Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

EKTAKTH ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Η Apple έχει ρυθμιστεί να δ ι α γ ρ ά ψ ε ι αυτόματα την εφαρμογή T e l e g r a m από το iPhone σας




Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποτρέψετε τη διαγραφή της εφαρμογής Telegram



Το Telegram ανακοίνωσε ότι η Apple θα αφαιρέσει την εφαρμογή Telegram από όλα τα τηλέφωνά της, χωρίς καμμία ειδοποίηση.


Αυτό είναι επακόλουθο της σύλληψης του ιδρυτή του Telegram Pavel Durov στη Γαλλία επειδή επέτρεψε την ελευθερία του λόγου (δηλαδή, αποτυχία λογοκρισίας).


·
25 Αυγ







Η λύση

👉 Το Telegram ανακοίνωσε ότι για να αποφευχθεί αυτό, εφαρμόστε αυτές τις ρυθμίσεις:


Ακολουθήστε κάθε βήμα:

<Ρυθμίσεις>

<Χρόνος οθόνης>

<Περιορισμοί περιεχομένου και απορρήτου >

<ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙΑ>

<Αγορές από iTunes και App Store >

<Διαγραφή εφαρμογών>

<ΕΠΙΛΕΞΤΕ "ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ"


Μοιραστείτε το πολύ μακριά!

Ακόμα κι αν δεν έχετε Telegram, πολλοί ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι το χρησιμοποιούν για παγκόσμιες λήψεις ειδήσεων και πολυμέσων!


Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα μου και να κατεβάσετε τις εικόνες και τα βίντεό μου εδώ: 🎙️https://t.me/therebelpatient 🎙️





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:


Ο Pavel Durov, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης Telegram, συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές στο αεροδρόμιο Le Bourget, βόρεια του Παρισιού, το Σάββατο. Ο πολυδισεκατομμυριούχος συνελήφθη κατά την προσγείωση του ιδιωτικού του τζετ.
Η κράτηση του 39χρονου συνδέεται με ένταλμα σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. Η ρωσσική πρεσβεία στη Γαλλία έχει ξεκινήσει προσπάθειες για να λάβει λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη του Durov, με τους επικριτές να ισχυρίζονται ότι η κράτηση οφείλεται στην πραγματικότητα στο γεγονός ότι το Telegram χρησιμοποιείται συχνά για να μοιραστεί περιεχόμενο ενοχλητικό για τις δυτικές αρχές και τους παγκόσμιους πολέμους τους.




Η Τatyana Moskalkova κατήγγειλε τη σύλληψη του Pavel Durov ως παραβίαση της ελευθερίας του λόγου

Οι γαλλικές αρχές συνέλαβαν τον ιδρυτή του Telegram Pavel Durov επειδή θέλουν να κλείσουν την πλατφόρμα χωρίς λογοκρισία, δήλωσε η κορυφαία αξιωματούχος ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ρωσσίας, Tatyana Moskalkova

Ο γεννημένος στη Ρωσσία μεγιστάνας της τεχνολογίας συνελήφθη μετά την προσγείωση του ιδιωτικού του τζετ στο Paris-Le Bourget το Σάββατο. 

Ενώ οι γαλλικές αρχές υποσχέθηκαν να προβούν σε επίσημη δήλωση τη Δευτέρα, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι ο Durov απέτυχε να περιορίσει τη χρήση της πλατφόρμας του από εγκληματίες. 

Γράφοντας στο Telegram την Κυριακή, η Moskalkova υποστήριξε ότι «ο πραγματικός λόγος πίσω από τη σύλληψη του Pavel Durov είναι μια προσπάθεια να κλείσει το Telegram, την πλατφόρμα όπου μπορείτε να βρείτε την αλήθεια για τις παγκόσμιες υποθέσεις». Ως εκ τούτου, η δίωξη του Durov εξοργίζει «όλους όσους υποστηρίζουν την ελευθερία του λόγου και τη δημιουργία του πολυπολικού κόσμου», πρόσθεσε.



Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Telegram συνελήφθη κατά την άφιξή του στη Γαλλία το Σάββατο

Η σύλληψη του ιδρυτή του Telegram Pavel Durov στη Γαλλία είναι μια προειδοποίηση για τις διαδικτυακές πλατφόρμες που αντιστέκονται στη λογοκρισία, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος και πολιτικός σχολιαστής Tucker Carlson. 

Ο Ρώσσος επιχειρηματίας τεχνολογίας συνελήφθη στο αεροδρόμιο Le Bourget του Παρισιού το Σάββατο και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο το βράδυ της Κυριακής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γαλλικές αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι η ανεπαρκής μετριοπάθεια επιτρέπει την ευρεία χρήση του Telegram από εγκληματίες. 

Η είδηση της προφανούς δίωξης του Durov έχει εγείρει ανησυχίες στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων προτάσεων ότι θα μπορούσε να έχει πολιτικά κίνητρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!