Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Α Ι Σ Χ Ο Σ + Α Ι Σ Χ Ο Σ = ΑΙΣΧΟΣ! Εντολή εισαγγελέα (!), νά ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ τον λιμενικό, που πυροβόλησε, οταν σκάφος μέ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, πήγε νά ΕΜΒΟΛΙΣΕΙ τό σκάφος του λιμενικού!!!!! Α Η Δ Ι Α ! Α Η Δ Ι Α ! Α Η Δ Ι Α !

 


Θυμάστε το σκάφος με τους παρανομους μετανάστες που πήγε να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού;

Ο ....εισαγγελέας έδωσε εντολή, να συλλάβουν τον λιμενικό που πυροβόλησε!!!!!!!!!!!!!!


«η εντολή της ηγεσίας προς τα πληρώματα είναι να κάνουν χρήση των όπλων τους μόνο όταν διατρέχουν κίνδυνο».

IMG 3988

10 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ, ΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΤΥΠΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΙΔΟΥΣ" ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ" ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑΣΚΗΣΕ ΛΕΕΙ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ!

    ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ, Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ - ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟ! - ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΙΝΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ, ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΜΙΑ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΩΞΗ" ; ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ γιά λίγο27 Αυγούστου 2024 στις 6:42 μ.μ.

    Θυμάμαι πάρα πολύ καλά, ένα σοβαρό επεισόδιο πρό καιρού, που συνέβη στά Ρουμανικά χωρικά ύδατα καί μακάρι νά τό θυμούνται κι άλλοι.

    Τουρκικό αλιευτικό (;) σκάφος παρεβίασε τά ρουμανικά χωρικά ύδατα καί τό εντόπισε περιπολικό της ρουμανικής ακτοφυλακής. Οι Λιμενικοί προειδοποίησαν τόν τούρκο πλοίαρχο νά σταματήσει, όχι μία αλλά πολλές φορές!

    Ο Τούρκος όμως σάν ...Τούρκος έκανε πώς δέν άκουγε!

    Οι Ρουμάνοι λιμενικοί τότε έρριξαν μία σειρά προειδοποιητικών βολών πρός τό τουρκικό σκάφος, αλλά η αναισθησία καί η ...."βαρυκοΐα" συνεχίσθηκαν!

    Τότε τό ρουμανικό περιπολικό άνοιξε πύρ μέ ένα αρκετό βαρύ πολυβόλο, του οποίου οι βολές έκαναν ....σκόνη τό τουρκικό αλιευτικό που πήρε γρήγορα φωτιά καί βυθίσθηκε σέ ελάχιστα λεπτά! Όσοι από τό πλήρωμά του επέζησαν (...) περισυνελέγησαν από τό ρουμανικό αλιευτικό καί οδηγήθηκαν 'γιά τά περαιτέρω' στήν ρουμανική δικαιοσύνη!

    Ακούει κανείς;

    Έτσι λειτουργεί ΣΩΣΤΑ σέ άλλα κράτη - καθόλου μακρυνά από εμάς! - τό Λιμενικό που σέβεται τήν ακεραιότητα των χωρικών υδάτων της κάθε χώρας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν να κάνουν τις γλάστρες να τους το πούνε ότι δεν υπάρχουν σύνορα και να κάτσουνε στα γραφεία τους να γλιτώσουμε καί τά καύσιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πει κανείς, δυστυχώς δεν υπάρχει δικαστικό σύστημα εδω και καιρό.... όλοι υποχείρια των κυβερνήσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oσο για τον Ελληνα συνοριοφυλακα που τραυματισε θανασιμα ο Τουρκος στρατιωτικος ουτε φωνη ουτε ακροαση κανενα ενταλμα συληψης για τον Τουρκαλα ,δεν βγαλανε ουτε την σφαιρα απο τον τραυματια για να μη φανει οτι ηταν τουρκαλαδες στρατιωτικη,τρεμουν σαν τα φυλλα των δεντρων οταν τα ταρακουνα φθοινοπωρινος ανεμος,τον μαγκα στον Ελκηνα λιμενικο τον κανουνε ,τον απαγορευουν να υπερασπιστει την πατριδα του,αφου προηγουμενως εν κρυπτω την παρεδωσε ο πρωθυπουργος και η πολιτικη ηγεσια στηην κατοχη της Τουρκιας και με κατοια γεγονοτα αποκαλυπτωντε τα σκοτεινα και προδοτικα σχεδια τους .Αισχος στη Ραγιαδοπολιτικη ηγεσια που κηβερνα αυτη την χωρα και αισχος και στους Ελληνες που αυτον τον πρωθυπουργο που ειναι απαξιοτικο πλεον να αναφερει κανεις το ονομα του ραγιαδονοτσολια και καταστροφεα της Ελλαδος χειροτερο και ποιο υπουλο και απο τον Ατατουρκ.
    Καταλαβατε ποιον ψηφισατε; Βγαλατε μονοι σας τα ματια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία Τσουμαροπούλου28 Αυγούστου 2024 στις 1:40 π.μ.

    Δυστυχώς καταντήσαμε η Υπεράσπιση της Ορθοδοξίας και της Ελλάδος μας να ποινικοποιείται….
    Ποτάμια αίματος χύθηκαν από τους προγόνους μας για να ελευθερωθεί τούτος ο Πολύπαθος τόπος
    ούτως ώστε να δοθεί στα παιδιά και στα εγγόνια τους για να ζουν ελευθέρα και όχι μόνο αυτά αλλά και όποιος πολίτης του κόσμου διατρέχει κίνδυνο και θέλει να ζει ελεύθερος όπως τονίζεται στο πρώτο πρώτο Σύνταγμα του ελεύθερου ελληνικού κράτους το 1832 Και τώρα φτάσαμε όχι μόνον οι έλληνες να μην μπορούμε να ζούμε αξιοπρεπώς και ελεύθεροι στην ελλαδα μας αλλά και να μην έχουμε προτεραιότητα πια ούτε τις δομές υγείας αίσχος και πάλι αίσχος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας δουμε πρωτα την Ριζα του Κακου.
    Γιατι ολα αυτα που ζουμε απο κει πηγαζουν.
    Απ' την Ριζα του Κακου, την οποια πρεπει να ξεριζωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει!

      Διαγραφή
    2. Οταν ξεριζωσουμε την "Ριζα του Κακου" ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ "ΚΕΦΑΛΙ".

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!