Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Πορνό και προφυλακτικά μέ γεύση φράουλας (!). για ....9χρονους μαθητές ; ; ; ; ; ; Α ν τ ι τ α χ θ ε ί τ ε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ στην πρόωρη σεξουαλικοποίηση!


Εικόνα: freepik / drobotdean


Η πρώιμη σεξουαλικοποίηση στα σχολεία μας αμφισβητείται επανειλημμένα, αλλά περιπτώσεις όπως αυτή στην οποία μια δασκάλα έδειξε επανειλημμένα ερωτικές σκηνές στους εννιάχρονους έως δεκάχρονους μαθητές της και τόνισε τα πλεονεκτήματα των προφυλακτικών με διαφορετικές γεύσεις κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ αποδεικνύουν την έκταση της διαστροφής που έχει πλέον βρει το δρόμο της στα αυστριακά σχολικά μαθήματα. 

Το αυστριακό κόμμα MFG, προειδοποιεί κατά της πρόωρης σεξουαλικοποίησης εδώ και δύο χρόνια, και καλεί τον κόσμο να αντισταθεί επιτέλους σε αυτή την ατζέντα.


«Αυτό είναι σαν μια λευκή επιταγή για εντελώς απεριόριστη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για παιδιά κάτω των 10 ετών»

Βουλευτής Dagmar Häusler (MFG): "Σε τί χρησιμεύει στα 9χρονα η γνώση ότι το πέος έχει καλύτερη γεύση με προφυλακτικό φράουλας;"



«Μας χλεύασαν, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης είπε ακόμη ότι δεν υπήρχε αμφισβητήσιμη πρόωρη σεξουαλικοποίηση στα σχολεία, τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις μας και τα κέντρα φροντίδας - αλλά τώρα οι φόβοι μας επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά», λέει η βουλευτής Δρ. Dagmar Häusler, BSc., Πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Κόμματος της Αυστρίας (MFG), σχετικά με την υπόθεση που έχει πλέον δημοσιοποιηθεί στα μέσα ενημέρωσης. Καλεί «επιτέλους να μην κοιτάμε πλέον από την άλλη πλευρά και να ενεργήσουμε αντ' αυτού».


Είναι μια απίστευτη ιστορία, η οποία αναφέρθηκε επίσης ανάλογα στα μέσα ενημέρωσης. 


Μία δασκάλα λέγεται ότι έδειξε σε παιδιά ηλικίας μεταξύ εννέα και δέκα ετών μια σεξουαλική ταινία που πήγαινε προς την κατεύθυνση της πορνογραφίας ως μέρος των μαθημάτων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. 


Η δασκάλα λέγεται ότι επανέφερε αρκετές φορές τις ιδιαίτερα έντονες ερωτικές σκηνές και ουσιαστικά «διέταξε» τα παιδιά να κοιτάξουν ιδιαίτερα προσεκτικά. 


Στη συνέχεια, η εν λόγω δασκάλα λέγεται ότι διένειμε προφυλακτικά με διαφορετικές γεύσεις μεταξύ των παιδιών ηλικίας 9 έως 10 ετών, τα οποία «κάνουν το πέος να έχει καλύτερη γεύση» όταν τοποθετείται στο στόμα.


«Ο κίνδυνος της εντελώς υπερβολικής πρώιμης σεξουαλικοποίησης στα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα και τα κέντρα φροντίδας δεν είναι ασυναρτησίες, αλλά γεγονός, όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το θλιβερό παράδειγμα», αναφέρει η βουλευτής Dagmar Häusler, BSc., και Ομοσπονδιακή Πρόεδρος-Αναπληρωτής του αυστριακού κόμματος MFG.


«Εδώ και δύο χρόνια, η MFG επισημαίνει το λανθάνον πρόβλημα της πρώιμης σεξουαλικοποίησης, το οποίο είναι εξαιρετικά εκρηκτικό», λέει η Dagmar Häusler. 


