Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Μελέτη αυτοψιών από ομοτίμους: Το 74% των θανάτων σχετίζονται με ενέσεις Covid


Εικόνα: esben468635, Adobe Stock




Η ανασκόπηση δημοσιεύθηκε αρχικά στο "The Lancet SSRN" - μια ερευνητική πλατφόρμα όπου δημοσιεύονται εργασίες καθώς περνούν από τη διαδικασία αξιολόγησης από ομοτίμους - αλλά αργότερα αφαιρέθηκε. 

Η ανάλυση εγκρίθηκε από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Michigan και χρησιμοποιήθηκε μια πρότυπη επιστημονική μεθοδολογία.


Μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας σχετικά με τις αυτοψίες μετά τους «εμβολιασμούς» Covid-19 δείχνει ότι το 73,9% των 325 θανάτων που αναλύθηκαν μπορεί να συνδεθεί με τις ενέσεις. Αυτό δείχνει μια «υψηλή πιθανότητα αιτιώδους σχέσης» μεταξύ των εμβολιασμών και του θανάτου.

Εν τω μεταξύ, η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στις 21 Ιουνίου στο επιστημονικό περιοδικό Forensic Science International, έχει την ιδιαίτερη ιστορία της πίσω της. Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 5 Ιουλίου 2023 στον διακομιστή προεκτύπωσης του The Lancet SSRN, μιας ερευνητικής πλατφόρμας ανοικτής πρόσβασης.

Οι συγγραφείς που υποβάλλουν το έργο τους στα περιοδικά Lancet για αναθεώρηση δημοσιεύουν το έργο τους στο The Lancet SSRN για να το καταστήσουν διαθέσιμο στο κοινό ενώ αξιολογείται από ομοτίμους.

Ωστόσο, το Lancet αφαίρεσε τη μελέτη από τον διακομιστή εντός 24 ωρών. Αιτιολογία: «Τα συμπεράσματα της μελέτης δεν υποστηρίζονται από τη μεθοδολογία της μελέτης», σύμφωνα με δήλωση στην ιστοσελίδα του SSRN.

«Η μελέτη είχε προβληθεί περισσότερες από 100.000 φορές μέχρι τότε», γράφει το The Defender σε αυτό το πλαίσιο. Οι συγγραφείς της μελέτης είναι ο ερευνητής του Πανεπιστημίου του Michigan Nicolas Hulscher, ο William Makis, ο Peter A. McCullough και αρκετοί από τους συναδέλφους τους από την The Wellness Company.

Οι συγγραφείς εξήγησαν ότι οι αυτοψίες θα πρέπει να πραγματοποιούνται σε όλους τους νεκρούς που είχαν λάβει ένα ή περισσότερα «εμβόλια» Covid-19 και ότι τα «εμβολιασμένα» άτομα θα πρέπει να παρακολουθούνται κλινικά για τουλάχιστον ένα χρόνο μετά τον «εμβολιασμό».

Ζήτησαν περαιτέρω έρευνα για το θέμα αυτό. Όπως είπε ο McCullough στο Defender:


«Η μελέτη μας υποβλήθηκε σε πρωτοφανή λογοκρισία από τον διακομιστή προεκτύπωσης Lancet SSRN και τέθηκε εκτός σύνδεσης μετά από μαζικές λήψεις από ενδιαφερόμενους γιατρούς και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

Το Lancet δεν ήθελε ο κόσμος να γνωρίζει ότι σε θανάτους στους οποίους πραγματοποιήθηκαν αυτοψίες μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19, μια ανεξάρτητη έρευνα δείχνει ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία θανάτου στο 73,9% των περιπτώσεων.

Τα πιο κοινά θανατηφόρα σύνδρομα εμβολίων ήταν η μυοκαρδίτιδα και οι θρόμβοι αίματος, συνέχισε ο McCullough. Εν τω μεταξύ, οι ερευνητές δημοσιογράφοι θα πρέπει να προσπαθήσουν να αποκαλύψουν ποιος βρίσκεται πίσω από την ανήθικη καταστολή κρίσιμων κλινικών πληροφοριών για το κοινό στο Lancet.

Ο McCullough επισημαίνει επίσης ότι το έργο εγκρίθηκε από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Michigan και ότι χρησιμοποιήθηκε μια τυποποιημένη επιστημονική μεθοδολογία για την αξιολόγηση των μελετών που θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην ανασκόπηση.

Οι συγγραφείς είχαν αναζητήσει τη βιβλιογραφία που αρχειοθετήθηκε και δημοσιεύθηκε στο PubMed και στο ScienceDirect για όλες τις εκθέσεις αυτοψίας και νεκροψίας στις οποίες ο θάνατος συνέβη μετά τον «εμβολιασμό».

Τελικά, αξιολογήθηκαν 44 εργασίες με 325 αυτοψίες και μία περίπτωση νεκροψίας. Τρεις γιατροί εξέτασαν ανεξάρτητα κάθε περίπτωση και αποφάσισαν εάν ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 ήταν η άμεση αιτία ή ένας σημαντικός παράγοντας που συνέβαλε στον αναφερόμενο θάνατο.

