Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ο πρίγκιψ του Καρπενησίου



Είθισται στις βασιλικές οικογένειες να βγαίνει ένα [τουλάχιστον] μομολάκι, σε κάθε γενιά. Θες οι ενδογαμίες, θες η μαλθακότητα μιας τρυφηλής και καραβολεμένης ζωής, θες η αργία μητηρ πάσης κακίας, πάντως θα πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις ένα γαλαζοαίματο σόι, που να μην διαθέτει τον υψηλότατο βλάκα του.

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας λόγου χάριν διαθέτει αυτόν τον κοκκινοτρίχη πρίγκιπα, που πήγε και παντρεύτηκε μια ημιέγχρωμη θεατρίνα, γιομίζοντας τα ανάχτορα του Μπάκιγχαμ ημινεγράκια [God save the queen]. Ομοίως, η πρώην δική μας βασιλική οικογένεια Γλύξμπουργκ διέθετε τον Κοκό, ενώ το μεγάλο σόι των Γάλλων Καπετιδών, παρήγαγε τον Λουδοβίκο τον ΙΣΤ΄.



Τηρουμένων τώρα των αναλογιών και η κρητοβασιλική οικογένεια των μητσοτακαίων, διαθέτει τον Κώστα τον Α΄, τον εκ Μπακογιαννέων, γνωστόν και ως: ο πρίγκιψ του Καρπενησίου...

Κι επειδή οι υπόλοιποι πρίγκιπες, δούκες, βαρώνοι και το κακό συναπάντημα, δεν είναι τόσο μαλάκες, ώστε να αναλαμβάνουν τη βρώμικη δουλειά, συνηθίζεται οι βασιλικές οικογένειες να αναθέτουν στα μομολάκια τους, να παίξουν τον ρόλο του "παιδιού του λαού", ώστε να είναι όλοι τους αγαπητοί στις λωβοτομημένες μάζες.

Ο πρίγκιπας Χάρυ ας πούμε έχει αναλάβει εργολαβικά να παριστάνει τον αλληλέγγυο, τον μελαμψόκαυλο και τον ισλαμολάγνο, ώστε η βασιλική οικογένεια να τα έχει καλά με τους παγκόσμιους νονους, που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και βασιλιάδες, ότι ωρα γουστάρουν.
Προς τον σκοπό ετούτον, τον τρέχουν τον φουκαρά κάθε τόσο στους χρωματιστούς και τονε βάνουν να αγκαλιάζει και να φιλάει βρωμερά μαυράκια, που ούτε η μάνα τους δεν θυμάται, πότε είχαν πλύνει για τελευταία φορά τα πόδια τους.



Από τα μαυράκια στην ημιμαύρη. 
Και μου λες εσύ μετά έρωτας... Τι έρωτας;
Τα παντα όλα στη ζωη του κοκκινοτριχη πριγκιπα ειναι προσχεδιασμενα και καλα μελετημενα.
Αυτουνου του πεφτει [λογω υπερβάλλουσας μαλακίας] ο κληρος να παραστησει τον αλληλεγγυο.
Το ότι θα παντρεύονταν ημιαραπίνα, του το χανε γράψει στην κουτρα του, 
από την ώρα που διαπιστώθηκε η ελλειμματική του νοημοσύνη.
Απλως, φροντισανε να του διαλεξουν μια καλλονη, ωστε να μην του πεσει κι ολα του ανθρωπου,
στην πρώτη νυχτα του γαμου και μετά γινει ρεντικολο των γκεουλων, η βασιλικη οικογνενεια...
Αλλα τι να κάμεις;
Θρόνος είναι αυτός, χρειάζεται τις θυσίες του...

Όπως λοιπον ο κοκκινοτριχης Εγγλέζος έχει αναλάβει εργολαβικά να παριστάνει τον αλληλέγγυο και τον μελαμψόκαυλο, έτσι και ο πρίγκιψ του Καρπενησίου, αναλαμβάνει να αποκαθάρει την οικογένεια Μητσομπακογιάνη, από το [κακό]  δεξιό της παρελθόν.
Όχι δηλαδή ότι οι Μητσοτακαίοι ήσαν ποτέ τους, με την πλήρη σημασία του όρου: "δεξιοί"
Κωλοφιλελεύθεροι ήσαν πάντα, με μόνο τους ιδεολογικό λάβαρο το πως θα κάμουν  τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχους φτωχότερους.
Και μην ξεχνάτε ότι στα χειμερινά ανάκτορα των Χανίων, το Μπάκιγχαμ [ούτως ειπείν] της οικογένειας Μητσοτάκη, ο παππούς Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο εκ Μητσοτακαίων, είχε προνοήσει να υπάρχουν εφτά [7!] τουαλέτες, ώστε να μπορούν οι εκλεκτοί καλεσμένοι να χέζουν τον λαουτζίκο με την ησυχία τους...

