Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ε Υ Γ Ε! ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ στους 'Anonymous Creece' . Διαλύστε τους, μας βοηθάτε στο σχέδιο «Δούρειος Ίππος»

Σχετική εικόνα

Ο Πόλεμος στον Κυβερνοχώρο Ελλάδας – Τουρκίας μόλις ξεκίνησε, όμως ... 
Σόκ στην κοινή γνώμη προκαλεί το γεγονός, ότι Τουρκόφιλα ΜΜΕ δεν πρόβαλαν (στον σωστό χρόνο) την αντεπίθεση των 'Anonymous Creece', που είχε σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες νεκρά Τουρκικά router, Ιστοσελίδες και το Channel24TV. 

Αποτέλεσμα εικόνας για η ελλασ προοριζεται να ζησει και θα ζησει

Σχετική εικόνα


Κάνανε το λάθος οι Τούρκοι 'χάκερς' (τους οποίους εντοπίσαμε, bloggers από την Πόλη Μπεσίκτας και τη συνοικία Γιλντίζ) και επιτέθηκαν με τις ευλογίες του Τούρκικου παρακράτους και συγκεκριμένα του προσωπάρχη της αστυνομίας πληροφοριών της Τουρκίας (υπάρχει έντονη διαμάχη με την ΜΙΤ που κατηγορείται πλέον, ότι συνεργάζεται με Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ) 

Αποτέλεσμα εικόνας για η ελλασ προοριζεται να ζησει και θα ζησει

Η κίνηση των 'Anonymous Creece' απελευθερώνει την δυναμική του άρθρου 4, παρ. 120 του Ελληνικού Συντάγματος και υλοποιεί ότι δεν τόλμησαν οι ¨προσκυνημένοι ¨ και οι  φ α φ λ α τ ά δ ε ς   έως τώρα.

Ο Πόλεμος με την Τουρκία που ξεκίνησε στον κυβερνοχώρο, είναι η συνέχεια αυτού που ξεκινήσαμε ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ πριν μερικές εβδομάδες για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών.

Σχετική εικόνα

Εμπιστευτείτε τους ΦΥΛΑΚΕΣ και αφήστε τους «εθνοπατέρες» να χάνουν και να νικούν στα λόγια. 
Η Εκλογές στην Τουρκία θα γίνουν ο εφιάλτης της, ως αντίποινα Μανώλη Κωστίδη, φύγε από την Τουρκία!!! 

[Πηγή:http://koukfamily.blogspot.ro/2018/05/anonymous-creece.html]

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 
omada.h.policing@gmail.com 
το είδαμε ΕΔΩ

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!