Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΗ - Βόμβα: «Είχατε δίκιο, τα εμβόλια σκοτώνουν εκατομμύρια αγαπημένους μας». Ο Ιάπωνας πρώην ΥΠΕΣ ζητά σ υ γ γ ν ώ μ η από τους α ν ε μ β ο λ ί α σ τ ο ύ ς



Global Research, 23 Ιουνίου 2024
The People's Voice 31 Μαΐου 2024

爆弾:日本の元内務大臣が予防接種を受けていない人に謝罪:「あなたは正しかった、ワクチンは私たちの愛する人の何百万人もの人を殺している」

ミシェル・チョスドフスキーによる入門ノート


Εισαγωγικό σημείωμα του καθηγητή Michel Chossudovsky




Στην Ιαπωνία, το εμβόλιο mRNA κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021 δήθεν ως μέσο προστασίας του ιαπωνικού λαού από έναν ανύπαρκτο «φονικό ιό».

Περισσότερες από 206 εκατομμύρια δόσεις είχαν ήδη χορηγηθεί. Ο ιαπωνικός πληθυσμός δεν ενημερώθηκε για τους κινδύνους του εμβολίου mRNA.

Τον Δεκέμβριο του 2021, το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας ενέκρινε αναμνηστικές δόσεις εμβολίων Moderna και Pfizer, επισημαίνοντας το «χαμηλό ποσοστό παρενεργειών όπως η μυοκαρδίτιδα».

Σύμφωνα με την αρχική συμβουλή του Υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας (η οποία ήταν παρόμοια με εκείνη που εφαρμόστηκε σε πολλές χώρες):

«Η κυβέρνηση συνιστά στους ανθρώπους να εμβολιαστούν επειδή τα οφέλη του εμβολιασμού είναι μεγαλύτερα από τον κίνδυνο παρενεργειών». (η υπογράμμιση δική μου)


Τα παραπάνω είναι παραπλανητικά, όπως επισημαίνεται στη θαρραλέα δήλωση του Kazuhiro Haraguchi:

«Είχατε δίκιο, τα εμβόλια σκοτώνουν εκατομμύρια αγαπημένους μας»

「あなたは正しかった、ワクチンは私たちの愛する人の何百万人もの人を殺している」


«Προσπαθούν να εμποδίσουν την ελευθερία μας, την αντίστασή μας, τη δύναμή μας. Αλλά δεν θα χάσουμε ποτέ».


Ο Haraguchi εξέδωσε ένα κάλεσμα για δράση.


Κάλεσε τον λαό να σταθεί ενωμένος στην αμφισβήτηση της κυβέρνησης και των αμφισβητήσιμων αποφάσεών της.



«Ας ανατρέψουμε αυτή την κυβέρνηση»

Διακήρυξε, τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγή και λογοδοσία.


Κάλεσε τους νομοθέτες να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις ζωές και τις ελευθερίες των ανθρώπων, «Ας το κάνουμε να συμβεί», κατέληξε.




Υπερβάλλουσα θνησιμότητα (Ιαπωνία) (2020-2022)

Στην Ιαπωνία, το εμβόλιο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021.



Αυτοκτονίες στην Ιαπωνία που προκύπτουν από τα λόκνταουν (2020)




Παρατηρήστε την αύξηση των ποσοστών αυτοκτονιών αμέσως μετά το λόκνταουν του Μαρτίου 2020 (Πηγή: Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Εργασίας/Γράφημα: Jason Kwok και Natalie Croker, CNN)



«Πολύ περισσότεροι Ιάπωνες πεθαίνουν από αυτοκτονία, που πιθανότατα επιδεινώνεται από τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας, παρά από την ίδια τη νόσο COVID-19. … Προσωρινά στατιστικά στοιχεία από την Εθνική Αστυνομική Υπηρεσία δείχνουν ότι οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν σε 2.153 μόνο τον Οκτώβριο [2020], σηματοδοτώντας τον τέταρτο συνεχόμενο μήνα αύξησης». Έκθεση CBS Νοεμβρίου 2020 (η υπογράμμιση δική μου)



Αυτοκτονίες μεταξύ μαθητών της Ιαπωνίας

Μια έκθεση του 2021 από το Υπουργείο Παιδείας της Ιαπωνίας επιβεβαιώνει ότι οι αυτοκτονίες μεταξύ των Ιαπώνων μαθητών είχαν φτάσει σε υψηλό ρεκόρ κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2020. Η έκθεση του Υπουργείου Παιδείας δείχνει ότι:

«Η πανδημία έχει προκαλέσει αλλαγές στο σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον και είχε αντίκτυπο στη συμπεριφορά των παιδιών». (Για λεπτομέρειες βλέπε κεφάλαιο 6 του βιβλίου του Michel Chossudovsky)

Ένα σημείωμα για το βιβλίο μου με τίτλο:


"Η παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού, παγκόσμιο πραξικόπημα κατά της ανθρωπότητας"  δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στα ιαπωνικά τον Απρίλιο του 2022.