Ωστόσο για τους σημερνούς ιθαγενείς της ελληνόφωνης Ινδογρεκίας, έννοιες όπως "νεοφιλελευθερισμός", συντηρητισμός", "ριζοσπαστισμός" και άλλα τέτοια πονοκεφαλιαστικά, δεν είναι εύκολα διαφορίσιμες.

Ο μέσος ελληνόφωνος κατανοεί περίπου όσα και ο μέσος Αλβανός. Συγκεκριμένα ή θα είναι κανείς αριστερός ή θα είναι δεξιός. Οι διαφοροποιήσεις παραδείγματος χάριν μεταξύ σοσιαλδημοκρατίας-σοσιαλισμού ή μεταξύ νεοφιλελευθερισμού-συντηρητικής δεξιάς, είναι τόσο ακατανόητες για το πολυπολιτισμικό πόπολο, όσο και οι διαφορές μεταξύ κονστρουκτιβισμού και πουαντιγισμού.
Κι εφόσον η κρητοβασιλικη οικογενεια Μητσοτακη δεν έδωσε ποτέ της έναν αριστερό αστέρα, παναπεί ότι είναι κάργα δεξιά.

Ε λοιπόν αυτο το βαρύ πολιτικο όνειδος του "δεξιου", πρέπει να σβηστεί από την κούτρα του κρητοβασιλικού σογιού των μητσοτάκηδων.
Και ποιος θα τα κατάφερνε καλύτερα σ' αυτη τη βρώμικη δουλειά, από το τοπικό αντίστοιχο του βρετανικού μόμολου, τον πρίγκιπα του Καρπενησίου, Κωστα Μπακογιαννη τον Α΄,  με το όνομα...


Οι πρίγκιπες όλου του κόσμου ακολουθούν πορείες παράλληλες.
Ο Κοκος νυμφεύτηκε την Αννα-Μαρία, που ήταν πρώτη στη γιάγκα, 
ο Κάρολος νυμφεύτηκε τη Νταϊάνα [άλλο αν δεν τον άντεξε]
και ο πρίγκιπας κοκκινοτρίχης νυμφεύτηκε τη μιγάδα.
Όλες τους διάσημες και όμορφες, ώστε να έχουν να φαντασιώνονται οι στερημένες του πλανήτη. 
Ο δικός μας πρίγκιψ του Καρπενησίου νυμφεύτηκε μια λαϊκή τηλεπαρουσιάστρια.
Ενταξει... Άλλο Μπάκιγχαμ και άλλο Καρπενήσι...  


Μάλιστα, τα μομολάκια των βασιλικών οικογενειών που, αν δεν ήσαν πριγκιπάκια, δεν θα έκαμαν ούτε για σερβιτοράκια σε συνοικιακο σουβλατζιδικο, επιβάλλεται να κάμουν τρανταχτούς γάμους.
Πως αλλιώς άλλωστε θα προσελκύανε τα φώτα της δημοσιότητας;
Με τις επιστημονικές τους διατριβές ή με το καλλιτεχνικό έργο τους;

Ως γνωστόν, του πρίγκιπα Κοκκινοτρίχη του πάσαραν μία μιγάδα.
Έτσι φαντάζονται οι μηχανικοί ελέγχου του Νου, πως η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, αποενοχοποιείται για καμιά τετρακοσαριά χρόνια στυγνής αποικιοκρατίας.

Ο δικός μας πρίγκιψ του Καρπενησίου νυμφεύτηκε την πρωτομεταναστολάγνα και πρωτοϊσλαμόκαυλη κυρία της αλαφουζικής ναυαρχίδας. Κι έτσι η βασιλική οικογένεια των Χανίων, αποενοχοποιείται για περίπου έναν αιώνα πολιτικής αλαζονείας και καταλήστευσης των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων [εξόν από κάτι αποστασίες...]  
Τα "παιδιά του λαού" είναι τα πρώτα που ρουφάνε το αίμα του λαού. Το λέει και ο λαός εμμέσως, με τη σοφή παροιμία: "ο πρωτομυριστής είναι και πρωτοκλάστης"
Το λέει άλλωστε και πιο πρακτικά ο πάσα ενας συντροφος Σταθακης, με τα λησμονημενα εκατομμυρια, με τις μετοχες στις black rocks και δεν συμμαζεύεται.


Ένας γάμος λοιπόν μεταξύ της βασιλικής οικογένειας των Χανίων και της οικογένειας των διαπλεκόμενων μεγιστάνων των ΜΜΕ, είναι ότι πρέπει για να αποενοχοποιηθούν και οι δύο, στο φόντο φυσικά των κακόμοιρων των προσφύγων και των ηρωικών μαχητών του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ...

