Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Tucker Carlson εξαπολύει βόμβα αλήθειας για το σατανικό πολεμοκάπηλο κόμμα της Ουάσιγκτον



Ο συντηρητικός δημοσιογράφος Tucker Carlson ρωτήθηκε πρόσφατα τι πιστεύει για την ενστικτώδη αντίδραση του πρώην αντιπροέδρου Mike Pence στην απελευθέρωση του Julian Assange, ο οποίος κρατήθηκε χωρίς δίκη για περισσότερα από πέντε χρόνια, τις περισσότερες φορές σε αλληλέγγυο περιορισμό.


Το μόνο έγκλημα του Assange ήταν ότι δημοσίευσε πληροφορίες που του διαβιβάστηκαν από έναν εμπιστευτικό της κυβέρνησης που η κυβέρνηση δεν ήθελε να γνωρίζουμε.

Ο Pence κατηγόρησε τον Assange σε ένα tweet ότι θέτει σε κίνδυνο τις ζωές του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ, κάτι που ακούγεται σκανδαλώδες, αλλά δεν έχει απολύτως καμμία βάση στην πραγματικότητα. 

Ακόμη και η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει παράσχει ποτέ κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού. 

Είναι εντελώς κατασκευασμένο για να κάνει τον Assange να ακούγεται σαν ένας επικίνδυνος τύπος που πρέπει να κλειδωθεί μακριά για μια ζωή.

 



Δεν συμφωνώ με τον Carlson σε όλα, σίγουρα. Αλλά η απάντησή του σε αυτό το ερώτημα σχετικά με τον Pence και το υπόλοιπο μονοκομματικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον ήταν εύστοχη και άξιζε να την παρακολουθήσουμε.
 

 



Ο Tucker Carlson έχει δίκιο. Μην ζείτε σε άρνηση και συνεχίστε να πιστεύετε ότι ζούμε στη χώρα των ελεύθερων και στην πατρίδα των γενναίων και ότι η κυβέρνησή μας έχει τις πλάτες μας. 
 
Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν κάθε πόλεμος που ξεκίνησαν ή ενεπλάκησαν οι ΗΠΑ από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου δεν είχε καμμία σχέση με τη διατήρηση της ελευθερίας ή την εξαγωγή «δημοκρατίας» ή ο,τιδήποτε άλλο διαχρονικής αξίας. 
 
Οι περισσότεροι πόλεμοι στη φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη μετά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο καταλήγουν στην παράταξη περιουσιακών στοιχείων, τόσο πολιτικών περιουσιακών στοιχείων όσο και φυσικών πόρων, προκαλώντας χάος και υποστηρίζοντας την ηγεμονία των ΗΠΑ τόσο στρατιωτικά όσο και οικονομικά. 
 
Αυτή η παλιά τάξη τώρα καταρρέει και μια καταρρέουσα αυτοκρατορία είναι μια επικίνδυνη αυτοκρατορία.

Οι πράκτορες της Washington Uniparty όπως ο Mike Pence και ο Mike Pompeo είναι εγκληματίες που λειτουργούν εντός του στρατιωτικο-βιομηχανικού-κογκρέσου των ΗΠΑ. 
 
Μέχρι να ξεριζωθούν ή μέχρι να επιστρέψει ο Χριστός, η Αμερική και ο κόσμος δεν είναι ασφαλείς. 
 
Ο Σατανάς μισεί τα έθνη επειδή έχουν οριστεί από τον Θεό και χρησιμοποιεί τα τσιράκια του στην Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και άλλες δυτικές πρωτεύουσες για να εξαπολύσει τρόμο και καταστροφή σε όλα τα έθνη του κόσμου
 
Η Κίνα είναι ο μπαλαντέρ, προσπαθώντας να παίξει και τις δύο πλευρές εναντίον της άλλης, και φαίνεται να έχει εξαπατήσει τη Δύση να πιστέψει ότι είναι με το μέρος της Δύσης.

Πρέπει να προετοιμαστούμε για δύσκολες μέρες, όχι μόνο σωματικά, αλλά διανοητικά και πνευματικά. 
 
Θεέ μου, σε παρακαλώ βοήθησέ μας σε αυτή την προσπάθεια. Βοηθήσέ μας να ξεφύγουμε από τις διαβολικές μηχανορραφίες των λεγόμενων δημοσίων υπαλλήλων, διεφθαρμένων δικαστών και διπρόσωπων γραφειοκρατών του κατεστημένου όπως ο Mike Pence, ο Mike Pompeo, ο Antony Blinken, η Nikki Haley, ο John Bolton, ο John Brennan, ο James Clapper κ.ά., και πολεμοκάπηλων στο Κογκρέσσο όπως ο Lindsey Graham, ο Chuck Schumer, ο Leon Panetta, ο Mitt Romney, ο Michael McCaul, ο Mike Turner, ο Mike Johnson, ο Hakeem Jeffries, η Nancy Pelosi και όλοι οι άλλοι και από τις δύο πλευρές που συνεργάζονται στα σχέδια του Σατανά για παγκόσμια καταστροφή. Αμήν.


ΠΗΓΗ: VIDEO: Tucker Carlson unleashes truth bomb about Satanic warmongering Washington Uniparty – LeoHohmann.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Όταν καί όπου ακούνε περί του συγκεκριμένου Αμερικανού Δημοσιογράφου, βγάζουν φλύκταινες....

    Οι γνωστοί καί μή εξαιρετέοι καί οι συνοδοιπόροι τους ανά τίς ηπείρους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!