκρατικό παγκόσμιο σύστημα όπου όλοι παρακολουθούνται, επιτηρούνται και βαθμολογούνται με βάση το αποτύπωμα άνθρακα, τη χρήση των πόρων τους.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να αποσύρουν από την παγκόσμια αγορά όλες τις πηγές αξιόπιστης, φθηνής ενέργειας, η οποία συνοψίζεται στον άνθρακα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Από τότε που ανέλαβε τη Ρωσσία από τον άβουλο Μπόρις Γέλτσιν, ο Πούτιν έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ανοικοδόμησης με στόχο την αποκατάσταση της ρωσικής κυριαρχίας στην άμεση γειτονιά της, αλλά η μνησικακία των ΗΠΑ με τον Πούτιν είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτό.

Οι ΗΠΑ και οι ευρωπαϊκές δυνάμεις έχουν δεσμευτεί σε ένα παγκόσμιο σχέδιο που απαιτεί από όλα τα έθνη να μεταβούν από το πετρέλαιο / άνθρακα / φυσικό αέριο ως θεμέλιο των οικονομιών τους σε μια λεγόμενη οικονομία «καθαρού μηδενός», όπου κανένα έθνος δεν επιτρέπεται να ευδοκιμήσει με φθηνά ορυκτά καύσιμα, εκτός φυσικά από την Κίνα, στην οποία έχουν αναθέσει τη βιομηχανική μας βάση. Για να είναι επιτυχής, η δυστυχία πρέπει να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Γιατί πιστεύετε ότι οι σχέσεις των ΗΠΑ έχουν επίσης επιδεινωθεί με τη Σαουδική Αραβία; Είναι επειδή οι Σαουδάραβες, όπως και ο Πούτιν, εξακολουθούν να θέλουν να πουλήσουν τον μοναδικό πραγματικό πόρο τους, το πετρέλαιο, σε τιμή της επιλογής τους.

Ο Πούτιν θέλει να συνεχίσει να πουλάει φθηνό πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ευρώπη και την Κίνα. Αυτή είναι μια άμεση απειλή για τη δυτική ηγεμονία και το πετροδολλάριο, γιατί πώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους ανταγωνίζονται το φθηνό πετρέλαιο και φυσικό αέριο όταν βασίζονται σε πιο ακριβή και λιγότερο αξιόπιστη αιολική και ηλιακή ενέργεια; Αν αυτό επιτραπεί, τότε το πετροδολλάριο ... kaputt.

Εν ολίγοις, η Μεγάλη Επαναφορά των παγκοσμιοποιητών και οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030 δεν μπορούν να εφαρμοστούν πλήρως όσο ο Πούτιν είναι εκεί έξω πουλώντας τους τεράστιους φυσικούς πόρους της Ρωσσίας σε όποιον επιθυμεί ο Πούτιν σε όποιες τιμές θέλει να χρεώσει ο Πούτιν.

Έτσι, ο κύριος λόγος για τον οποίο η Ρωσσία πρέπει να καταστραφεί είναι οικονομικός, αλλά υπάρχουν και θρησκευτικοί λόγοι.

Έχει γίνει προφανές σε όλους ότι οι κυβερνητικές ελίτ στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Δυτική Ευρώπη έχουν προχωρήσει με την προώθηση ενός πολιτιστικού μετασχηματισμού που ανυψώνει την LGBTQ+, τον γάμο ομοφυλοφίλων, τον μετανθρωπισμό, την άμβλωση μέχρι την ατζέντα γέννησης πάνω από τις παραδοσιακές αξίες. Όσοι δεν συμμετέχουν σε αυτόν τον μετασχηματισμό έχουν χαρακτηριστεί ως μισητές και δυνητικοί εχθροί του κράτους. Η Ρωσσία, η οποία εξακολουθεί να είναι προσδεδεμένη στις πιο παραδοσιακές αξίες που ενστερνίζεται ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός, δεν είναι πρόθυμη να πάει εκεί με τη Δύση.

Έτσι, γινόμαστε μάρτυρες μιας αναμέτρησης μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ εκείνων στη Δύση που επιθυμούν μια θεμελιώδη μεταμόρφωση, μια «νέα κανονικότητα», μια αναμόρφωση της ανθρωπότητας και των οικονομικών, θρησκευτικών και κοινωνικών αξιών που χαρακτηρίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη εδώ και χιλιάδες χρόνια, και εκείνων στην Ανατολή που παραμένουν ευχαριστημένοι με την παλιά κανονικότητα.

