Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Ποιόν ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ; Επιτέλους πιά!


Α  Ι  Σ  Χ  Ο  Σ !!!!!!

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!
    ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΤΥΧΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά, πάρα πολλά πράγματα δέν φαίνεται νά πηγαίνουν καθόλου καλά όσο περνάει ο καιρός στήν πατρίδα μας....
    Αλλοίμονο σέ όλες αυτές τίς άτυχες κοπέλλες που πέφτουν στά χέρια αυτών των αγριανθρώπων καί στούς τραγικούς γονείς τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εντελώς τρελό θα τανε διωχθεί ο Κύριος που έσωσε την κοπέλα από βέβαιο βιασμό η θάνατο στην Σαλαμίνα για ξυλοδαρμό ! αλλά στην Ελλάδα ζούμε τον ανάποδο κόσμο! Μπαίνει σπίτι σου για ληστεία οπλισμένος και αν τον τουφεκισεις μπαίνεις εσύ φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ Η ΣΑΤΑΝΟΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ? ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ, ΙΔΗ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΥΒΕΥΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!