Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Π ρ ω τ ο φ α ν έ ς ! Συνελήφθη 34χρονος, που μίλησε στό .....ραδιόφωνο κατά του 'Europride' ! ! ! ! ! ! ! ......

 


 

(Η συνέντευξη ΕΔΩ)

Aίσθηση προκαλεί η σύλληψη ενός 34χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα παραμείνει κρατούμενος όπως έγινε γνωστό, μέχρι και τήν Δευτέρα 1η Ιουλίου, επειδή μίλησε στον ραδιοφωνικο σταθμό 'Focus Fm' κατά του ...'Europride'!


Ο 34χρονος δήλωσε ότι ο κόσμος πρέπει να διαδηλώσει «κατά της καταστροφής της οικογένειας προκειμένου να αντισταθούν στη Χούντα των ΛΟΑΤΚΙ και της νέας τάξης πραγμάτων», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή του καθώς η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε τη συγκεκριμένη διαδήλωση.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης – όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί – ανέβαλε την υπόθεση για τη Δευτέρα (1/7) και αποφάσισε να διατηρήσει μέχρι τότε την κράτησή του.

Μάλιστα εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για διέγερση σε ανυπακοή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, όπως επίσης για απείθεια.

newsbreak.gr28.06.2024

……………………………..

Παρακράτος Pride!

https://nikh.gr

Το καθεστώς Μητσοτάκη δείχνει για άλλη μια φορά το αληθινό του πρόσωπο. 

Χορηγεί το δικαίωμα του "συνέρχεσθαι" a la cart, με γνώμονα ποιος είναι αρεστός στην νεοταξική ατζέντα του και ποιος όχι.

Εισβολές σε σπίτια απλών πολιτών και αναίτιες συλλήψεις, μάς γυρίζουν πίσω σε χρόνια σκλαβιάς. 

Ένας οικογενειάρχης θα κρατείται επί τέσσερις μέρες, μέχρι να δικασθεί τη Δευτέρα, επειδή κάλεσε τον κόσμο να συγκεντρωθεί σε περίκλειστο χώρο, στο προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. 

Ντροπή!

https://aktines.blogspot.com/2024/06/34-europride.html

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!