Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Πούτιν: Το Κομμουνιστικό Κόμμα ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για την κ α τ ά ρ ρ ε υ σ η της Σοβιετικής Ενώσεως! (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ;)
Αποτέλεσμα εικόνας για putin and medvedev

(AΔΙΚΟ ΕΧΕΙ;)
Την πεποίθηση ότι την κύρια ευθύνη για την κατάρρευση της ΕΣΣΔ την είχε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σοβιετικής Ενώσεως καθώς, όπως είπε, αυτό ήταν το κόμμα που βρίσκονταν στην εξουσία και κανένας άλλος, εξέφρασε...
ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.Την αφορμή για την επισήμανση αυτή την έδωσε στον Ρώσο πρόεδρο ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας Γκενάντι Ζουγκάνοφ κατά την διάρκεια της διαδικασίας έγκρισης της υποψηφιότητος του Ντμίτρι Μενβέντεφ στο αξίωμα του πρωθυπουργού από την Κρατική Δούμα.

Σχετική εικόνα

Ο Γκενάντι Ζουγκάνοφ, στην ομιλία του, αφού απέρριψε την υποψηφιότητα Μενβέντεφ και τάχθηκε κατά της αυξήσεως των συνταξιοδοτικών ορίων, εξήρε τα επιτεύγματα της Σοβιετικής Ένωσης σε διάφορους τομείς, επιρρίπτοντας ευθύνες για τα προβλήματα που προέκυψαν στην μετασοβιετική Ρωσία στις κυβερνήσεις που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η τοποθέτηση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου Πούτιν ο οποίος παρ΄ότι συμφώνησε με τα επιτεύγματα της Σοβιετικής Ένωσης απευθυνόμενος στον ηγέτη ων κομμουνιστών, του είπε ότι ξέχασε (...) να πει ένα πράγμα: ότι «υπό την ευαίσθητη καθοδήγηση του Κομμουνιστικού Κόμματος, η Σοβιετική Ένωση έπαψε να υπάρχει».

Αποτέλεσμα εικόνας για putin and medvedev

Ο Ρώσος πρόεδρος, αφού επεσήμανε, ότι η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είναι πλέον ένα «ιστορικό γεγονός» είπε ότι «κανένας άλλος εκτός από το Κομμουνιστικό Κόμμα, ο ρόλος του οποίου ήταν κατοχυρωμένος ακόμη και στο Σύνταγμα της Σοβιετικής Ένωσης, δεν ήταν μεταξύ αυτών που ηγούντο αυτής της διαδικασίας».

Προσέθεσε τέλος, ότι παρ' ότι τη διαδικασία αυτή την επηρέασαν «πολλές έξωθεν δυνάμεις, το ΚΚΣΕ ήταν επικεφαλής και στην ουσία με τα χέρια των ηγετών του ΚΚΣΕ, ούτως ή άλλως, εξελίχθηκε η διαδικασία αυτή».

[ΠΗΓΗ:https://karfotiko.blogspot.gr/2018/05/blog-post_469.html#more]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!