仕組まれたコロナ危機:「世界の初期化」を目論む者たち Tankobon Softcover


Στα αγγλικά είναι διαθέσιμο σε μορφή E-book. (Βλ. παρακάτω).


Παραμένω υπόχρεος στον Ιάπωνα εκδότη που έβγαλε και προώθησε το βιβλίο μου παρά τις πολιτικές πιέσεις και το κλίμα λογοκρισίας. Ευχαριστώ τόσο τον εκδότη όσο και τον μεταφραστή.


Η δόλια αφήγηση σχετικά με το «εμβόλιο» Covid καταρρέει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Στην Καλιφόρνια, το 9ο Περιφερειακό Δικαστήριο αποφαίνεται ότι οι ενέσεις mRNA COVID-19 Δ Ε Ν είναι «εμβόλια».

Στη Γερμανία, οι υγειονομικές αρχές αναγνώρισαν την καταστροφική φύση και τις επιπτώσεις των lockdown του Covid, της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας προσώπου και των πειραματικών «εμβολίων» mRNA.


Η Global Research παρείχε από την αρχή μια εκτεταμένη καθημερινή κάλυψη των καταστροφικών επιπτώσεων του «εμβολίου». Στόχος μας είναι να ΣΩΣΟΥΜΕ ΖΩΕΣ.

Σε αλληλεγγύη με τον λαό της Ιαπωνίας.

Σε αλληλεγγύη με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Michel Chossudovsky, Global Research, 11 Ιουνίου, 24 Ιουνίου 2024



Ο Kazuhiro Haraguchi, πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ιαπωνίας, έγινε ο πρώτος μεγάλος πολιτικός που ζήτησε συγγνώμη από τους ανεμβολίαστους για το τσουνάμι θανάτων που σημειώθηκαν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού.

Η παρουσίασή του ξεκινά 7'o". 


ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA




Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τεράστιοι αριθμοί Ιαπώνων πολιτών βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν από παγκοσμιοποιημένους οργανισμούς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) κατά τη διάρκεια της πανδημίας.


Κατά τη διάρκεια μιας εναρκτήριας ομιλίας στις διαμαρτυρίες, ο Haraguchi έδωσε μια ισχυρή και φορτισμένη συναισθηματικά συγγνώμη για τον τεράστιο αριθμό θανάτων που συμβαίνουν τώρα ως αποτέλεσμα της θανατηφόρας ανάπτυξης του mRNA.


Ο Haraguchi ξεκίνησε αντιμετωπίζοντας τη θλίψη και την απώλεια που αισθάνονται οι οικογένειες που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα που εξαναγκάστηκαν να κάνουν το εμβόλιο COVID. 


Με βαθύ αίσθημα ειλικρίνειας, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ανέλαβε την ευθύνη για τις αποτυχίες των κυβερνώντων


«Ζητώ συγγνώμη από όλους σας. Τόσοι πολλοί έχουν πεθάνει και δεν θα έπρεπε», είπε.



Το Thelibertybeacon.com αναφέρει: Ένα από τα βασικά σημεία στην ομιλία του Haraguchi ήταν η κριτική του για την απαγόρευση της ιβερμεκτίνης, ενός φαρμάκου που αναπτύχθηκε από τον Δρ Satoshi Omura, το οποίο πίστευε ότι θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση της πανδημίας


Ο Haraguchi αμφισβήτησε τα κίνητρα πίσω από την απαγόρευση, υποδηλώνοντας ότι τα οικονομικά συμφέροντα είχαν προτεραιότητα έναντι της δημόσιας υγείας


«Γιατί; Επειδή [η ιβερμεκτίνη] είναι φθηνή. Δεν την θέλουν γιατί θα επηρεάσει τις πωλήσεις των εμβολίων», υποστήριξε. Αυτή η δήλωση προκάλεσε ζωηρά χειροκροτήματα από το πλήθος, πολλοί από τους οποίους θεώρησαν ότι τα εταιρικά κέρδη είχαν προτεραιότητα έναντι των ανθρώπινων ζωών.


Στη συνέχεια, ο Haraguchi μοιράστηκε μια βαθιά προσωπική ιστορία για τους δικούς του αγώνες υγείας. 


Αφού έλαβε εμβόλια, ανέπτυξε μια σοβαρή ασθένεια, συγκεκριμένα μια ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου. 


«Τέτοια εποχή πέρυσι, δεν είχα ούτε φρύδια ούτε μαλλιά. Δύο από τα τρία υποτιθέμενα εμβόλια που έλαβα ήταν θανατηφόρες παρτίδες», αποκάλυψε. 