Οι κύριες αιτίες θανάτου περιελάμβαναν αιφνίδιο καρδιακό θάνατο, ο οποίος συνέβη στο 35% των περιπτώσεων, καθώς και πνευμονική εμβολή και καρδιακή προσβολή, που συνέβησαν στο 12,5% και 12% των περιπτώσεων, αντίστοιχα.

Άλλες αιτίες ήταν η ανοσοθρομβωτική θρομβοπενία που προκλήθηκε από το «εμβόλιο», η μυοκαρδίτιδα, ένα πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο και οι εγκεφαλικές αιμορραγίες. Οι περισσότεροι από τους θανάτους συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα από τον τελευταίο «πυροβολισμό».

Και έτσι οι συγγραφείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται αιτιωδώς με την ένεση του κορωνοϊού, καθώς είναι ιδιαίτερα συνεπείς με τους γνωστούς μηχανισμούς βλάβης του εμβολίου.




ΠΗΓΗ: Peer-reviewte Autopsie-Studie: 74 Prozent der Todesfälle stehen in (...) - Transition News (transition-news.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:
 











Γονιδιακή θεραπεία για τη διόρθωση της βλάβης που προκαλείται από τη γονιδιακή θεραπεία. Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;
Ο Δρ Peter McCullough ήταν μια θαρραλέα φωνή που φώναζε τους τρομακτικούς κινδύνους των τρυπημάτων mRNA. Τώρα θέλει να παίξει με το RNA σας για να διορθώσει το μπέρδεμα με το RNA σας. Όχι, όχι, όχι, όχι!!!!


Ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού: Προώθηση πωλήσεων επιβλαβών φαρμακευτικών προϊόντων με χρήματα των φορολογουμένων
Το αυστριακό κοινοβούλιο βρίσκεται στη διαδικασία να καταστήσει υποχρεωτικό ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Πρόκειται για υποχρεωτικό εμβολιασμό προς όφελος της φαρμακοβιομηχανίας, όχι για την υγεία. Μπορείτε να διαγραφείτε από τον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας του ΕΛΓΑ, αλλά όχι από το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι πρόκειται μόνο για ενισχύσεις στις πωλήσεις φαρμακευτικών προϊόντων.


Αποφασίστηκε η πλήρης λειτουργία του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού
Το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού γίνεται πραγματικότητα και έχει ξεπεράσει το κοινοβουλευτικό εμπόδιο στην Αυστρία - η ID Austria λαμβάνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού της. Αυτό δίνει στο Υπουργείο Υγείας κυριαρχία επί όλων των δεδομένων εμβολιασμού των Αυστριακών.


Δανία: Φόροι στις αγελάδες για την προώθηση του εργαστηριακού κρέατος
Η επόμενη χώρα που θα επιβάλει τεράστια βάρη στους αγρότες της είναι η Δανία. Η κυβέρνηση της Δανίας εισήγαγε ριζοσπαστικούς νέους νόμους που φορολογούν τους κτηνοτρόφους για «εκπομπές» από αγελάδες, χοίρους και πρόβατα σε μια προσπάθεια να «καταπολεμήσουν δήθεν την υπερθέρμανση του πλανήτη». Στην πραγματικότητα, ωστόσο, πρόκειται για την αποδυνάμωση ή την εξάλειψη του ανταγωνισμού των εργοστασίων που παράγουν εργαστηριακό κρέας, τεχνητό γάλα και καλλιεργημένο τυρί.


Η επόμενη αποτυχία εμβολιασμού;
Οι εμβολιασμοί χρησιμοποιούνται ευρέως μόνο για πολύ σπάνιες και αυτοθεραπευόμενες ή κατασκευασμένες λοιμώξεις à la "Covid-19". Αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς οι ανεπάρκειες είναι δύσκολο να κρυφτούν στην περίπτωση συχνών και σοβαρών ασθενειών. Με ένα εμβόλιο κατά της ελονοσίας, η Big Pharma είναι πλέον τόσο αλαζονική ώστε να αντιμετωπίσει ένα πραγματικό πρόβλημα ασθένειας. Εξάλλου, περίπου 250 εκατομμύρια άνθρωποι λέγεται ότι αρρωσταίνουν με αυτό κάθε χρόνο, κυρίως στην Αφρική, και περίπου 600.000 πεθαίνουν. i Μετά από 300 χρόνια καταστροφικής ιστορίας εμβολιασμού, θα πρέπει να εξακολουθεί να υπάρχει εμβολιαστική προστασία;


Π.Ο.Υ.: Το νέο στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων έχει ποσοστό θνησιμότητας 10%
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο «κλάδος 1β» εξαπλώνεται στην Κεντρική Αφρική, προκαλεί αποβολές και μεταδίδεται χωρίς σεξουαλική επαφή. Είναι θέμα χρόνου να φτάσει σε άλλες χώρες. Η εταιρεία Moderna ενημερώνει ότι έχει αρχίσει να αναπτύσσει εμβόλιο mRNA κατά της ευλογιάς των πιθήκων.


«Δεν έχω την πολυτέλεια να τρώω υγιεινά»
Η υγιεινή διατροφή δεν χρειάζεται να είναι ακριβή - μερικές φορές είναι ακόμη πιο οικονομική από την αγορά επεξεργασμένων τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!