Τώρα θα μου πεις, ότι η κ. Κοσιώνη δεν είναι αραπίνα, ωστε να φανει ακομα πιο τρανταχτα οτι ο πριγκιψ του Καρπενησίου είναι σαν να λέμε πολυπολιτισμικός και μοδέρνος, σαν τον κ. Μπουτάρη [μηπως θα επρεπε να σκεφτουν, στον επόμενο γάμο, να του δωσουνε καμία Τουρκαλα;].
Σωστά!
Αλλά τι να κάνουμε, ρε παιδιά;
Κανείς δεν είναι τέλειος...


Ο πρίγκιψ του Καρπενησίου δηλώνει απερίφραστα το πόσο αγαπάει τους πάσης φύσεως λαθροεισβολείς και λαθρέποικους, όσο τουλαχιστον και ο κ. Μπουτάρης αγαπάει τους Τουρκους
Δεν καταλαβα; 
Θα μας κλεβουν τις ψηφους των πολυπολιτισμικων οι πρωην τεταρτοαυγουστιανοι βλαχοδημαρχοι;
[Γιατί, αν δεν το ξερατε, να σας το πω εγω: ο κ. Μπουταρης ξεκινησε την πολιτικη του καριερα, 
απο την 4η Αυγουστου του Κωστα του Πλευρη, μαζι με τον κ. Μιχαλολιακο!]

Εν κατακλείδι... 
Προκειμένου να "καθαρίσει" η οικογένεια Μητσομπακογιάννη από το στίγμα του δεξιού, το καρπενησιακό ανάλογο του πρίγκιπα κοκκινοτρίχη, ο Κώστας ο Α΄, έχει αναλάβει εργολαβικά να παριστάνει τον Μπουτάρη.
Γι αυτό και δεν χάνει ευκαιρία να διαδηλώνει στεντορεία τη φωνή, τα φιλοπουστικά, φιλολεσβιακά, φιλοδιαστροφικά, μεταναστολαγνικά, ισλαμοκαυλικά και συμμοριτολάγνα αισθήματα του.

Έτσι έπραξε προσφάτως με τον θανόντα συμμορίτη καπετάν Ερμή, που τον έκαμε Θεό, έτσι έπραξε και προχτές, με την λεγόμενη κυβέρνηση του βουνού των φονιάδων του ΕΛΑΣ, που τους έκαμε ήρωες, έτσι έπραξε παραπροχτές με την αναδοχή παιδών από ομοφυλα ζευγαρια και δεν συμμαζευεται.

Δεν αμφιβαλλω ότι θα τον δουμε και στα γκεη παρεηντς που διοργανωνουν οι μπουταροκαμινηδες. Για να μην σας πω οτι θα ήταν ικανος να διοργανωσει γκεη παρεηντ και στο Καρπενησι, αν δεν φοβότανε οτι εκει απανου, τα μονα γκει πλασματα ειναι κατι προβατίνες, που τις πηδάνε οι αλβανοί τσομπαναραίοι, όποτε παρασφίγγουν οι καυλες...
Tragik, ρε πούστη μου!

Και το ερωτημα ειναι: πως τους αντεχετε ρε γαλαζιοι πατριωτες αυτους τους εμπριμε φελλους;

Στερεψαν τα πατριωτικα κομματα στην Ελλαδα και πατε και ψηφιζετε τους υμνητες των συμμοριτών και τους προστάτες της Ε΄φάλαγγας του Ισλαμ στην Ελλαδα;
Άσε, καλυτερα να κατσετε στην τηλεοραση σας και να παιρνετε ματι τον πριγκιπα κοκκινοτριχη με την ημιχρωματιστη σταρ του Χολυγουντ. Τουλάχιστον θα είσαστε μέσα στη χλίδα του επίσημου ευρωπαϊκού λίμπρο ντ' όρο.
Όχι στο Μεγάλο Χωριό Καρπενησίου...



 Με το ύφος του "δεν καταλαβαινω τιποτα" 
αναμεσα στους χαμογελαστούς ροζ συμμορίτες της διεξαγόμενης ελληνικης γενοκτονιας...
Είπαμε!
Κάθε βασιλική οικογένεια έχει και το μομολάκι της.
Και σ' αυτό αναθέτουν συνήθως τη βρώμικη δουλειά...

Σημείωσις 
Τα ξεκαρδιστικα φωτομονταζ, φυσικά του συνεργάτη και "συνενόχου" Αυτολυκου



[Πηγή]http://panusis.blogspot.gr/2018/05/blog-post_44.html#!/2018/05/blog-post_44.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!