Αυτή η ειλικρινής περιγραφή της μάχης του με τον καρκίνο, η οποία περιελάμβανε σημαντικές σωματικές αλλαγές όπως η τριχόπτωση, χτύπησε μια χορδή στην καρδιά του κοινού


Αφηγήθηκε ένα περιστατικό όπου η εμφάνισή του έγινε σημείο απόσπασης της προσοχής στη βουλή, με έναν αντίπαλο να επικεντρώνεται περισσότερο στην περούκα του παρά στα θέματα που αντιμετωπίζει.(😡)


Προσθέτοντας στη συζήτηση, ο Haraguchi αποκάλυψε ότι δεν ήταν το μόνο μέλος της Εθνικής Κοινοβουλίου της Ιαπωνίας (νομοθετικό σώμα) που υπέστη ανεπιθύμητες ενέργειες από τα εμβόλια


Ανέφερε ότι τρεις από τους συναδέλφους του είχαν πληγεί σοβαρά, με μερικούς ακόμη και να νοσηλεύονται. «Γίνονται κομμάτια, κάποιοι νοσηλεύονται. Αλλά δεν μιλούν», εξήγησε. 


Αυτή η αποκάλυψη υπογράμμισε ένα ευρύτερο ζήτημα: την απροθυμία ή την αδυναμία των δημόσιων προσώπων να συζητήσουν ανοιχτά τις προσωπικές τους προκλήσεις για την υγεία.


Ο Haraguchi ήταν ιδιαίτερα παθιασμένος με τις προσπάθειες φίμωσης εκείνων που αμφισβητούν τις τρέχουσες πολιτικές και τις κυβερνητικές ενέργειες. 


Αφηγήθηκε ένα πρόσφατο περιστατικό όπου του απαγορεύτηκε να μιλήσει στο Channel 3 μετά από συνέντευξη με τον πρόεδρό του.


«Τις προάλλες, μίλησα με τον πρόεδρο του Channel 3 και μου απαγορεύτηκε. Προσπαθούν να φιμώσουν τις φωνές μας», δήλωσε. 


Αυτή η προσπάθεια λογοκρισίας των διαφωνούντων ανέδειξε μια κρίσιμη ανησυχία για την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. 


Ο Haraguchi προέτρεψε το ακροατήριο να παραμείνει σταθερό στην αποφασιστικότητά του, λέγοντας:


«Προσπαθούν να εμποδίσουν την ελευθερία μας, την αντίστασή μας, τη δύναμή μας. Αλλά δεν θα χάσουμε ποτέ».


Στο τέλος της ομιλίας του,

Ο Haraguchi εξέδωσε ένα κάλεσμα για δράση


Κάλεσε τον λαό να σταθεί ενωμένος στην αμφισβήτηση της κυβέρνησης και των αμφισβητήσιμων αποφάσεών της. 


«Ας ανατρέψουμε αυτή την κυβέρνηση», διακήρυξε, τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγή και λογοδοσία. Κάλεσε τους νομοθέτες να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις ζωές και τις ελευθερίες των ανθρώπων, «Ας το κάνουμε να συμβεί», κατέληξε.


Η διαμαρτυρία που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή (31 Μαΐου 2024), η οποία στοχεύει να προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες, σηματοδότησε μια σημαντική στιγμή στον παγκόσμιο διάλογο σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας και τις πολιτικές υγείας. 


Η ομιλία του Haraguchi, γεμάτη με προσωπικά βιώματα και έντονες κριτικές, είχε βαθιά απήχηση στους παρευρισκόμενους.


Διαβάστε αυτό






(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ)



*
Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Έχοντας κόψει τα δόντια του στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των θητειών του στο BBC, ο Sean έγινε μάρτυρας της διαφθοράς εντός του συστήματος και ανέπτυξε μια φλογερή επιθυμία να εκθέσει τα μυστικά που προστατεύουν την ελίτ και τους επιτρέπουν να συνεχίσουν να διεξάγουν πόλεμο κατά της ανθρωπότητας. Ενοχλημένος από την ατζέντα των ελίτ και δυσαρεστημένος με τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, ο Sean αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ταρακουνήσει τα πράγματα. Knight of Joseon (https://joseon.com)

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από TPV



ΠΗΓΗ: Bombshell: ‘You Were Right, Vaccines Are Killing Millions of Our Loved Ones’. Japan's Former Minister of Internal Affairs Apologizes to the Unvaccinated - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και Επικοινωνιών της Ιαπωνίας ζητά συγγνώμη κατά τη διάρκεια της σημερινής μαζικής διαμαρτυρίας κατά του Π.Ο.Υ.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους σας.
 
Τόσοι πολλοί έχουν πεθάνει και δεν θα έπρεπε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!