Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Κατακτημένοι εκ των έσω: Ο ασταμάτητος εξισλαμισμός της Δύσης





Η Δύση βρίσκεται στο χείλος της κατάκτησης.

Η αδυσώπητη πορεία του εξισλαμισμού στις χώρες μας είναι ασταμάτητη.

Ξεχάστε τους τεράστιους αριθμούς τζιχαντιστών που έχουν ήδη διεισδύσει στα έθνη μας και αναπαράγονται με ρυθμούς που δεν τους φτάνουμε...

Ξεχάστε ότι κάθε επίπεδο της διακυβέρνησής μας έχει διαφθαρεί...

Οι μη μουσουλμάνοι είναι κατακερματισμένοι, ενώ οι τζιχαντιστές στέκονται ώμο με ώμο, ενωμένοι και αποφασισμένοι.



Μεταβαλλόμενες αφηγήσεις

Οι κυρίαρχοι λεγόμενοι «ειρηνικοί» μουσουλμάνοι επαγγελματίες και ηγέτες έχουν μετατοπιστεί από το να προσποιούνται ότι το ISIS και η Χαμάς δεν έχουν καμμία σχέση με το Ισλάμ στην καταδίκη εκείνων που μιλούν εναντίον αυτών των ομάδων.

Αυτή είναι μια σκόπιμη και σημαντική πρόοδος αφηγήσεων και τακτικών.



Άρνηση και αμυντικότητα

Αρχικά, ενήργησαν προσβεβλημένοι όταν πολλοί από εμάς είπαν ότι το ISIS και η Χαμάς είναι ισλαμικές, ότι οι πράξεις τους γίνονται ρητά στο όνομα του Αλλάχ και για την υπόθεση του Ισλάμ και του ισλαμικού νόμου σε όλο τον κόσμο. 

Προσπάθησαν να προσποιηθούν ότι το «πραγματικό» Ισλάμ ήταν ειρηνικό και αυτοί οι τρομοκράτες ήταν απλώς «εξτρεμιστές». 

Τώρα, ισχυρίζονται ότι είναι απεχθές και προσβλητικό να επικρίνουμε αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες ακριβώς επειδή είναι ισλαμικές.



Έλλειψη υποστήριξης και επικίνδυνη επισήμανση

Είναι συγκλονιστικό να βλέπουμε μουσουλμάνους να υπερασπίζονται ανοιχτά ισλαμιστές τρομοκράτες, ενώ ο δικός μας λαός δεν στέκεται καν πίσω από εκείνους που εκθέτουν αυτούς τους ριζοσπάστες

Αντ' αυτού, έχουμε τους δικούς μας που μας χαρακτηρίζουν «ισλαμοφοβικούς», φωνάζοντας «ρητορική μίσους» επειδή καταγγέλλουμε αυτούς τους τρομοκράτες και την ισλαμική θρησκεία που τους ωθεί.

Εν τω μεταξύ, καθώς οι μουσουλμάνοι υπερασπίζονται ανοιχτά τους ισλαμιστές τρομοκράτες που σκοτώνουν, βιάζουν, απαγάγουν και βασανίζουν μη μουσουλμάνουςοι αδύναμοι ηγέτες μας και οι λεγόμενοι «συντηρητικοί» δημοσιογράφοι συνεχίζουν να υποκύπτουν στο Ισλάμ

Αντί να καταδικάσουν την ισλαμική «θρησκεία» που εξαναγκάζει τις ενέργειές τους, προσπαθούν να βλάψουν είτε σωματικά, οικονομικά ή τη φήμη όσους από εμάς αντιστεκόμαστε σε αυτούς τους τρομοκράτες και είμαστε πραγματικά εκπαιδευμένοι στην απειλή.


Παράδειγμα από τον Καναδά

Για παράδειγμα, στον Καναδά, εκατοντάδες εξέχοντες μουσουλμάνοι υπερασπίζονται τη Χαμάς, αφού ο Myron Demkiw, ο αρχηγός της αστυνομίας του Τορόντο, εθεάθη απλά να στέκεται δίπλα σε έναν Εβραίο που καταδίκαζε την ισλαμική τρομοκρατική ομάδα. 

Μια τρομοκρατική ομάδα της οποίας το καταστατικό ζητά την εξόντωση των Εβραίων και άλλων μη μουσουλμάνων. 

Οι μουσουλμάνοι και οι αριστεροί υποστηρικτές τους ήταν εξοργισμένοι που ο αρχηγός της αστυνομίας τόλμησε να σταθεί κοντά σε έναν άνδρα που καταδίκαζε μια χαρακτηρισμένη ισλαμική τρομοκρατική ομάδα. 

Ενώ οι κυρίαρχοι μουσουλμάνοι συκοφαντούν τον αρχηγό της αστυνομίας, οι περισσότεροι συντηρητικοί παραμένουν σιωπηλοί από φόβο ότι οι τζιχαντιστές θα τους στοχοποιήσουν στη συνέχεια, αν μιλήσουν ανοιχτά για να τον υποστηρίξουν.



