Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Για μισό λεπτό... Πώς το είπατε αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;



Οι ανεπιθύμητες ενέργειες για το πρόσφατα εγκεκριμένο εμβόλιο ευλογιάς, περιλαμβάνουν «θάνατο μη εμβολιασμένων ατόμων που έχουν επαφή με εμβολιασμένο άτομο»!!!;;;;;;;


"Θάνατος έχει επίσης αναφερθεί σε μη εμβολιασμένες επαφές που μολύνθηκαν τυχαία από άτομα που έχουν εμβολιαστεί." - ACAM2000 Ένθετο συσκευασίας


«Στις 30 Αυγούστου ο FDA έδωσε εκτεταμένη έγκριση για το εμβόλιο της ευλογιάς ACAM2000. Είναι το δεύτερο εμβόλιο κατά της ευλογιάς που εγκρίνεται για χρήση για την ευλογιά των πιθήκων. Τόσο η Jynneos όσο και η ACAM2000 έχουν αποθηκευτεί από εκατοντάδες εκατομμύρια στο Εθνικό Στρατηγικό Απόθεμα... Όπως όλα τα άλλα εμβόλια ACAM2000 έρχεται με μια λίστα ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της εγκεφαλίτιδας, της μυοκαρδίτιδας ... αλλά υπάρχει κάτι στο κάτω μέρος του ένθετου που δεν βλέπετε με τα περισσότερα εμβόλια, και αυτό είναι "Θάνατος μη εμβολιασμένων ατόμων που έχουν επαφή με εμβολιασμένα άτομα ..."

ΒΙΝΤΕΟ εντός του συνδέσμου



Σελίδα 9





Το επόμενο Plandemic: Ευλογιά, Marburg ή και τα δύο;

Ετοιμαστείτε για το επόμενο



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΘΑΝΑΤΟΙ: 

Θεσσαλονίκη: 45χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του (msn.com)

Τραγωδία στην Σητεία: Άνδρας πέθανε ενώ οδηγούσε – Ακυβέρνητο έμεινε το αυτοκίνητο (msn.com)

Στέλιος Μιχαήλ: Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο make up artist (msn.com)

Ιωάννινα: Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη στα Πράμαντα (msn.com)

Καλάβρυτα: Απεβίωσε ο Γιάννης Ανδρόπουλος, «έφυγε» ένας φωτισμένος ευεργέτης (msn.com)

Πέθανε ο εικονολήπτης της ΕΡΤ3 Κώστας Σιδηρόπουλος (msn.com)

Τραγωδία με γνωστό TikToker: Πέθανε αφού έτρεξε τον ημιμαραθώνιο της Disneyland εν μέσω καύσωνα (msn.com)

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στη Χαλκιδική (msn.com)

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο... τερατώδης bodybuilder, Ίλια Γιεφιμτσουκ: Οι 16.000 θερμίδες την ημέρα και τα ασήκωτα βάρη που σήκωνε (msn.com)


ΣΧΕΤΙΚΑ:

1100% αύξηση της στρατιωτικής νοσηρότητας και των θανάτων των ΗΠΑ - Αμερικανός δικηγόρος μιλά
"... Αυτό είναι Γενοκτονία...»
Todd Callender: «Γνωρίζουμε από τη βάση δεδομένων DMED, τη στρατιωτική βάση δεδομένων, ότι σε 10 μήνες του 2021, ούτε καν ένα ολόκληρο έτος, όλες οι αιτίες νοσηρότητας και θνησιμότητας είχαν αυξηθεί κατά 1100% σε σχέση με το 2020... Αν κοιτάξετε τις προβλέψεις, αυτό θα πρέπει να είναι κοντά στην αύξηση κατά 5000% φέτος... Αυτό είναι γενοκτονία..."



Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ Μπιλλ Γκέητς για το Νο1 πράγμα που τον κρατάει ξύπνιο τη νύχτα: «Αν αποφύγουμε έναν μεγάλο πόλεμο... θα υπάρξει άλλη μια πανδημία» (σ.σ. μα πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά;)




Αυστρία: Μελέτη δείχνει σχέση μεταξύ εμβολιασμού και υπερβάλλουσας θνησιμότητας
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Αυστρία συσχετίζεται με την εκστρατεία εμβολιασμού. Επιστήμονες εκλιπαρούν για περισσότερες έρευνες.

2 σχόλια:

  1. "Θάνατος έχει επίσης αναφερθεί σε μη εμβολιασμένες επαφές που μολύνθηκαν τυχαία από άτομα που έχουν εμβολιαστεί."
    Αυτά είναι απατεωνιές. Τους φλώμωσαν στο ψέμα τους εμβολιασμένους ότι θα είναι υγειής και τελικά ούτε υγειής είναι ούτε "πήραν την ζωή τους πίσω" με φίμωτρο και "χεσμένοι" από τον φόβο τους κυκλοφορούν ακόμα κάποιοι εμβολιασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....καί συνεχώς πεθαίνουν καί θά πεθαίνουν, ενώ από τώρα καί στό εξής θά λέμε τό σύνθημα, παραφράζοντάς το : Ελλάς Ελλήνων..."τρυπημένων"...!!!
    (ή μπολιασμένων) ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!