Ο κίνδυνος της εντελώς υπερβολικής πρώιμης σεξουαλικοποίησης στα ιδρύματα φροντίδας και εκπαίδευσης δεν είναι ασυναρτησίες, αλλά γεγονός, όπως μπορεί να φανεί από αυτό το θλιβερό παράδειγμα. 


Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να είναι μόνο μία από τις πολλές περιπτώσεις, με μόνο λίγες να δημοσιοποιούνται. 


Αλλά ακόμη και αυτά κρατούνται μυστικά από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης όσο το δυνατόν περισσότερο - προφανώς επειδή δεν θέλουν να προκαλέσουν αντιδράσεις. 


Dagmar Häusler: «Το σχεδόν μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι ότι η Διεύθυνση Εκπαίδευσης ισχυρίζεται ότι δεν διαπίστωσε κανένα παράπτωμα στην εν λόγω εκπαιδευτικό (!!!!!) . Αυτό είναι σχεδόν μια λευκή επιταγή για οποιοδήποτε περαιτέρω τέτοιο αμφισβητήσιμο "μέτρο"».



Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση «Χωρίς σύνορα»;

Το γεγονός ότι, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας του κρατιδίου της Άνω Αυστρίας, το περιεχόμενο και η ακριβής εφαρμογή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης «δεν καθορίζονται» και ότι εξωτερικά εργαστήρια μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στα μαθήματα, είναι το κερασάκι στην τούρτα για την Dagmar Häusler: 

«Με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, να αφήσουμε στους εκπαιδευτικούς ελεύθερο χώρο προς όλες τις κατευθύνσεις, ουσιαστικά χωρίς βασικά σημεία και σαφή όρια, είναι απίστευτο. Η πόρτα ανοίγει στην κατάχρηση της μεταφοράς γνώσεων υπό την ισχυρή επιρροή των προσωπικών σεξουαλικών απόψεων των εκπαιδευτικών - μέχρι την περίπτωση που αναφέρθηκε παραπάνω, όπου τα εννιάχρονα διδάσκονται τα γευστικά πλεονεκτήματα των προφυλακτικών φράουλας.



Ατζέντα του Π.Ο.Υ. για την πρώιμη σεξουαλικοποίηση

Είναι προφανές για την Dagmar Häusler ότι υπάρχει μια θεμελιώδης ατζέντα πίσω από το θέμα, επειδή είναι προφανές γεγονός ότι υπάρχει μια πολύ επίσημη κατευθυντήρια γραμμή του ΠΟΥ για την πρώιμη σεξουαλικοποίηση, με το όνομα «Πρότυπα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην Ευρώπη». 


Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 0 και 4 ετών θα πρέπει να ενημερώνονται για την ευχαρίστηση και την απόλαυση να αγγίζουν το σώμα τους και τον αυνανισμό κατά την πρώιμη παιδική ηλικία, καθώς και για ευχάριστες εμπειρίες σωματικής εγγύτητας ως μέρος της ανθρώπινης ζωής – και τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 9 ετών θα πρέπει να εκπαιδεύονται σχετικά με τη σεξουαλική επαφή, το σεξ στα μέσα ενημέρωσης και τον αυνανισμό».


Καταλήγοντας η βουλευτής Dagmar Häusler παρατηρεί: «Γιατί, άρα γε, αυτή η παράλογη πίεση να "σεξουαλικοποιηθούν" τα παιδιά όσο το δυνατόν νωρίτερα με περιεχόμενο που είναι εντελώς ακατάλληλο από την άποψη της ηλικίας; 


Δεν μπορεί να ειπωθεί αρκετά συχνά: Το να φέρνεις τα παιδιά σε επαφή με σεξουαλικό περιεχόμενο και πορνογραφικές ταινίες πέρα από τα όρια της ντροπής τους δεν έχει καμμία σχέση με την υπεύθυνη ανατροφή των παιδιών. Αντίθετα, αυτή ακριβώς είναι η παράλογη, ιδεολογικοποιημένη με βάση το φύλο ατζέντα που απορρίπτουμε».




ΠΗΓΗ: Pornos und Kondome mit Geschmack für 9-jährige Schüler? Frühsexualisierung entschieden entgegentreten! (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!