Επιπλέον, οι συντηρητικοί δημοσιογράφοι και οι λεγόμενοι συντηρητικοί ηγέτες μας δεν μπορούν καν να συγκεντρώσουν το θάρρος να υπερασπιστούν τα επαναστατικά μέσα ενημέρωσης του Ezra Levant για την προβολή διαφημίσεων σε ένα φορτηγό που καταδικάζει τους τζιχαντιστές που καταλαμβάνουν τον έλεγχο δημόσιων χώρων στον Καναδά ενάντια στις επιθέσεις των αριστερών και ισλαμικών ρατσιστικών μέσων ενημέρωσης.


Συντηρητικός διχασμός

Σε αντίθεση με τους κυρίαρχους μουσουλμάνους, οι οποίοι είναι ενωμένοι στην υποστήριξή τους σε πραγματικές ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις, οι συντηρητικοί δεν μπορούν καν να ενωθούν για να υποστηρίξουν την Rebel Media και τον Ezra Levant. 

Ενώ οι τζιχαντιστές ζητούν το θάνατό του και οι αριστεροί και μουσουλμάνοι ηγέτες απαιτούν τη φυλάκισή του, οι συντηρητικοί παραμένουν διχασμένοι, σιωπηλοί ή εντελώς απαθείς. 

Πολλοί προτιμούν να στρουθοκαμηλίζουν, να αναδιαμορφώνουν την ισλαμική τρομοκρατία για να ταιριάζουν στη δική τους πολιτική ατζέντα ή να επιλέγουν να παραμένουν ανίδεοι για την απειλή.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Τορόντο, που ήδη δέχεται πυρά από την ισλαμική κοινότητα επειδή τόλμησε να εμφανιστεί κατά της Χαμάς, άδραξε την ευκαιρία να τους κατευνάσει συμμετέχοντας στις εκκλήσεις τους να «πάρουν» την Rebel Media και τον Ezra Levant.



Παράδειγμα από το New Jersey

Ομοίως, μια σχολική περιφέρεια του Νιου Τζέρσεϋ μόλις ζήτησε συγγνώμη αφού οι μουσουλμάνοι εξοργίστηκαν που ένα σχολείο καταδίκασε την ισλαμική τρομοκρατική ομάδα ISIS. Το σχολείο «Διδάσκοντας αν και μουσουλμάνος» (TWM) πίεσε το σχολείο σε αυτή τη δειλή συγγνώμη.

Οι μουσουλμάνοι είναι υπερήφανοι που στέκονται στο πλευρό μιας ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης που σφαγιάζει μη μουσουλμάνους και βασανίζει τους απίστους με τους πιο φρικιαστικούς τρόπους. 

Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε καν να ενωθούμε για να υποστηρίξουμε εκείνους που δέχονται πυρά από αυτές τις κυρίαρχες μουσουλμανικές οργανώσεις και άτομα που κάνουν τις προσφορές ξένων ισλαμικών χωρών και ισλαμικών τρομοκρατικών ομάδων.





4 Μια σχολική περιφέρεια του Νιου Τζέρσεϋ ζήτησε συγγνώμη για την προσβολή μιας μουσουλμανικής ομάδας ακτιβιστών αυτή την εβδομάδα, αφού ένας καθηγητής γυμνασίου παρουσίασε μια ερώτηση κουίζ στην τάξη κατονομάζοντας το Ισλαμικό Κράτος ως τρομοκρατική ομάδα.


Η δύναμη των μουσουλμανικών ομάδων υπεράσπισης

Αυτοί οι καλά χρηματοδοτούμενοι μουσουλμάνοι και οι ομάδες υπεράσπισής τους, που προσποιούνται ότι είναι «μετριοπαθείς», έχουν εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές σε κάθε δυτική χώρα που θα σταθούν μαζί για να στοχεύσουν κάθε μη μουσουλμάνο που τολμά να επικρίνει το Ισλάμ, τη Σαρία ή εκείνους που δεν πιστεύον την αποστειρωμένη ανοικοδόμηση του Ισλάμ που πλασάρεται για δυτική κατανάλωση – κάτι που είναι ψέμμα. 

Όποιος στέκεται εμπόδιο στα κατακτητικά τους σχέδια καταστρέφεται. 

Ωστόσο, δεν μπορούμε καν να ενωθούμε για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που εκθέτουν αυτούς τους τρομοκράτες. 

Αντ' αυτού, παρακολουθούμε καθώς μας στοχεύουν έναν προς έναν, ενώ οι μη μουσουλμάνοι συντηρητικοί στέκονται παράλυτοι από φόβο, μη θέλοντας να μιλήσουν με την ελπίδα ότι ο όχλος δεν θα έρθει για αυτούς στη συνέχεια.



Αριστερές αφηγήσεις και κανονικοποίηση

Επιπλέον, η αριστερά συνεχίζει να προωθεί όλο και πιο αποκρουστικές αφηγήσεις εναντίον των δυτικών, ιουδαιο-χριστιανικών αξιών, του πολιτισμού και της ιστορίας. 