Προσευχηθείτε για ειρήνη και επιστροφή στην ηρεμία. Προσευχηθείτε να λάμψει η αλήθεια. Αλλά στο τέλος, ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ!

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

 

ΕΔΩ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ

 

Τι κρύβεται πίσω από την περίεργη αντιρωσική εμμονή της κυβέρνησης των ΗΠΑ; Υπάρχει κάτι που οι ΗΠΑ-Ευρωπαίοι παγκοσμιοποιητές δεν θα διακινδυνεύσουν επιδιώκοντας την κατάρρευση της Ρωσσίας;

https://leohohmann.com/2023/06/23/what-lies-behind-u-s-governments-bizarre-anti-russia-obsession-is-there-anything-the-u-s-european-globalists-wont-risk-in-pursuit-of-russias-demise/

 

Υπάρχει ένα στοιχείο μέσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, και πιστεύω ότι είναι το κυρίαρχο στοιχείο, που θα κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για να εμπλέξει τις ΗΠΑ / ΝΑΤΟ σε έναν πλήρη πόλεμο με τη Ρωσσία.

 

Όταν οι ηγέτες της Ουκρανίας και της Ρωσσίας φάνηκαν έτοιμοι να καθίσουν και να μιλήσουν για τις διαφορές τους τον Απρίλιο του 2022, λίγο μετά την εισβολή της Ρωσίας, ΣΤΑΛΘΗΚΕ στο Κίεβο ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον (https://www.commondreams.org/news/2022/05/06/boris-johnson-pressured-zelenskyy-ditch-peace-talks-russia-ukrainian-paper) για να παγώσει την ιδέα μιας ειρήνης μέσω διαπραγματεύσεων. Η Ουκρανία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για μια ευρύτερη αντιρωσική εμμονή του νεοσυντηρητικού Uniparty που κατοικεί στην Ουάσιγκτον, αλλά διασχίζει το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Βερολίνο. Όπως φαίνεται μέσα από τα μάτια αυτών των παγκοσμιοποιητών, η σύγχρονη Ουκρανία πρόκειται να εκπληρώσει την πολυαναμενόμενη αποστολή της. Σχεδιάστηκε για αυτή τη στιγμή, για να λειτουργήσει ως σφήνα μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Έχει τα μοναδικά προσόντα να τραβήξει τον κόσμο σε μια παγκόσμια πυρκαγιά και να του βάλει φωτιά.

Το τελικό παιχνίδι αυτών των δυτικών παγκοσμιοποιητών δεν είναι τίποτα λιγότερο από την αλλαγή καθεστώτος στο Κρεμλίνο και τον τεμαχισμό της Ρωσσίας, ενός έθνους 1.000 ετών, σε μια συλλογή ξεχωριστών κρατών.

Ο Ben Norton γράφει στο Monthly Review (https://mronline.org/2022/06/27/u-s-govt-body-plots-to-break-up-russia-in-name-of-decolonization/):

«Μετά την ανατροπή της ΕΣΣΔ, ο νεοσυντηρητικός πράκτορας και μελλοντικός αντιπρόεδρος Dick Cheney ήθελε να τεμαχίσει τη Ρωσσία (https://multipolarista.com/2022/02/01/dick-cheney-us-goal-break-up-russia/) σε αρκετές μικρότερες χώρες. Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Zbigniew Brzezinski (https://archive.ph/bSSkm#selection-1815.417-1815.483) δημοσίευσε ακόμη και ένα άρθρο στο ελίτ περιοδικό Foreign Affairs το 1997, προτείνοντας τη δημιουργία μιας «χαλαρά συνομοσπονδιακής Ρωσσίας – αποτελούμενης από μια ευρωπαϊκή Ρωσσία, μια Δημοκρατία της Σιβηρίας και μια Δημοκρατία της Άπω Ανατολής».

Υπήρξε ακόμη και μια εικονική ακρόαση του Κογκρέσου που μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=-iGtFXs9gvo) πριν από ένα χρόνο, στις 23 Ιουνίου 2022, στην οποία μια ομάδα που ονομάζεται Επιτροπή του Ελσίνκι συζήτησε ανοιχτά τη βαλκανοποίηση και την «αποαποικιοποίηση» της Ρωσσίας.

