Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

29η Αυγούστου ! ΔΟΞΑ και ΤΙΜΗ στούς χιλιάδες ΗΡΩΕΣ μας! ( Όχι "κύριοι", ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ! ΚΑΘΟΛΟΥ ! )

ΚΑΠΟΤΕ (....) ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΟΡΤΑΖΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!

Η ΕΟΡΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ' Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ' !

ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΑΧΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 'ΥΠΕΘΑ'; 



Σήμερα συμπληρώνονται 75 χρόνια από τήν λήξη του ανταρτοπoλέμου 1946-1949. 

Ο Εθνικός Στρατός στέφθηκε νικητής στον πόλεμο που έδωσε η πατρίδα μας εναντίον των κομμουνιστών, οι οποίοι ήθελαν και να αποσπάσουν κομμάτια της επικρατείας, 


...για να τα αποδώσουν στους Σλάβους και να προσδέσουν την Ελλάδα στο άρμα της τυραννίας, της φτώχειας, της πείνας και της παρακμής, το οποίο έσερνε η Σοβιετική Ένωση.

Γλυτώσαμε τον εγκλεισμό μας στα σταλινικά κάτεργα επειδή τα ελληνικά νιάτα προέταξαν τα στήθη τους και ρίχτηκαν στις μάχες εναντίον ελληνόφωνων και σλαβόφωνων εχθρών, που επεδίωκαν την υποδούλωση του λαού και τον διαμελισμό της πατρίδας. 

Η Ελλάδα, όπως εκφραζόταν από τους βασιλείς, τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τήν συντριπτική πλειονότητα του λαού, πολέμησε υπέρ ΒΩΜΩΝ και ΕΣΤΙΩΝ εναντίον του εσωτερικού και του εξωτερικού εχθρού.

Αυτά είναι μεν γνωστά, αλλά υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που αποφεύγουν να τα παραδεχτούν και να αναγνωρίσουν έμπρακτα τους αγώνες και τις θυσίες των οπλιτών, των αξιωματικών και των απλών πολιτών, που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. 

Το ΚΚΕ, όπως είναι αναμενόμενο, αρνείται την πραγματικότητα και συκοφαντεί τους στρατιώτες και τους πολίτες που πολέμησαν τις αποσχιστικές κατσαπλιάδικες συμμορίες.

Η ιστορία αυτού του κόμματος είναι διάστικτη με μαζικούς φόνους, φρικώδη εγκλήματα και προδοσίες σε βάρος της Ελλάδας. 

Η ηγεσία του δεν τολμά να πει και να γράψει την αλήθεια γιατί θα αυτοαναιρεθεί. 

Γι’ αυτό καθυβρίζει ακόμα και τα μνημόσυνα που γίνονται για τους νεκρούς πολεμιστές του Εθνικού Στρατού και τα θύματα των κομμουνιστών σφαγέων, χαρακτηρίζοντάς τα «γιορτές μίσους».

Ωστόσο, ακόμα και τα αστικά κόμματα, και ειδικά η Νέα Δημοκρατία, τρέμουν να πουν έστω και μισή κουβέντα υπέρ των ηρώων του αντισυμμοριακού αγώνα, διότι θεωρούν, ότι μπορούν να χαρακτηριστούν «ακροδεξιά» από το ΚΚΕ και τους ιδεολογικούς απογόνους των ανταρτών του 1946-1949 και των σφαγέων, που δολοφονούσαν γυναικόπαιδα και τα έρριχναν στις πηγάδες!!!....

Η «δημοκρατία» δεν συμμετέχει στη συνωμοσία της σιωπής. 

Αναγνωρίζει τη συμβολή των ηρώων μας στην απόκρουση της κομμουνιστικής απειλής και καλεί τους ευσυνείδητους πολίτες να πράξουν το ίδιο.

dimokratia.gr29|08|2024

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΧΘΡΟΣ. ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ , ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΓΙΑ `` ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ`` ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7ης ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Κ.Ε ΤΟΥ ΚΚΕ `` Ν. ΚΟΣΜΟΣ `` ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1955, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: `` ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ``. Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ : `` Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1946, ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ, ΜΕ ΡΗΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ. ….. `` ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΑ , ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ. ΚΑΤ` ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΒΟΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΕΓΙΝΕΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΘΑ ΚΑΤΗΡΧΕΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΤΕΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΩΒΙΕΤΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΝΗΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΑΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥ 1920 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.

    ``ΕΜΕΙΣ , Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.. ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ , ΝΙΚΗΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ . `` ( ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί πάλι ανεκτίμητη καί πλούσια σέ λεπτομέρειες καί γεγονότα η παρέμβασή σας αγαπητέ ΑΝΝΙΚΕΡΙ καί σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!
      Τό ΚΚΕ που έμεινε στήν ιστορία, ως "τό κόμμα του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ καί της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" κατά Γ. Παπανδρέου, όπως λέγεται από δεκαετιών έχει νά επιδείξει μόνο αίμα, δάκρυα, βαρβαρότητες, ήτοι ένα βαρύτατο Ποινικό Μητρώο!
      Ο αστικός κόσμος όμως κωφεύει επικίνδυνα καί ασυγχώρητα, παραχαράσσοντας ή αποσιωπώντας τά πάντα προκειμένου νά μήν θιγεί η "ιερή αγελάδα" του Περισσού!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!