Όλο και περισσότερο, καθώς κάθε νέο κύμα ταμπού ή ακόμα και παράνομων πρακτικών κανονικοποιείται, από το τρανς κίνημα έως τον σεξουαλικό ακρωτηριασμό και τη στείρωση παιδιών προεφηβικής ηλικίας στο όνομα της «φροντίδας επιβεβαίωσης των τρανς» έως την πρόσφατη κανονικοποίηση της παιδεραστίας και τελικά πιθανώς ακόμη και της αιμομιξίας, μπορούμε να δούμε ένα μοτίβο να αναδύεται και από τις δύο γραμμές επίθεσης.



Πρόκληση και ποινικοποίηση

Το Ισλάμ και η αριστερά επιδιώκουν να προκαλέσουν και στη συνέχεια να ποινικοποιήσουν τους ανταποκριτές.

Μαζικές μουσουλμανικές προσευχές στους δρόμους συμβαίνουν στους δρόμους, εμποδίζοντας την κυκλοφορία και δείχνοντας μια επίδειξη κυριαρχίας που μοιάζει πολύ περισσότερο με στρατιωτική άσκηση παρά με οποιοδήποτε λατρευτικό τελετουργικό. 

Όσοι αντιτίθενται γίνονται ανάθεμα με ταμπέλες όπως «ρατσιστής» ή «ισλαμοφοβικός».

Η πρόκληση έχει σκοπό να προκαλέσει μια απάντηση. Όταν οι ανταποκριτές αντιδρούν, ποινικοποιούνται ή αλλιώς «ακυρώνονται», επιτρέποντας στο Ισλάμ να προχωρήσει στην εξουσία χωρίς να πυροβολήσει ή χρησιμοποιώντας τακτικές εύκολα αναγνωρίσιμες.



Κουλτούρα ακύρωσης και Κατήχηση

Η αριστερά έχει εισαγάγει τόσο σκληρή πορνογραφία στα δημοτικά σχολεία που οι σχολικές επιτροπές δεν επιτρέπουν να διαβάζεται στις συνεδριάσεις τους ως άσεμνο υλικό. Και αυτοί είναι ενήλικες. Αλλά τα παιδιά ταΐζονται με το κουτάλι αυτά ακριβώς τα βιβλία, και οι αντιρρήσεις κάνουν κάποιον «τρανσφοβικό» ή μισητή ή μία από τις πολλές άλλες φράσεις επιλογής της κουλτούρας ακύρωσης.

Και οι δύο στρατοί, η αριστερά και το Ισλάμ, όπως η Σοβιετική Ένωση και οι σύμμαχοί της κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, χρησιμοποιούν την ίδια στρατηγική για να μας ρίξουν όλους.



Το όπλο της ρητορικής μίσους

Προκαλέστε και κατηγορήστε όλους όσους ξεσηκώνονται στο δόλωμα με τρόπο που καταστρέφει τους ανταποκριτές με «ρητορική μίσους», η οποία τώρα οδηγεί σε ποινικές διώξεις σε πολλά δυτικά έθνη.

Η «ρητορική μίσους» είναι η μαρξιστική εκδοχή των ισλαμικών νόμων περί βλασφημίας.

Στην πραγματικότητα, τόσο ο ισλαμικός νόμος (Σαρία) όσο και η μαρξιστική σκέψη δεν είναι απλώς ασυμβίβαστοι με τον δυτικό πολιτισμό. 

Έχουν σχεδιαστεί ρητά για να είναι μια καταστροφική δύναμη για τις ιουδαιοχριστιανικές αξίες που συνδέονται ιστορικά με τη Δύση.

Η «ρητορική μίσους» είναι ένα όπλο που πρέπει να παρακολουθείται με μεγάλη προσοχή, καθώς εφαρμόζεται μόνο για την επιβολή των ισλαμικών και αριστερών αφηγηματικών επιθέσεων στους δυτικούς ανθρώπους.



Παρότρυνση για δράση

Ενώ οι μουσουλμάνοι και οι αριστεροί στέκονται περήφανα στο πλευρό των τρομοκρατών, των διεφθαρμένων παιδεραστών και των βίαιων εγκληματιών, πότε θα ενωθούν οι συντηρητικοί για να σταθούν ενάντια σε αυτούς τους ριζοσπάστες; 

Πότε θα στηρίξουν τουλάχιστον όσους από εμάς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αγωνιζόμενοι για να προστατεύσουμε τη χώρα μας από την κατάληψη;

Θυμάμαι την ανατριχιαστική ηχογράφηση του αεροπειρατή της 11ης Σεπτεμβρίου Mohammed Atta, ο οποίος, από το πιλοτήριο της πτήσης 11 της American Airlines, είπε: «Μείνετε ήσυχοι και θα είστε εντάξει», καθώς οδηγούσε το αεροπλάνο προς τη Νέα Υόρκη.


Μην σιωπήσεις, Αμερική. Η σιωπή σου ΔΕΝ θα σε σώσει. Υψώστε τις φωνές σας, να είστε γενναίοι και να εκθέσετε το κακό που απειλεί το έθνος μας - ή τουλάχιστον να έχετε τις πλάτες εκείνων από εμάς που το κάνουν.


ΠΗΓΗ: Conquered From Within: The Unstoppable Islamization of the West - RAIR (rairfoundation.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!