Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Αποκλειστικές έκτακτες ειδήσεις: Σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ έ ς πληροφορίες σχετικά με το ΟΞΕΙΔΙΟ του ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ στα ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA



Kορυφαίος ιατρός και καθηγητής σε επτά πανεπιστήμια, ο οποίος είναι ανώτερος ιολόγος, επιδημιολόγος, ογκολόγος και ανοσολόγος, προειδοποίησε ότι το οξείδιο του γραφενίου υπάρχει στα εμβόλια mRNA.



Ένας εξαιρετικά κατηρτησμένος κορυφαίος ιατρός και καθηγητής σε επτά πανεπιστήμια, ο οποίος είναι ανώτερος ιολόγος, επιδημιολόγος, ογκολόγος και ανοσολόγος, προειδοποίησε ότι το οξείδιο του γραφενίου υπάρχει στα εμβόλια mRNA.

Ο καθηγητής Δρ Robert W. Gorter, ο οποίος έχει λάβει απειλές θανάτου από άτομα που συνδέονται με τη Big Pharma, έπρεπε να προσλάβει ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς ασφαλείας και προσωπικούς σωματοφύλακες, επειδή η έρευνά του αποκάλυψε ένα πραγματικά σατανικό σχέδιο που εφαρμόζεται.

Έχει παράσχει συγκεκριμένες αποδείξεις για το οξείδιο του γραφενίου στα εμβόλια της Pfizer, μεταξύ άλλων, και προειδοποιεί ότι υπάρχει τρόπος παρακολούθησης των εμβολιασμένων χρησιμοποιώντας 5G και ιδιαίτερα κεραίες 6G.

Αυτή η τεχνολογία, που κατασκευάζεται σε ολόκληρο τον πλανήτη σε κάθε μεγάλη πόλη και πόλη, συνδέεται στην πραγματικότητα με συστήματα μαζικής παρακολούθησης που ελέγχονται από ένα εκτεταμένο δίκτυο επιτήρησης που τροφοδοτείται από τεχνολογία AI.

Ακόμη πιο ανησυχητική είναι η δυνατότητα χρήσης τεχνολογίας drone για την αποτελεσματική χορήγηση παλμών 5G / 6G σε άτομα με οξείδιο του γραφενίου στο αίμα τους από τα εμβόλια.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Gorter, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να τιμωρήσει τους ανθρώπους που δεν συμμορφώνονται και θα μπορούσε ακόμη και να προκαλέσει ένα σοκ αρκετά ισχυρό ώστε να σταματήσει την καρδιά τους.

Αυτές οι πληροφορίες έχουν κρατηθεί μυστικές, καθώς δεν θέλουν οι άνθρωποι να γνωρίζουν ή να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να είναι έτοιμοι και προετοιμασμένοι.





ΠΗΓΗ: Exclusive Breaking News: Shocking Information About Graphene Oxide in mRNA Vaccines (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Νέα τραγωδία σε παραλία της Κρήτης (msn.com)


Νεκρός 33χρονος λουόμενος στην Επανομή (msn.com)


Αντιστροφή αυτισμού σε δίδυμα κορίτσια μέσω του τρόπου ζωής και των περιβαλλοντικών αλλαγών: Νέα μελέτη
Ένα αυξανόμενο σύνολο στοιχείων δείχνει ότι η εξατομικευμένη ιατρική και η διατροφή έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε πολλές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαταραχής του φάσματος του αυτισμού.


Οι περιπτώσεις κοκκύτη αυξάνονται - πιθανώς και λόγω του εμβολιασμού
Παρά τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, τα κρούσματα κοκκύτη αυξάνονται στις δυτικές χώρες εδώ και χρόνια. Μελέτες με πιθήκους δίνουν τροφή για σκέψη.


H γερμανική Διαρκής Επιτροπή Εμβολιασμών (STIKO) συνιστά τον εμβολιασμό κατά του RSV για τα νεογνά
Στο μέλλον, όλα τα νεογέννητα στη Γερμανία πρόκειται να ανοσοποιηθούν κατά του ιού RS. Αυτό συνιστάται από τη Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών. Αυτό συμβαίνει επειδή μια λοίμωξη μπορεί να είναι επικίνδυνη, ειδικά για τα μωρά.

2 σχόλια:

  1. Eξ αρχης μολις κατασκευαστηκε το εμβολιο κατα του κοβιτ πριν τρια χρονια περιπου , ειχαμε ενημερωσει οτι βρεθηκε οξειδιο του γραφενιου μεσα και ειχαμε ενημερωσει οτι το οξειδιο του γραφενου εχει ηλεκτρομαγνητικες ιδιοτητες και οτι χρησιμοποιηται σε κομπιουτερ και οτι περναει το διαφραγμα του εγκεφακου και οτι μπορει οχι μονον να παρακολουθουντε τα ατομα αλλα ειναι δυνατον να ειναι και τηλεκατευθυνομενοι γιαυτο παρατηρηται λλαγη στη συμπεριφορα οσων εκαναν το εμβολιο.Τους εχουν του χερριου τους.Σε λιγο θα μας ενημερωσουν οτι αιναι και τηλεκατευθυνομενοι ,εχουν χασει το αυτεξουσιο .Περιμεντε λιγο ακομη και θα δειτε.
    Γιατο το κατασκευασαν για να κατευθυνουν τις μαζες εκει που θελουν γιαυτο τον λογο οι κηβερνησεις καταπιεζαν τους λαους να κανουν το εμβολιο για να τους εχουν κατι χειροτερο απο δουλους,σαν τα ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οί άνθρωποι θά γίνουν χειρότεροι καί από τόν διάβολο, στίς μέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!