Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πατέλης, Τσούνης και Μπουρλά στην παρέλαση του Europride [εικόνα]




Θεσσαλονίκη-Europride 2024: Τζορτζ Τσούνης, Αλέξης Πατέλης και Άλμπερτ Μπουρλά στην πορεία υπερηφάνειας© Παρέχεται από: iefimerida


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία υπερηφάνειας Europride 2024 στην Θεσσαλονίκη, όπου ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους, το «παρών» δίνουν Τζορτζ Τσούνης, Αλμπερτ Μπουρλά και Αλέξης Πατέλης.

Ο Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, παρέα με τον πρέσβη των ΗΠΑ στη χώρα μας Τζορτζ Τσούνη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά, βρέθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις εκδηλώσεις του Europride 2024.

Οι τρεις με χαλαρό ντύσιμο επέλεξαν να δώσουν το «παρών» στην πορεία υπερηφάνειας που διεξάγεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα καταλήξει στο Λευκό Πύργο, ο οποίος θα φωτιστεί στα χρώματα του ουράνιου τόξου.




ΠΗΓΗ: Θεσσαλονίκη: Πατέλης, Τσούνης και Μπουρλά στην παρέλαση του Europride [εικόνα] (msn.com)

4 σχόλια:

  1. Πάει κι ο Λευκός Πύργος... οι τυποι βεβηλώνουν και λερώνουν τα ιερά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, τί άλλο νά περιμέναμε τάχα από τούς συγκεκριμένους ;
      Μήν έχουμε καμμία αυταπάτη.
      Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν συμμετοχή καί ευχόμαστε πάντα καλό αγώνα καί καλό μήνα από αύριο μέ υγεία!

      Διαγραφή
  2. Το τρίο της συμφοράς της Ελλάδος.
    Ο ένας θέλει να μας τελειώσει εθνικά χειραγωγήσιμους & θρησκευτικά χαλαρούς μέσω του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τις οικουμενιστικές θέσεις του.
    Ο άλλος θέλει να διαφθείρει την ελληνική κοινωνία με κρατικούς νόμους και από θέσεις εξουσίας που κατέχει.
    Ο τρίτος θέλει να μας ξεκάνει στην κυριολεξία, να μας διαστρέψει την γνώμη μας και να μας μας κάνει να αισθανόμαστε γονιδιακά αδύναμοι, σίγουρα άθεοι, ακόμα και συνειδησιακά ραγιάδες και γιουσουφάκια των Τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!