Τουλάχιστον από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, αυτοί οι πολεμοκάπηλοι παγκοσμιοποιητές έχουν πάρει τον έλεγχο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, του Υπουργείου Άμυνας και κάθε ομοσπονδιακής υπηρεσίας που έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, τη συλλογή πληροφοριών, τη χρηματοδότηση και την επιβολή του νόμου. Ο Kennedy προσπάθησε να πάει ενάντια στις επιθυμίες τους ακολουθώντας περισσότερο μια ειρηνική εξωτερική πολιτική (ήθελε να ξεκινήσει κλείνοντας τη CIA). Ο Kennedy το πλήρωσε με τη ζωή του.

Αυτή η κλίκα αναφέρεται συχνά από τους πολιτικούς αντιπάλους της ως «νεοσυντηρητική» και «νεοφιλελεύθερη», αλλά αυτό που τους κάνει μοναδικούς είναι η δίψα τους για αίμα και η αποφασιστικότητά τους να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο σύστημα «ενός κόσμου» βασισμένο στη συγχώνευση ορισμένων πτυχών του κομμουνισμού και του φασισμού. Η διαφορά μεταξύ αυτού και των πρώην κακών αυτοκρατοριών είναι ότι αυτή θα είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί τους πάντες σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια της σημερινής προηγμένης τεχνολογίας. Συνδέονται στενά με το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα για το οποίο προειδοποίησε ο πρόεδρος Eisenhower στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του. Συνδέονται επίσης με μυστικές κοινωνίες για τις οποίες προειδοποίησε ο πρόεδρος John F. Kennedy πριν δολοφονηθεί. Ο στενότερος ξένος σύμμαχός τους είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ολόκληρο το κίνημα είναι ευρωκεντρικό με τις κύριες δεξαμενές σκέψης τους να είναι το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων με έδρα τις ΗΠΑ, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και η Τριμερής Επιτροπή, μεταξύ άλλων.

Αλλά ανεξάρτητα από το πώς τους αποκαλείτε ή πώς τους περιγράφετε, εδώ είναι αυτό που κάθε Αμερικανός πρέπει να γνωρίζει: Δεν θα σταματήσουν κυριολεκτικά σε τίποτα για να υποδαυλίσουν τον πόλεμο, επειδή είναι από το χάος που σχεδιάζουν να οικοδομήσουν τη νέα παγκόσμια τάξη τους.

Αν το σκεφτείτε, δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα χάους από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μας έκαναν να εμπλακούμε στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία, τη Σομαλία κ.λπ.

Αυτές οι μηχανορραφίες ήταν αρκετά κακές. Αλλά τώρα συνωμοτούν για να μας εμπλέξουν σε έναν πόλεμο, έναν παγκόσμιο πόλεμο με μια άλλη ΠΥΡΗΝΙΚΗ δύναμη, τη Ρωσσία, που θα είχε ένα κολασμένο αποτέλεσμα για όλα τα εμπλεκόμενα έθνη για τα επόμενα χρόνια.

Μπορεί να νομίζουν ότι μπορούν να περιορίσουν τον πόλεμο σε μερικά τακτικά πυρηνικά ή «βρώμικες βόμβες» που εκρήγνυνται, τίποτα σαν έναν τεράστιο ICBM, αλλά αυτά είναι μπούρδες. Μόλις εκραγεί η πρώτη βόμβα, ανεξάρτητα από το πού, όλα τα στοιχήματα είναι ανοικτά και ξεκινούν οι αγώνες.

Αυτά τα πολεμοκάπηλα νεοσυντηρητικά/νεοφιλελεύθερα συμφέροντα αποτελούν το Ενιαίο Κόμμα στην Ουάσιγκτον, πράγμα που σημαίνει ότι ελέγχουν όχι μόνο τον Λευκό Οίκο αλλά και τα δύο σώματα του Κογκρέσου, συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας των πολιτικών και στα δύο μεγάλα κόμματα.

