Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ... «Χτύπησαν» την ιστοσελίδα της εφημερίδας Ρεθεμνιώτικα Νέα, αλλά και την σελίδα της Ομοσπονδίας Χάντμπολ.



Μετά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας και την ιστοσελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα, οι Τούρκοι χάκερ την Τετάρτη «χτύπησαν» την ιστοσελίδα της εφημερίδας Ρεθεμνιώτικα Νέα, αλλά και τη σελίδα της Ομοσπονδίας Χάντμπολ.





Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές, καθώς μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα οι ιστοσελίδες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και της αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα, οι Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν εχθές, Τετάρτη (02/05/2018) και στους ιστότοπους της εφημερίδας «Ρεθυμνιώτικα Νέα», αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ.


Όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω στην εικόνα, το site των Ρεθυμνιώτικων Νέων έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.


«Η συγκεκριμένη εικόνα δεν υπάρχει».

Ωστόσο, λίγη ώρα νωρίτερα, όσοι έμπαιναν στην ίδια ιστοσελίδα, αντίκριζαν το γνωστό μήνυμα με αυτό που είχαν αναρτήσει οι χάκερς κατά τις δύο προηγούμενες επιθέσεις.



Ίδια εικόνα νωρίτερα και στον ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ




Το μήνυμα αναφέρεται – μεταξύ άλλων – στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στη χώρα μας και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, στην οποία κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες, απειλώντας ευθέως την Ελλάδα και καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε», αναφέρουν σε απειλητικό ύφος οι Τούρκοι χάκερς, οι οποίοι κοινοποιούν το μήνυμά τους υπό τους ήχους τουρκικών στρατιωτικών εμβατηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!