Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

«Θα υπερασπιστούμε την Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ι Κ Η μας κουλτούρα και ΔΕΝ θα παραδώσουμε την χώρα μας στους ξένους» !!! (Ποιός όμως τα είπε αυτά, ξέρετε;)


ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ", ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!

Σχετική εικόνα

(ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ποτέ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ! 
Π ο τ έ! 
ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ...ΕΞΑΫΛΩΣΕΩΣ !!!)
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν διόρισε προχθές Παρασκευή, τον υπουργό Εσωτερικών τον Σάντορ Πίντερ και τον υπουργό Οικονομίας Μιχάλι Βάργκα αντιπροέδρους της νέας του κυβερνήσεως. Ο Όρμπαν, που κατήγαγε σημαντική νίκη τον Απρίλιο στις βουλευτικές εκλογές, με το κόμμα του 'Fidesz' να ελέγχει τα δύο τρίτα των εδρών του κοινοβουλίου και να μπορεί να προχωρήσει σε τροποποίηση του Συντάγματος που επιθυμεί, δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι οι βασικοί πολιτικοί του στόχοι δεν έχουν αλλάξει.
Αποτέλεσμα εικόνας για viktor orban

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είναι ένας από τους πιο σφοδρούς επικριτές της μαζικής μεταναστες στην Ευρώπη και κατάφερε να κερδίσει τρίτη θητεία στον θώκο, χάρη στην απήχηση που είχε η αντι-μεταναστευτική του εκστρατεία σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας.

«Χτίζουμε μία  χ ρ ι σ τ ι α ν ι κ ή    δημοκρατία», τόνισε, «μία παλαιού τύπου χριστιανική δημοκρατία που έχει τις ρίζες της στις ευρωπαϊκές  π α ρ α δ ό σ ε ι ς,  όπου η ανθρώπινη  α ξ ι ο π ρ έ π ε ι α   είναι πρωτεύουσας σημασίας και υπάρχει διαχωρισμός των εξουσιών», πρόσθεσε.

Αποτέλεσμα εικόνας για viktor orban

«Θα υπερασπιστούμε τη χριστιανική μας κουλτούρα και ΔΕΝ θα παραδώσουμε την χώρα μας στους ξένους», υπογράμμισε ο Όρμπαν.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός εξήγησε, ότι ο Πίντερ θα είναι αρμόδιος για την εθνική ασφάλεια της χώρας βάσει της αναδιάρθρωσης που έκανε στο υπουργικό συμβούλιο με τη δημιουργία ενός κεντρικού υπουργείου υπό τον ίδιο, το οποίο θα είναι αρμόδιο και για τις υπηρεσίες Πληροφοριών.

Ο Βάργκα θα λειτουργεί ως εγγύηση της οικονομικής σταθερότητας, εξήγησε ο Όρμπαν.

Μάλιστα ο Ούγγρος πρωθυπουργός επεσήμανε ότι θα προωθήσει τη συνταγματική μεταρρύθμιση ώστε να ενισχύσει την εθνική ασφάλεια, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει με το προηγούμενο κοινοβούλιο το 2016.

Αποτέλεσμα εικόνας για viktor orban

Το νομοσχέδιο που θέλει να περάσει ο Όρμπαν προβλέπει να μην επιτρέπεται σε μετανάστες εκτός Ευρώπης να μένουν στη χώρα και ότι η εφαρμογή των ευρωπαϊκών κανόνων δεν θα παραβιάζει την εδαφική ακεραιότητα και την πληθυσμιακή σύσταση της Ουγγαρίας.

«Νιώθω υποχρεωμένος να εφαρμόσω αυτή τη συνταγματική μεταρρύθμιση», εξήγησε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην ισχυρή εντολή που έλαβε από τον λαό. Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα ακολουθήσει άλλο νομοσχέδιο που θα αφορά τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, το οποίο έχει γίνει γνωστό ως το νομοσχέδιο «Σταματήστε τον Σόρος».

Ο Όρμπαν κατηγορεί τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος (Γκεόργκυ Σβάρτς στην πραγματικότητα τό όνομά του) ότι εμπλέκονται στην πολιτική της χώρας και στηρίζουν ενεργά την μετανάστευση.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, στόχος είναι να διασφαλιστεί μεγαλύτερη διαφάνεια, όμως οι ΜΚΟ καταγγέλλουν ότι το νομοσχέδιο τις στιγματίζει.

Αποτέλεσμα εικόνας για hungarian border fence

«Ο Τζορτζ Σόρος έχει έναν σκιώδη στρατό ο οποίος εργάζεται στην Ουγγαρία. Θα θέλαμε να τον φέρουμε στο φως», εξήγησε ο Όρμπαν. «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η μετανάστευση δεν είναι ένα θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά  Ε θ ν ι κ ή ς    α σ φ α λ ε ί α ς».

Αποτέλεσμα εικόνας για hungarian border fence

Εξήγησε μάλιστα, ότι όποιος οργανισμός εργάζεται με μετανάστες ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ (ΑΚΟΥΤΕ; 'ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ'!) να λαμβάνει την  έ γ κ ρ ι σ η   των αρχών που είναι αρμόδιες για την εθνική ασφάλεια, ενώ οι αλλοδαποί που στηρίζουν την παράνομη μετανάστευση θα  Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι   να διαμένουν στην Ουγγαρία!!!

Σχετική εικόνα

Παράλληλα ο Όρμπαν τόνισε, ότι δεν θα στηρίξει έναν ευρωπαϊκό προϋπολογισμό που θα προσφέρει πόρους για την διαχείριση του μεταναστευτικού, προμηνύοντας νέες αντιπαραθέσεις με την ΕΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για hungarian border fence
ΔΕΙΤΕ! "ΝΟΜΙΣΕ" ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΙΚΟ ΦΡΑΚΤΗ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ
ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ
ΤΟΝ "ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ"....

«Θα είναι μια μακρά συζήτηση και θα διεξαχθεί σειρά διαπραγματεύσεων», σημείωσε. «Τελικά θα πρέπει να υπάρξει ομοφωνία. Οι Ούγγροι δεν πρέπει να ανησυχούν. Δεν θα υπάρξει προϋπολογισμός μέχρι να το πουν οι Ούγγροι», πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/news/international/505817/ouggros-prothypourgosxtizoume-mia-xristianiki-dimokratia]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!