Δύο από τα κύρια ανδρείκελά τους στη Γερουσία των ΗΠΑ είναι οι γερουσιαστές Lindsey Graham, Ρεπουμπλικανός της Νότιας Καρολίνας, και Richard Blumenthal, Δημοκρατικός του Κονέκτικατ. Αυτοί οι δύο γερουσιαστές κάλεσαν συνέντευξη Τύπου στις 22 Ιουνίου που έστειλε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα. Παρακολουθήστε το 14λεπτο βίντεο παρακάτω για λεπτομέρειες.

(βίντεο: https://youtu.be/mhjVq0Nipls)

Η Ρωσσία έχει τα δικά της προβλήματα και δεν υπονοώ σε καμμία περίπτωση ότι έχουν αγνές αξίες στην τρέχουσα κατάσταση στην Ανατολική Ευρώπη. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να έχει κάνει η Ρωσσία που θα δικαιολογούσε με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ή τη χρήση πυρηνικών όπλων. Ωστόσο, αυτό ακριβώς είναι που η κυβέρνηση των ΗΠΑ φαίνεται αποφασισμένη να προκαλέσει.

Βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός πρωτοφανούς σεναρίου που, αν συνεχίσει την τρέχουσα πορεία του προς τη λογική του κατάληξη, θα έχει άσχημη κατάληξη. Και ανησυχώ ότι μπορεί να τελειώσει πολύ άσχημα για το έθνος που ισχυρίζεται ότι «Εμπιστευόμαστε τον Θεό» ("In God We Trust"), αλλά δεν έχει ενεργήσει με τρόπο αντάξιο αυτού του συνθήματος για πολλές, πολλές δεκαετίες.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, δυστυχώς, δεν προσφέρει κανένα καλό αποτέλεσμα για τους ανθρώπους οποιουδήποτε έθνους στη Γη. Αλλά αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια ομάδα πολύ ισχυρών, πολύ πλούσιων ελίτ που πιστεύουν ότι ένας τέτοιος καταστροφικός πόλεμος θα τους ωφελήσει.

Γνωρίζουμε ότι ο πρωταρχικός στόχος αυτών των εωσφορικών ελίτ είναι να εφαρμόσουν μια ψηφιακή ταυτότητα για όλους τους ανθρώπους ξεκινώντας από τη γέννηση (βλ. Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 16.9 στην Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ) συνδεδεμένη με ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα. Θέλουν επίσης πολύ λιγότερους ανθρώπους στη γη, επειδή ένας μικρότερος πληθυσμός θα ήταν πιο ευνοϊκός για μια κεντρικά σχεδιασμένη, από πάνω προς τα κάτω παγκόσμια δικτατορία, όπου όλοι οι άνθρωποι ελέγχονται ψηφιακά και παρακολουθούνται σε ό, τι κάνουν, σχεδόν σαν cyborgs. Έχω πολλές φορές αναφέρει προηγουμένως τον Klaus Schwab, τον Yuval Noah Harari, τον Dennis Meadows, τον βασιλιά Κάρολο και άλλα φρικιά της παγκοσμιοποίησης και του αποπληθυσμού να μας λένε ότι αυτό είναι το είδος του μέλλοντος που οραματίζονται. Δεν πρόκειται να αναμασήσω ξανά τα αποσπάσματα τους σε αυτό το άρθρο, αλλά παροτρύνω τους νέους αναγνώστες να περάσουν από τα αρχεία και να τα διαβάσουν. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι απλώς να προειδοποιήσει τους αναγνώστες και να τους αφυπνίσει για την πολύ πραγματική πιθανότητα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα μπορούσε εύκολα να κλιμακωθεί σε μια πυρηνική αναμέτρηση με τη Ρωσσία.

Γιατί το θέλουν αυτό οι πολιτικοί μας στην Ουάσιγκτον; Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αλλά ξέρω ότι η αντίσταση ενάντια στη Μεγάλη Επαναφορά και σε έναν πλήρως ψηφιοποιημένο κόσμο αρχίζει να κερδίζει δυναμική.

Την περασμένη εβδομάδα, η Αλαμπάμα έγινε η τρίτη πολιτεία (https://www.newswars.com/alabama-joins-pushback-against-a-central-bank-digital-currency/), μετά τη Φλόριντα και την Ιντιάνα, που ψήφισε νομοθεσία που φιλοδοξεί να απαγορεύσει οποιοδήποτε ψηφιακό νόμισμα να είναι νόμιμο χρήμα εντός της δικαιοδοσίας της.

