Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Είδηση ΒΟΜΒΑ! Ο - ανυπόληπτος 10.000%! - Π(αγκόσμιος) Ο(ργανισμός) Υ(γείας), ΕΚΛΕΓΕΙ τήν ....Βόρεια Κορέα στο Εκτελεστικό Συμβούλιο!!!!!!!! ( Ούτε ΕΠΙΤΗΔΕΣ νά τό έκαναν! )

 

O ΔΙΟΛΟΥ "TYXAIΟΣ" ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΤΟΥ Π.Ο.Υ., ΑΙΘΙΟΠΑΣ,
"ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ" ΠΟΛΥ  ...ΣΤΟΡΓΙΚΑ & ΤΡΥΦΕΡΑ(!) ΤΟΝ
ΣΤΥΓΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ!

«Αυτό σημαίνει ότι ένα από τα πιο σκληρά καθεστώτα στον κόσμο, είναι πλέον μέρος μιας ομάδος, που θέτει και επιβάλλει τα πρότυπα και τους κανόνες, για την παγκόσμια διακυβέρνηση της υγειονομικής περίθαλψης», γράφει το Παρατηρητήριο των Ηνωμένων Εθνών....

Δημοσιεύτηκε στις 3 Ιουνίου 2023 από WS.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ολοκλήρωσε την ετήσια συνεδρίασή του την περασμένη Τρίτη με ένα εκπληκτικό θέαμα: εξέλεξε τήν Βόρεια Κορέα στο δεκαμελές εκτελεστικό συμβούλιο του Π.Ο.Υ.!!!!!!!!



«Αυτό σημαίνει ότι ένα από τα πιο σκληρά καθεστώτα στον κόσμο είναι πλέον μέρος μιας ομάδας που θέτει και επιβάλλει τα πρότυπα και τους κανόνες για την παγκόσμια διακυβέρνηση της υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό είναι ένα παράλογο επεισόδιο για έναν σημαντικό οργανισμό του ΟΗΕ που έχει απόλυτη ανάγκη από αυτοστοχασμό και μεταρρύθμιση»δήλωσε (https://unwatch.org/north-korea-wins-leading-role-at-world-health-organization/) ο Hillel Neuer, εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας επιτήρησης UN Watch.



Με μια θέση στο Εκτελεστικό Συμβούλιο, η Βόρεια Κορέα έχει λόγο στο διορισμό των έξι περιφερειακών διευθυντών του ΠΟΥ και ενδεχομένως επίσης στην αντικατάσταση του Tedros Adhanom Ghebreyesus, του Γενικού Διευθυντή, ο οποίος ξεκινά τη δεύτερη και τελευταία θητεία του.

«Το σωστό μήνυμα από τα Ηνωμένα Έθνη προς το καθεστώς της Βόρειας Κορέας θα ήταν μια καθυστερημένη παραπομπή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και μια έκκληση για διερεύνηση και δίωξη των ειδεχθών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας του Kim Jon Un – και όχι μια εκλογή σε έναν οργανισμό που θέτει τα πρότυπα για την παγκόσμια υγεία», δήλωσε ο Neuer.



Για να είναι αποτελεσματικός και αξιόπιστος ο ΠΟΥ, πρέπει να τεθούν οι υψηλότερες απαιτήσεις στον οργανισμό. Η εκλογή της Βόρειας Κορέας στέλνει το χειρότερο δυνατό μήνυμα και μάλιστα σε μια επισφαλή περίοδο για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δήλωσε ο Neuer, αναφερόμενος στην αξιοπιστία του ΠΟΥ μετά την «πανδημία».

Πηγή:

Παρατηρητήριο ΟΗΕ: Η Βόρεια Κορέα κερδίζει ηγετικό ρόλο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας - 31 Μαΐου 2023 (https://unwatch.org/north-korea-wins-leading-role-at-world-health-organization/)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://transition-news.org/who-wahlt-nordkorea-in-den-exekutivrat

1 σχόλιο:

  1. Πολωνοί έχουν εισβάλλει στην Ρωσία – Το ΒΙΝΤΕΟ που το αποδεικνύει!!! Και στο βάθος λαίλαπα!!!
    https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!