Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

«Καλώς ήρθατε στον Μεσαίωνα»: Πώς τα ανοιχτά σύνορα έχουν μετατρέψει τις Γερμανίδες σε λεία των δημόσιων συγκοινωνιών – Μια προειδοποίηση για την Αμερική (βίντεο)




Οι γυναίκες στο Βερολίνο ζουν σε συνεχή φόβο, αντιμετωπίζοντας αμείλικτη παρενόχληση και επίθεση στις δημόσιες συγκοινωνίες και τις υπηρεσίες μεταφοράς, με ακόμη και τους οδηγούς της Uber να τις θωπεύουν στα κόκκινα φανάρια, καθώς η πολιτική ανοιχτών συνόρων της πόλης μετατρέπει τις καθημερινές μετακινήσεις σε εφιάλτες.


Καθώς οι επιθέσεις κατά των γυναικών στο Βερολίνο αυξάνονται, η ζοφερή πραγματικότητα των ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών πολιτικών και των ανοιχτών συνόρων γίνεται ανησυχητικά σαφής. 

Η γερμανική πρωτεύουσα, κάποτε σύμβολο πολιτιστικής ζωντάνιας, αντιμετωπίζει τώρα μια κρίση που θα πρέπει να χρησιμεύσει ως τρομερή προειδοποίηση για το αμερικανικό κοινό. 

Οι γυναίκες δεν είναι πλέον ασφαλείς, είτε κυκλοφορούν λεωφορεία, τραίνα είτε χρησιμοποιούν υπηρεσίες ride-hailing όπως το Bolt, το Uber και τα ταξί, όλα χάρη στην απόφαση της κυβέρνησης να καλωσορίσει εκατομμύρια παράνομους μετανάστες.


Οι δημόσιες συγκοινωνίες δεν είναι πλέον ασφαλείς

Το άλλοτε αξιόπιστο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών του Βερολίνου έχει γίνει ναρκοπέδιο για τις γυναίκες που ταξιδεύουν τη νύχτα. Οι αναφορές για θωπεύσεις, παρενόχληση, ακόμη και σωματικές επιθέσεις αυξάνονται. 

Οι γυναίκες αναγκάζονται να αναπτύξουν τις δικές τους στρατηγικές ασφάλειας – να στέλνουν μηνύματα σε φίλους όταν επιστρέφουν στο σπίτι, να μην ταξιδεύουν ποτέ μόνες τους και να παραμένουν συνεχώς σε εγρήγορση. 

Αυτά τα μέτρα, αν και απαραίτητα, υπογραμμίζουν την επιδείνωση της ασφάλειας σε μια πόλη που κάποτε ήταν γνωστή για την ασφάλεια και το άνοιγμά της.



Υπηρεσίες Ride-Hailing: Ένα νέο σύνορο κινδύνου

Αλλά ο κίνδυνος δεν τελειώνει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι υπηρεσίες ride-hailing όπως η Bolt, η Uber και τα παραδοσιακά ταξί έχουν επίσης δει μια ανησυχητική αύξηση στις αναφορές σεξουαλικών επιθέσεων. 

Σε μια ανησυχητική περίπτωση, μια νεαρή γυναίκα περιέγραψε πώς ένας οδηγός της Uber προσπάθησε επανειλημμένα να τη θωπεύσει σε κάθε κόκκινο φανάρι. «Ήμουν τόσο φοβισμένη, δεν τολμούσα να πω όχι», αφηγήθηκε, ένα συναίσθημα που συμμερίζονται πολλές γυναίκες που τώρα βρίσκονται στο έλεος των αρπακτικών οδηγών.

Τα δικαστήρια στο Βερολίνο χειρίζονται επί του παρόντος πολλές υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης από οδηγούς, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου ένας οδηγός Bolt καταδικάστηκε σε τρία χρόνια για βιασμό ενός επιβάτη που κοιμόταν. 

Αυτά τα περιστατικά γίνονται όλο και πιο συχνά, αλλά πολλά θύματα παραμένουν σιωπηλά, πολύ ντροπιασμένα ή φοβισμένα για να αναφέρουν τις εμπειρίες τους.



Το κόστος των ανοιχτών συνόρων

Η βασική αιτία αυτής της κρίσης μπορεί να εντοπιστεί στις πολιτικές της αριστερής κυβέρνησης της Γερμανίας, η οποία έχει αγκαλιάσει τα ανοιχτά σύνορα χωρίς να αντιμετωπίζει επαρκώς τις συνέπειες. 

