Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Η ΤΡΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!! - ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ !....

Γυναίκα με παιδί,
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ από την ΠΤΗΣΗ,
 επειδή χρησιμοποίησε ΛΑΘΟΣ ....ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ!!!


Η πληγείσα μητέρα με τον γιο της στην αγκαλιά της.



Μια νεαρή μητέρα από το Τέξας, ισχυρίζεται ότι αυτή και το 16 μηνών παιδί της , αποκλείστηκαν από μια πτήση της 'United Airlines' επειδή δεν απευθύνθηκε σε έναν αεροσυνοδό με .....αντωνυμίες "they/them"!!!!!!!!!!

Μια γυναίκα από το Τέξας ισχυρίζεται ότι της απαγορεύτηκε η είσοδος σε πτήση της United Airlines με τον 16 μηνών γιο της επειδή χρησιμοποίησε λάθος αντωνυμίες για έναν αεροσυνοδό.

Η νεαρή μητέρα που ονομάζεται Jenna Longoria ήθελε πραγματικά να πετάξει από το Ώστιν του Τέξας στο Σαν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια - αλλά δεν ήταν δυνατό. 

Σε ένα κλιπ που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέει ότι όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, «απευθύνθηκε με λάθος φύλο» σε έναν υπάλληλο με τις «λάθος αντωνυμίες». Ως αποτέλεσμα, ο κυβερνήτης του αεροπλάνου τελικά την πέταξε έξω.
«Έγκλημα μίσους» - γυναίκα έμεινε αβοήθητη χωρίς φαρμακευτική αγωγή

«Θα σας πω τώρα τι συνέβη: παρεξήγησα μία από τις αντωνυμίες του αεροσυνοδού και δεν άρεσε στον άλλο αεροσυνοδό», εξήγησε η Longoria.



«Είπα: "Λυπάμαι πραγματικά, δεν είμαι τόσο εξοικειωμένη με τις αντωνυμίες". 


Κρατούσα τον γιο μου στην αγκαλιά μου, είχε μια κρίση ουρλιάζοντας, είχα το παιδικό κάθισμα στην πλάτη μου. Δεν μπορούσα να επικεντρωθώ σε τίποτε άλλο από το να βάλω το κάθισμα του παιδιού στο αεροπλάνο για τον γιο μου και να τον κάνω να νοιώσει άνετα». Αλλά ο αεροσυνοδός με τις αντωνυμίες they/them (αυτοί/αυτούς) δεν ήθελε επ' ουδενί να δεχτεί τη συγγνώμη της, συνεχίζει.


Στο κλιπ, φαίνεται να μιλάει με μία υπάλληλο της United που της λέει ότι ήταν απόφαση του κυβερνήτη να την αποκλείσει από την πτήση με βάση το «τι εκστόμισε». Ο υπάλληλος της λέει επίσης ότι «άκουσε περισσότερα» εκτός από το «σφάλμα αντωνυμίας».


«Βασικά, είπαν ότι ήμουν άτυχη και δεν ήθελαν να μου πουν ακριβώς τι είπα», είπε η Longoria. Συνεχίζει εξηγώντας ότι το «misgendering» ερμηνεύεται ως έγκλημα μίσους - και ότι μπορεί να αποκλειστεί από όλες τις μελλοντικές πτήσεις της United. Η United είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ.


Σε ένα άλλο κλιπ, η απελπισμένη μητέρα φαίνεται να ζητά συμβουλές από τους 20.000 οπαδούς της στο Instagram. «Δεν ξέρουμε πώς να επιστρέψουμε σήμερα», λέει. «Δεν ξέρω τι να κάνω, πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω». 


Η πτήση απογειώθηκε με τις αποσκευές της, οι οποίες περιελάμβαναν επίσης σημαντικά φάρμακα. Είπε ότι θα μπορούσε τώρα να «αρρωστήσει πολύ» χωρίς τα φάρμακά της στο μεταξύ.


Η United Airlines δεν σχολίασε αρχικά την υπόθεση στον Τύπο.




ΠΗΓΗ: Frau mit Kind von Flug ausgeschlossen, weil sie falsche Pronomen verwendete - Apollo News (apollo-news.net)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!