Το έθνος της Σλοβακίας (https://www.euractiv.com/section/politics/news/slovakia-adds-right-to-cash-payments-in-constitution-over-digital-euro-fears/) ενέκρινε συνταγματική τροποποίηση νωρίτερα αυτό το μήνα που υποτίθεται ότι θα εγγυάται ότι οι πολίτες έχουν πάντα το δικαίωμα να κάνουν αγορές με μετρητά.

Δεν είμαι σίγουρος πόσο αποτελεσματικοί θα είναι αυτοί οι νόμοι, αλλά δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι οι άνθρωποι ξυπνούν και πιέζουν τους πολιτικούς τους να προστατεύσουν τα μετρητά και να αποτρέψουν τη δημιουργία μιας πραγματικά χωρίς μετρητά κοινωνίας. Πολλοί άνθρωποι, ειδικά οι ευσεβείς Χριστιανοί, θα διστάσουν επίσης να αποδεχτούν οποιοδήποτε είδος ψηφιακής ταυτότητας.

Αναφέρθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης τον Φεβρουάριο του 2023 ότι προκειμένου οι άνθρωποι να συμφωνήσουν με τις τεράστιες αλλαγές που σχεδιάζονται για τη νέα ψηφιακή παγκόσμια τάξη, θα πρέπει να χορηγηθεί κάποιο είδος «σοκ» στο σύστημα.

Ο καθηγητής Arturo Bris, διευθυντής του IMD World Competitiveness Center, και ο Δρ Samir Saran, πρόεδρος του Observer Research Foundation, αντιμετώπισαν το ερώτημα, «Πώς θα αλλάξει η παγκόσμια τάξη αυτή τη δεκαετία» και πώς θα είναι σε 10 χρόνια;

Ο Bris δήλωσε ότι πιστεύει ότι χρειάζεται ένα «σοκ» για να μετατοπιστεί το σημερινό διεθνές πλαίσιο από την τρέχουσα «παγκόσμια τάξη» στη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Και αυτός ο «μετασχηματισμός» της παγκόσμιας τάξης «δεν μπορεί να είναι σταδιακός».

«Συμφωνώ απόλυτα ότι η παγκόσμια τάξη, ο τρόπος με τον οποίο είναι χτισμένη σήμερα, δεν έχει κανένα νόημα», δήλωσε ο Bris. «Αυτό δεν συνάδει με τις οικονομικές δυνάμεις όπως η Ινδία, η Βραζιλία ή η Γερμανία. Δεν έχουν τεράστιο ρόλο στη διεθνή τάξη. Αλλά για μένα, το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα περάσουμε από αυτή τη μεταμόρφωση. Δεν μπορεί να είναι σταδιακή. Πρέπει να είναι, πρέπει να οδηγείται από ένα μέρος, από ένα συγκεκριμένο σοκ που θα συμβεί».

Με άλλα λόγια, η σημερινή παγκόσμια τάξη είναι πολύ βαριά με επιρροή από μια κυρίαρχη δύναμη, και κάτι δραστικό πρέπει να συμβεί προκειμένου να αλλάξει αυτό.

Στη συνέχεια, ο Saran παρενέβη και είπε ότι αν ο Bris αναφερόταν στην επερχόμενη βία, τις συγκρούσεις και πολλά άλλα, ο Saran λέει ότι «το ζούμε ήδη».

«Χάσαμε ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας λόγω της πανδημίας, επειδή ήμασταν όλοι εγωιστές, δεν ήμασταν πρόθυμοι να μοιραστούμε, δεν ήμασταν πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουμε τους παγκόσμιους θεσμούς για να δώσουμε απαντήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου. Έχουμε χάσει ανθρώπους, οπότε πόση περισσότερη αιματοχυσία χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε ότι η μετάβαση είναι προ των πυλών;»

Παρακολουθήστε τη συζήτηση σε κλιπ 1 λεπτού παρακάτω:

(εντός του συνδέσμου)

Προφανώς, οι δυνάμεις έχουν αποφασίσει ότι θα χρειαστεί πολύ περισσότερη αιματοχυσία. Γιατί αλλιώς θα πίεζαν τόσο σκληρά για πόλεμο μεταξύ δύο εθνών οπλισμένων μέχρι τα δόντια με πυρηνικά όπλα;

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/06/24/who-is-behind-the-attempted-coup-in-russia/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!