Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Ιρανοί Βουλευτές ΕΚΑΨΑΝ την αμερικανική σημαία και φώναξαν "Θάνατος στην Αμερική" !!!(TO ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ...)
Ιρανοί βουλευτές έκαψαν χάρτινη αμερικανική σημαία και ένα αντίγραφο της συμφωνίας για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα στην έδρα του ιρανικού κοινοβουλίου, φωνάζοντας «θάνατος στην Αμερική» για να μη αφήσουν ...καμμία αμφιβολία για το γεγονός, ότι η αποχώρηση των ΗΠΑ από την συμφωνία, ευνοεί πάνω από όλους τους Ιρανούς σκληροπυρηνικούς, που ποτέ δεν ευνόησαν το καθεστώς που είχε διαμορφωθεί μετά το 2015 στις διεθνείς σχέσεις της χώρας τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙRANIAN PARLIAMENTARIANS BERNED AMERICAN FLAGS

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από πολλά ιρανικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν έναν βουλευτή να κραδαίνει μία χάρτινη αμερικανική σημαία και στην συνέχεια να της βάζει φωτιά στην έδρα της αίθουσας του κοινοβουλίου. 

Ενας άλλος συντηρητικός βουλευτής, ο Μοζτάμπα Ζολνούρ, ανεβαίνει και εκείνος στη συνέχεια στο βήμα και βάζει φωτιά σε ένα αντίγραφο της διεθνούς συμφωνίας. 
«Κάψαμε την πυρηνική συμφωνία», φωνάζει. Δεκάδες βουλευτές ενώνονται έπειτα μαζί τους για να φωνάξουν όλοι μαζί «Θάνατος στην Αμερική».

Σχετική εικόνα

«Προσέξτε να μην κάψετε το κοινοβούλιο», φωνάζει από το προεδρείο ο πρόεδρος Αλί Λαριτζανί. Η ιρανική ηγεσία καταδίκασε την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει την χώρα του από την πυρηνική συμφωνία και να επαναφέρει το καθεστώς των αμερικανικών κυρώσεων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙRANIAN PARLIAMENTARIANS BERNED AMERICAN FLAGS

Η διεθνής συμφωνία είχε υπογραφεί τον Ιούλιο 2015 στη Βιένη από το Ιράν και την Ομάδα 5+1 (Κίνα, Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Βρετανία, Ρωσία και Γερμανία), πριν από την άφιξη του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο με την εμμονική ιδέα της αποξηλώσεως του έργου του Μπαράκ (Χουσεΐν) Ομπάμα.

Σχετική εικόνα
EKTOΣ ΑΠΟ (ΠΥΚΝΕΣ) ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ
ΕΠΑΦΕΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΙΝΔΟΥΪΣΤΕΣ...

[ΠΗΓΗ:https://karfotiko.blogspot.gr/2018/05/blog-post_370.html#more]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!