Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΑΞΙΟΣ ! Ο επικοντιστής μας Εμμανουήλ Καραλής, έσπασε τό φ ρ ά γ μ α των 6 μέτρων, στήν Διοργάνωση 'Diamond League'! Ε Υ Γ Ε ! / ΒΙΝΤΕΟ


Τήν πιό μαγική χρονιά της μέχρι τώρα σταδιοδρομίας του, νιώνει ο Εμμανουήλ Καραλής γεμίζοντας ένα ολόκληρο Έθνος με υπερηφάνεια!


΄Εγινε ο πρώτος Έλληνας άλτης που πέρασε τά 6 μ.μ. στο επί κοντώ στο 'Diamond League' της Πολωνίας συντρίβοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ!


5 σχόλια:

  1. Μπραβο στον αθλητη
    Αλλα ........"γεμίζοντας ένα ολόκληρο Έθνος με υπερηφάνεια";;;;;;;
    Ενα ολοκληρο Εθνος; ΠΟΙΟ Εθνος;
    Διοτι ο εν λογω αθλητης ειναι μιγας και δεν υπαγεται στο Εθνος των Ελληνων απλα, διοτι οι Ελληνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ουτε ΜΑΥΡΟΙ.
    Ανηκουν στην Λευκη φυλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ σωστά τα γράφει ο σχολιαστής. εχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας μου φαίνεται με όλους τους λαθρό που μπήκαν μέσα στην Ελλάδα μέχρι που δεν ξέρουμε πια ποιοί έιμαστε

      Διαγραφή
  2. το λέει και μόνος του ότι είναι μαύρος… το ελληνικο όνομα από που το πήρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδι ειναι μιγας.
    Εχει ελληνα πατερα και ουγκαντεζα μητερα.
    Μου εκανε εντυπωση το ανθελληνικο βιτριολι που εχυσαν πατερας και γιος που με το χαλκινο μεταλλιο που πηρε στο Παρισι "νικησαν" τον ....ρατσισμο.
    Μαλιστα ανεφερε ο μικρος και επισοδεια στο δημοτικο που εκεινος και η αδελφη του ακουγαν απ' τους συμμαθητες τους ρατσιστικα σχολια τυπου...."να πατε πισω στην πατριδα σας".
    Βεβαια το παιδι δεν φταιει που γεννηθηκε μιγας αλλα το φταιξιμο ειναι ΟΛΟ των γονιων του.
    Και του πατερα του που γνωριζε πολυ καλα οτι αν τεκνοποιουσε με μια νεγρα, το παιδι θα ηταν στην καλυτερη μιγας και θα ηταν προβλημα και των δυο γονιων για το περιβαλλον που θα το μεγαλωναν.
    Το ιδιο ισχυει και για την νεγρα μητερα του.
    ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

    Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι τις ημερες εκεινες ΟΛΑ τα ελληνοφωνα εβραιοΜΜΕ προβαλλαν τουλαχιστον τρεις φορες παραπανω τον μιγαδα χαλκινο ολυμπιονικη παρα τον Ελληνα (ΛΕΥΚΟ) και Χρυσο ολυμπιονικη, Μιλτο Τεντογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. ΕΥΓΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ, ΚΙ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΥΨΗ. ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΕΘΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ? ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ? ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, Η ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ? Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ? ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ @ΑΛΑΚΙΕΣ? ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΒΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ? ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!