Η εισροή μεταναστών έχει πιέσει τις κοινωνικές υπηρεσίες, έχει κατακλύσει την επιβολή του νόμου και έχει οδηγήσει σε κατάρρευση της δημόσιας ασφάλειας. 

Οι πολιτισμικές συγκρούσεις και η έλλειψη ενσωμάτωσης έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου μια τέτοια αρπακτική συμπεριφορά δεν είναι μόνο δυνατή αλλά και όλο και πιο συνηθισμένη.

Για τους Αμερικανούς, αυτό θα πρέπει να είναι μια έντονη προειδοποίηση. Οι ίδιοι αριστεροί πολιτικοί που υποστηρίζουν τα ανοιχτά σύνορα στις Ηνωμένες Πολιτείες προωθούν πολιτικές που ήδη οδηγούν σε παρόμοια αποτελέσματα. 

Η κατάσταση στο Βερολίνο δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό· είναι μια ματιά στο μέλλον όλων των δυτικών εθνών, όπου η ασφάλεια και η προστασία των γυναικών θυσιάζονται στο όνομα της πολιτικής ορθότητας και των λανθασμένων μεταναστευτικών πολιτικών.




Μία προειδοποίηση για την Αμερική

Καθώς η συζήτηση για τη μετανάστευση συνεχίζει να μαίνεται στις ΗΠΑ, τα μαθήματα από το Βερολίνο δεν πρέπει να αγνοηθούν. 

Η ασφάλεια των αμερικανών πολιτών πρέπει να έχει προτεραιότητα και οι συνέπειες της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά. 

Χωρίς μια ασφαλή προσέγγιση στον έλεγχο των συνόρων, ο εφιάλτης που εκτυλίσσεται σήμερα στη Γερμανία θα μπορούσε σύντομα να γίνει καθημερινή πραγματικότητα σε αμερικανικό έδαφος. 

Η ώρα για δράση είναι τώρα πριν οι συνέπειες των πολιτικών ανοιχτών συνόρων γίνουν μη αναστρέψιμη πραγματικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι ιταλικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 31χρονου ΜΑΡΟΚΙΝΟΥ ως υπόπτου για τη δολοφονία της Σάρον Βερζένι, κοντά στο Μπέργκαμο. Ο ύποπτος, [...] ομολόγησε την πράξη του λέγοντας: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συνέβη, την είδα και την σκότωσα».



1.000 ευρώ στο χέρι και ένα εισιτήριο για το Αφγανιστάν: 28 εγκληματίες απελάθηκαν
Λίγο πριν από τις τοπικές εκλογές στη Θουριγγία και τη Σαξονία, η γερμανική κυβέρνηση έσπασε ένα ταμπού: Την Παρασκευή το πρωί, 28 Αφγανοί που είχαν διαπράξει εγκλήματα μεταφέρθηκαν αεροπορικώς από τη Λειψία στην Καμπούλ.



Ισλαμική εισβολή στο Μίσσιγκαν: Στρατός «30.000+ μουσουλμάνων» παρελαύνει στους δρόμους του Dearborn, με επικεφαλής ριζοσπάστη ιμάμη (βίντεο)



Ο τρόμος του Ισλάμ εξαπολύθηκε: Σφαγή χριστιανών και μη μουσουλμάνων στη Μπουρκίνα Φάσο



Προσεχώς σε μια χώρα κοντά σας: Η Γερμανία δεν είναι πλέον ασφαλής χώρα - Πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης Αστυνομικών
Η ασφάλεια της Γερμανίας υπό αμφισβήτηση: Η μεταναστευτική κρίση θεωρείται εγκληματική κρίση από τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών



Περισσότεροι έλεγχοι, περισσότερες απαγορεύσεις, περισσότερη αστυνομική παρουσία: Έτσι εξοπλίζουν οι πόλεις τα δημόσια φεστιβάλ τους
Οι διοργανωτές επικεντρώνονται κυρίως στην επέκταση των ζωνών απαγόρευσης των όπλων και - όπου είναι δυνατόν - σε περισσότερους ελέγχους ταυτότητας.



Απέλαση στο Αφγανιστάν: Κρίσιμο ερώτημα παραμένει αναπάντητο... και ξεθωριάζει από τα μέσα ενημέρωσης



Τον μαχαίρωσε στο λαιμό: Σομαλός γνωστός στην αστυνομία επιτέθηκε σε άνδρα στη Θουριγγία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!