Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Όταν οι σχολιαστές μας ..."Κ Ε Ν Τ Α Ν Ε" ! ( Μήν τό χάσει ΚΑΝΕΙΣ ! )


ΑΝΝΙΚΕΡΙΣ30 Αυγούστου 2024 στις 11:02 π.μ.

ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΧΘΡΟΣ


ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ , ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΓΙΑ `` ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ`` ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7ης ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Κ.Ε ΤΟΥ ΚΚΕ `` Ν. ΚΟΣΜΟΣ `` ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1955, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: 

``ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ``. 


Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ : 

`` Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1946, ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ, ΜΕ ΡΗΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΟ* ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. 


ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. 

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ. ….. `` ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. 

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ! 

ΚΑΤ` ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΒΟΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΕΓΙΝΕΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΘΑ ΚΑΤΗΡΧΕΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ. 

Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΤΕΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΝΗΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΑΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥ 1920 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.


``ΕΜΕΙΣ , Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ... 

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ , ΝΙΚΗΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. 

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ . `` (ΒΙΒΛΙΟ 'ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ', ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ. )

[*Μία φωτογραφία εξαιρετικώς εύγλωττη, αφιερωμένη μόνο γιά όσους θέλουν νά γνωρίζουν, τί συνέβαινε ΠΙΣΩ από τό προσκύνιο...]


https://odysseiatv.blogspot.com/2024/08/29_01180719466.html?sc=1725007853792#c7941948682685445348

5 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ `` Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 `` , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΝΙΤΕΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ , ΤΟ 1946, ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ :

    `` ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙΜΟΝΑ Η ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΤΑ ΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ . ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΕΣ. Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 147 ( ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ Π.Χ. ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ... ``

    ΤΟΣΗ ΗΤΑΝ Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΩΣΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ , Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟ -ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.
    ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΔΑΤΟ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ - ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά αγαπητέ μας ΑΝΝΙΚΕΡΙ τί άλλο νά περιμέναμε τάχα, από τά διαχρονικά δουλικά μεγαλοπαπαγαλάκια της Σοβιετίας;
      Επίσης δέν θά μπορούσαμε νά μήν σχολιάσουμε τήν τελευταία φωτογραφία στήν παρούσα ανάρτηση.
      Αποτελεί σπανιότατο συμβάν, άν όχι εντελώς μοναδικό στά ιστορικά χρονικά, ένας αρχηγός κομμουνιστικού κράτους νά κρατάει 'πατρικώ τω τρόπω' καί ....θωπευτικότατα από τό μπράτσο, τόν κατ' εξοχήν καπιταλιστή Άγγλο πρ. πρωθυπουργό Ουΐνστον Τσώρτσιλλ!
      Πίσω όμως από αυτές τίς επίπλαστες "γλύκες" κρύβονται ....παλαιότερες καί σίγουρα "βαθύτερες" αγάπες καί "σύνδεσμοι" μεταξύ τους!
      Από τήν εποχή της γερμανικής κατοχής στήν τότε Γιουγκοσλαυΐα....
      Ευχαριστούμε θερμώς καί πάλι γιά τήν συμμετοχή σας!

      Διαγραφή
  2. Επειδή παρακολουθώ πάντα μέ πολύ ενδιαφέρον όχι μόνο τίς αναρτήσεις σας αλλά καί τόν διάλογο μετά διαχειριστού του ιστολογίου καί σχολιαστών, θά "σηκώσω τό γάντι" που κρύβει η προτελευταία γραμμή του απαντητικού σημειώματος του 'Ι.Κ.', γιατί είναι βέβαιο πώς αξίζει.

    Δέν είναι καθόλου γνωστό - γιατί άραγε; - ότι σέ μεγάλο χρονικό διάστημα της κατοχής της Γιουγκοσλαβίας από τούς Γερμανούς, ικανό μέρος ορεινών περιοχών παρέμεναν αλώβητες από τούς κατακτητές καί εκεί ήταν εγκατεστειμένο τό αντάρτικο μέ αρχηγό τόν α γ ν ώ σ τ ο υ καταγωγής Γιόσιπ Μπρόζ Τίτο, στου οποίου τό αρχηγείο ήταν εγκατεστημένος ο διόλου γνωστός ευρύτερα γιός του τότε Άγγλου πρωθυπουργού, ο Ράντολφ Τσώρτσιλλ!

    Τώρα τί ακριβώς έκανε εκεί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στό αρχηγείο του Τίτο, παρεμένει άγνωστο έως τίς ημέρες μας....

    Μάλλον έτσι εξηγείται τό "τρυφερό αγκαζέ" του ενός πρός τόν άλλο....

    Τέλος νά προσθέσω ότι ο Ρ.Τ. απεβίωσε σχετικά νέος στήν ηλικία καί μάλλον παρέμεινε πάντα στήν "σκιά" του διάσημου πατέρα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βόμβα από τον Ρ. Κέννεντυ Τζούνιορ: Μας δίνουν εθιστικές τροφές που δηλητηριάζουν μαζικά τον παγκόσμιο πληθυσμό (Βίντεο)
    https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7261649_bomba-apo-ton-r-kennenty-tzoynior-mas-dinoyn-ethistikes-trofes-poy-dilitiriazoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!