Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Η αστυνομία συλλαμβάνει 18χρονο! (BINTEO)




Ο Φίλιππος (20) ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο Bad Oeynhausen μετά την αποφοίτηση


Σύλληψη μετά το θάνατο του Φίλιππου (20) στο Bad Oeynhausen!

Ο νεαρός άνδρας είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου από μια ομάδα αγνώστων μετά τον χορό της αδελφής του. Λόγω πολυάριθμων συμβουλών μαρτύρων και εντατικής ερευνητικής εργασίας, η επείγουσα υποψία εναντίον του 18χρονου εντάθηκε, ανέφερε η αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης (26 Ιουνίου).


Λέγεται ότι είναι ο κύριος δράστης

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ένας 18χρονος άνδρας από το Bad Oeynhausen συνελήφθη από ερευνητές της ομάδας ανθρωποκτονιών "Palais". Η αστυνομία τον έπιασε στο σπίτι. Σύμφωνα με τις τρέχουσες γνώσεις, είναι ο κύριος δράστης που φέρεται να προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα στο 20χρονο θύμα.

Κατόπιν αιτήματος της εισαγγελίας του Bielefeld, ο ύποπτος πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον δικαστή την Πέμπτη.



Δραματική έκκληση από τη μητέρα του Φίλιππου

«Είστε δολοφόνοι και συνδολοφόνοι». Με αυτά τα απεγνωσμένα λόγια, η μητέρα του Φιλίππου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, είχε κατηγορήσει τους δράστες και τους κάλεσε στο βίντεο να παραδοθούν. Ζητάει «να δείξετε με το δάχτυλο τον σωστό δολοφόνο», λέει η Joanna Steinmann.






Το άνανδρο έγκλημα είχε προκαλέσει φρίκη και οργή σε εθνικό επίπεδο. Ο Φίλιππος είχε δεχθεί επίθεση και ξυλοκοπηθεί βάναυσα την περασμένη Κυριακή μαζί με έναν γνωστό του από μια ομάδα περίπου δέκα νεαρών ανδρών. Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του στο νοσοκομείο.

Οι περισσότεροι από τους άγνωστους δράστες διαφεύγουν. Η μητέρα του θύματος προτρέπει την ομάδα να παραδοθεί. «Διαφορετικά δεν θα βρείτε ησυχία μέχρι το τέλος της ζωής σας», είπε η βαθιά θλιμμένη Joanna Steinmann. Θα σας στοιχειώνει που κάποιος πέθανε», λέει.



Αστυνομία: «Κάθε στοιχείο, όσο μικρό κι αν είναι, μπορεί να είναι καθοριστικό»

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία κάλεσε και πάλι πιθανούς μάρτυρες να παρουσιαστούν. «Ποιος παρατήρησε μια ομάδα ανθρώπων που κιμούνταν ύποπτα; Κάθε υπαινιγμός, ανεξάρτητα από το πόσο μικρός είναι, μπορεί να είναι καθοριστικός για εμάς», δήλωσε ένας εκπρόσωπος. Μια ομάδα ανθρωποκτονιών ερευνά την ανθρωποκτονία σε συνδυασμό με επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Αναζητείται μια ομάδα περίπου δέκα ανδρών. 

Ο Φίλιππος και ο 19χρονος φίλος του φέρεται ότι ενεπλάκησαν σε καυγά μαζί τους. Οι άγνωστοι λέγεται ότι χτύπησαν και κλώτσησαν τα θύματά τους, ένας από τους οποίους στη συνέχεια έσυρε τον 20χρονο μακριά από την ομάδα και συνέχισε να του επιτίθεται σοβαρά. Ο 19χρονος είχε τραυματιστεί ελαφρά. Οι πληροφορίες του για τη νύχτα του εγκλήματος περιλαμβάνονται επίσης στην έρευνα, περιέγραψε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δεν μπορούσε να δώσει λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Οι ερευνητές ελπίζουν ότι ίσως κάποιος να έχει τραβήξει εν αγνοία του καταγραφές κινητών τηλεφώνων που δείχνουν τους φερόμενους ως δράστες. Ο ένας φορούσε ένα εμφανώς φωτεινό πορτοκαλί σακάκι Adidas, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.





Von „Südländern“ totgeschlagen: Philippos (20) aus Minden (youtube.com)



ΠΗΓΗ: Gewalttat in Bad Oeynhausen: 18-Jähriger festgenommen (rtl.de)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δυνατή για τον νεκρό γιο της: Η πιο γενναία μητέρα της Γερμανίας


«Προσευχηθήκαμε πολύ, αλλά δεν βοήθησε!»


Ποιος σκότωσε τον Φίλιππο (20); Η αστυνομία ελπίζει για φωτογραφίες περαστικών από κινητά τηλέφωνα



Συγκλονιστική συνέντευξη με τους γονείς του Philippo (†20): «Σκοτώθηκε. Σκληρό».
Η μοίρα του 20χρονου Φίλιππου από το Μίντεν συγκλονίζει ολόκληρη τη Γερμανία. Την ημέρα του θανάτου του, οι γονείς του μιλούν μπροστά στην κάμερα. Βλέποντας τον πόνο τους είναι σχεδόν αφόρητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!