Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Σκότωσε τον Φίλιππο στο Bad Oeynhausen: Ο κακοποιός είναι ΣΥΡΟΣ γ ν ω σ τ ό ς στην αστυνομία


Συριακό διαβατήριο (συμβολική εικόνα)


Ο κύριος δράστης του Bad Oeyenhausen, ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 20χρονο Φίλιππο, είναι ένας 18χρονος Σύρος που ήρθε στη Γερμανία το 2018.



Ο βασικός δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 20χρονου Φίλιππου Τ. είναι ένας 18χρονος Σύρος. Αυτό αναφέρεται από το Focus Online. Ο Σύρος είχε εισέλθει στη Γερμανία το 2018 στο πλαίσιο της οικογενειακής επανένωσης και μετακόμισε στο Bad Oeynhausen το 2023. Ως κύριος δράστης, λέγεται ότι είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για το θάνατο του Φιλίππου: Επιτέθηκε στον νεαρό με ακραία βιαιότητα και δεν σταματούσε.

Το 20χρονο θύμα και δύο φίλοι του δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα δέκα ατόμων στους κήπους σπα του Bad Oeynhausen το βράδυ της Κυριακής. 
 
Ο βασικός ύποπτος όρμησε «ξαφνικά» και «μετωπικά» στον Φίλιππο κατά τη διάρκεια ενός «καβγά». Στη συνέχεια έπεσε προς τα πίσω και χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού του στο σκληρό έδαφος, αναφέρει η Welt, επικαλούμενη έκθεση της αστυνομίας: «Ο ύποπτος, ο οποίος βρισκόταν τώρα πάνω από τον τραυματία, άρισε να χτυπά το κεφάλι του Φίλιππου αρκετές φορές με τη γροθιά του», συνεχίζει.

Μόνο μετά από πολλά ακόμη χτυπήματα με γροθιές στο κεφάλι, ο Σύρος άφησε τον Φίλιππο και στη συνέχεια όρμησε στον 19χρονο σύντροφό του
 
Ο κύριος δράστης λέγεται ότι είναι ήδη γνωστός στην αστυνομία για εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας.
 
 
Ένα καλοκαίρι μεταναστευτικής βίας;

Το έγκλημα ξεκίνησε από συνολικά 10 άτομα, η ομάδα λέγεται ότι χαρακτηρίζεται γενικά από μεταναστευτικό υπόβαθρο, σύμφωνα με τη Welt. 
 
Η υπόθεση Bad Oeynhausen είναι μέρος της συνεχώς αυξανόμενης μεταναστευτικής βίας που φαίνεται να έχει διαμορφώσει το καλοκαίρι μέχρι στιγμής: Ο μαχαιρωμένος, για παράδειγμα, που τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους στο μίλι φιλάθλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Στουτγάρδη, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Apollo News επίσης συριακής καταγωγής. 
 
Ακριβώς όπως ο δράστης που βίασε μία έφηβο σε ένα πάρκο κοντά στο Άαχεν στα μέσα Ιουνίου (Apollo News: Αναφορά).

Ο δήμαρχος του Bad Oeynhausen είχε παραπονεθεί για τα μαζικά προβλήματα ενσωμάτωσης στην πόλη του σε σχέση με το έγκλημα: «Το σύστημά μας βρίσκεται στα όρια τόσο όσον αφορά τους χώρους, όσο και την ένταξη. Δεν θα λειτουργήσει έτσι πια. Εάν έχουμε σχολεία όπου το 90% των παιδιών έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο, τότε θα είναι δύσκολο να διδάξουμε το μάθημα εκεί και να προωθήσουμε την ένταξη. Δεν λειτουργεί πια έτσι», δήλωσε ο δήμαρχος Lars Bökenkröger (CDU) στο Welt.
 
 

ΠΗΓΗ: Er tötete Philippos in Bad Oeynhausen: Schläger ist polizeibekannter Syrer - Apollo News (apollo-news.net)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ








ΣΧΕΤΙΚΑ:

20χρονος νεκρός μετά από ομαδική επίθεση - Τα ΜΜΕ κάνουν τα στραβά μάτια
Τραγική αιματηρή πράξη στο ήρεμο Bad Oeynhausen



Δώδεκα μετανάστες επιτίθενται ο ένας στον άλλο με μαχαίρια και μαχαίρια (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυτή τη φορά στο Saarland: Στη μέση του κέντρου της πόλης Dillingen, μια ντουζίνα μετανάστες πολεμούν μεταξύ τους. Χρησιμοποιούνται επίσης μαχαίρια και μαχαίρες. Βίντεο.



ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Στα ίχνη των δραστών της βίας στη Gera
Το βίαιο βίντεο από τη Gera, στο οποίο αρκετοί μετανάστες ξυλοκοπούν και βασανίζουν έναν νεαρό Γερμανό, σοκάρει τη δημοκρατία. Πώς θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο; Έρευνα της JUNGE FREIHEIT δείχνει: Δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση, αλλά σχεδόν κανένας κάτοικος δεν τολμά να μιλήσει.



«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χάσει σημαντικές δυνατότητες συλλογής πληροφοριών στην περιοχή, αφήνοντας τις ομοσπονδιακές αρχές τυφλές...»
Οι ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια αυξάνονται καθώς το προφανές πείραμα της κυβέρνησης Μπάιντεν με ανοιχτά νότια και βόρεια σύνορα διευκόλυνε τη μεγαλύτερη παράνομη εισβολή αλλοδαπών που έχει δει ποτέ αυτό το έθνος. Τα τελωνειακά στοιχεία δείχνουν ότι τουλάχιστον 10 εκατομμύρια μετανάστες έχουν περάσει παράνομα στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Μπάιντεν. Ανησυχητικά στοιχεία δείχνουν αύξηση των ανδρών σε ηλικία στράτευσης και επικίνδυνων υπόπτων για λίστες παρακολούθησης τρομοκρατών, οι οποίοι έχουν επίσης διασχίσει παράνομα τα σύνορα ή έχουν συλληφθεί. Οι Δημοκρατικοί έχουν στρώσει το κόκκινο χαλί για τους παράνομους αλλοδαπούς, ενώ φωτίζουν τον αμερικανικό λαό και κατηγορούν τους πάντες εκτός από τους εαυτούς τους για τη μεταναστευτική κρίση.



Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει εντοπίσει πάνω από 400 μετανάστες που μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ από την Κεντρική Ασία και άλλα μέρη από ένα δίκτυο παράνομης διακίνησης ανθρώπων που συνδέεται με το ISIS - και η τοποθεσία περισσότερων από 50 από αυτούς είναι άγνωστη, σύμφωνα με μια ανησυχητική έκθεση.
Περισσότεροι από 150 από τους μετανάστες έχουν συλληφθεί, αλλά οι τοποθεσίες άλλων 50 παραμένουν άγνωστες, δήλωσαν τρεις Αμερικανοί αξιωματούχοι στο NBC News, προσθέτοντας ότι η Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ προσπαθεί να συλλάβει όσους εμπλέκονται με κατηγορίες μετανάστευσης. «Σε αυτή την περίπτωση, ήταν οι πληροφορίες που υποδήλωναν μια πιθανή σύνδεση με το ISIS λόγω ορισμένων από τα άτομα που εμπλέκονται [λαθραία διακίνηση μεταναστών στα σύνορα] που μας οδήγησαν να θέλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί», δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης Μπάιντεν στην εφημερίδα, «και από την αφθονία της προσοχής να βεβαιωθούμε ότι ασκήσαμε την εξουσία μας με τον πιο εκτεταμένο και κατάλληλο τρόπο για να μετριάσουμε τον κίνδυνο λόγω αυτής της πιθανής σύνδεσης που έγινε».



Ένας μετανάστης που παραδέχεται ότι είναι μέλος συμμορίας MS13 επιτέθηκε σεξουαλικά στον ίδιο του τον 7χρονο γιο μέσα σε ένα από τα καταφύγια μεταναστών της πόλης αυτό το μήνα, δήλωσαν αξιωματούχοι.
Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ένας άλλος κάτοικος του καταφυγίου, περίεργος για ασυνήθιστους θορύβους σε μια τουαλέτα, τράβηξε βίντεο της επίθεσης στο τηλέφωνό του. Το CWBChicago δεν κατονομάζει τον 25χρονο πατέρα για να προστατεύσει το παιδί. Σε ένα αντίγραφο της ακρόασης κράτησης του άνδρα, η εισαγγελέας Anne McCord Rodgers είπε ότι αυτός και το παιδί έφτασαν στο Σικάγο τον Απρίλιο και ζούσαν στο καταφύγιο της πόλης στο 344 North Ogden στη Δυτική Πόλη. Ο άνδρας και το αγόρι επέστρεψαν στο καταφύγιο μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 12:39 π.μ. στις 9 Ιουνίου. Περίπου 30 λεπτά αργότερα, ένας άλλος κάτοικος βρισκόταν μέσα σε έναν πάγκο μπάνιου όταν «άκουσαν περίεργους θορύβους» που προέρχονταν από τον πάγκο δίπλα τους, δήλωσε ο Rodgers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!